11. ללא גלוטן היה ראוי יותר לו נכבדי שטראוס היו מכירים מוקירים את מי שיזם פיתח ודחף בסוף שנות התשעים לייצור את הוופלים הכשרים לפסח שמבוססים על חומרי גלם ללא גלוטן. דורון | 19.02.19 (ל"ת)
10. אבל קיים כבר בכל חנויות הטבע אפשר גם למצוא ב www prifree.co.il מוצר מעולהההה מוצר מעולה | 19.02.19 (ל"ת)
9. הטכנולוגיה של יייבוש בהקפאה קיימת בארץ כבר מספר שנים מוצרים בייבוש בהקפאה נמכרים בארץ כבר מס' שנים, מוצרים כמו: 'פרי free' - סדרת פירות מיובשים בייבוש בהקפאה. מוצר מצוין וטעים. יש טעמים כמו: אננס, ליצ'י, תפוח, אגס ועוד רוני | 19.02.19 (ל"ת)
8. זה לא חדש, ראיתי בבריטניה מוצרים כאלה הייצור שלהם נעשה בתהליך מורכב יחסית אבל הם מלאים בשומן. אורי | 19.02.19 (ל"ת)
6. נטול אנרגיית צי לחלוטין אבל לצערי צי אי אפשר באמת להוכיח מדעית וכו - בכל מקרה רק בשביל הקטע היה מעניין לטעום אבל אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יתפוס כי זה נזק בריאותי ונפשי לאכול מזון נטול צי dfs | 19.02.19 (ל"ת)
5. כתבה יפה. תודה רבה. נורא יפה לראות את החדשנות של שטראוס ובכלל חדשנות בתעשיית המזון. זה מעורר השראה. לוי | 19.02.19 (ל"ת)
3. הסיבה שנאסא פיתחה את זה זה שכל קג שמעלים למסלול עולה המון אז מיבשים את המזון בהקפאה ואז העלות להעלות למסלול היא 10% את המים מפיקים מהלחות בחללית והשתן של האסרונאוטים. מערבבים עם האוכל המיובש ואוכלים אין כאן שום דבר טעים למעשה זה מגעיל אלי | 19.02.19 (ל"ת)
2. האסטרו גנוב החטיף הזה למיטב ידעתי מבוסס על טכנולוגיה שהוצגה לשטראוס ע״י יזם צעיר בעבר. שטראוס פשוט החליטו ״לעקוף״ את היזם ולהמשיך לפתח את המוצר בעצמם. זהירות חברות גדולות הן אלופות בגניבת רעיונות. מעיין | 19.02.19 (ל"ת)
סוחטת יצירתיות: שטראוס מכוונת לחו"ל עם קוביות מהחלל החיצון
11 תגובות לכתיבת תגובה