אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אומץ בן יין

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
כתבה לא מדויקת
הכתבה לא מבחינה בין יקבים אורגניים, ביו דינמיים ל טבעיים. בעוד שהראשון מתחיל להיות יותר נפוץ, מבטל שימוש בדישון סינתטי ושימוש בחומרי הדברה והביו דינאמי משלב תורות נוספות, שלא ניתן להרחיב כאן, עדיין הם עושים יינות נפלאים ומלוטשים, באופן "טבעי" ולא "מלאכותי". יין הוא מוצר של אנשים ולא יצירה של הטבע. לייצר אותו עם פגמים... מחומצן.... לא לטעמי.
דני מובשוביץ | 01.03.19
8.
אין שחור ולבן כמו שאין רק יין לבן או אדום
יין צריך שיהיה תקין והכי חשוב טעים. השאלה איך משיגים את זה מעסיקה אותנו מאז ומעולם. אז אם את היינן לא כלוא בקונספציה עיסקית תעשייתית ומתעניין וחוקר וטועם ומסתכן אז יגיע גם לאפשרות שיין יכול להיווצר בהתערבות קטנה יותר מצד היצרן. ככל שמייצרים יותר יין הסיכון גבוה יותר ולכן ההתנגדות. כיצרן קטן מאוד הסיכון נמוך ולכן יכול לבחור דרכים לא שגרתיות ואפילו מפתיעות. חשוב לציין שיין עם גופרית פחות נגיש לחלק מהאוכלוסיה. יין ללא גופרית לא גורם לכאבי ראש ובעל טעמים פירותיים טעימים שמנגישים את היין לציבור.
אליעזר בר שדה | 16.02.19
6.
כמה דברים בכתבה לא מדויקים
,1 יין לא מסונן ,יין שלא עבר פילטר 24 מיקרון לקליטת אורגניזים אבל צריך להיות צלול. סולפיט .חייבים ! להכניס ליין לפחות 25 חלקיי מיליון ,ולא לא ישתמר . שימוש בשמרים לא מחייב הענבים מלאים בשימרי בר . ריסוסים במהלך גידול ענבים נגד פיטריות וחרקים חייב ! .מזה דורות גיפרו בגופרית כרם ענבים לקימחון ,קשותית,ועש האשכול
יוסיפון | 16.02.19
3.
בוא נאמר את האמת:
הטרנד הוא טרנד כלכלי ולא אידאולוגי. בשורה התחתונה עולם עם 8 מיליארד איש לא יכול להתקיים על מזון אורגני , טבעי. מצד שני מתפתח שוק אורגני למעמד בינוני וגבוה שכן יכול לרכוש לעצמו אוכל טבעי. לזוג שמרוויח 50 אלף שקל לחודש יש בחירה, האם לשלם עוד 5000 שקל בחודש לטובת אוכל אורגני, או לצעצע את הבית בגדג'טים אין סופיים. כל אחד והבחירה שלו.
רון | 15.02.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת