אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הביטקוין: המטבע של המהפכה

27 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
את אותם דברים אפשר לכתוב על קודי והשימוש הנרחב בו
לכאורה פלטפורמה לניהול תוכן מדיה, למעשה מדובר בפלטפורמה לצריכת תוכן פיראטי. זהות המפתחים חסוייה, אנשים מתקינים שורות של קוד על הרשת הביתית שלהם ללא הבחנה, העיקר לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס. ועכשיו נשאלת השאלה למי יש אינטרס להפיץ את התוכן הזה ולשבת על הרשתות הביתיות אם לא שירותי ביון. שמתם לב שכמות התביעות נגד מפיצי תוכן פיראטי פחתו בשנים האחרונות? נכון שמדי פעם עולה איזה כתבה בנושא, אבל בגדול העניין הושתק.
מוטי | 22.02.19
23.
האמת הפשוטה
לפני שאתם נותנים לכל מיני כתבים למיניהם להשפיע על מה שאתם תופסים כאמת, תרשו לי לציין כמה עובדות פשוטות, לג'ף יש ראייה מאוד ריאליסטית של המערכת המוניטרית הקיימת ויש לו הבנה מאוד עמוקה לגבי מה שקורה בעולם מבחינה כלכלית. ג'ף אמר לעוקבים שלו כשהביטקוין הייה בשלוש דולר, כן כבר אז הוא המליץ בחום לעוקבים שלו לקנות כמה שיותר ביטקוין, כבר אז הוא טען שהביטקוין ישנה את העולם כל מי שהקשיב לו אז הוא בן אדם חופשי מדאגות כלכליות היום. תחשבו שכל מי שהשקיע 1000 דולר אז מסודר.
א | 22.02.19
22.
אנשים שאומרים שביטקוין הוא פירמידה
לפחות תלמדו קצת מה היתרונות שלו (העצומים) לפני שאתם סתם מקשקשים. אם אומרים לכם שזו מהפכה לפחות תחקרו למה אנשים שחלקם מאוד חכמים אומרים את זה, ואל תבטלו בלי להבין. חוץ מזה לא הבנתי מה הקשר בין אלט רייט לליברטאנים. בגלל שניק זאבו רפובליקן? איזה כתבה מוזרה. יש המון דמוקרטים שהם ביטקוינרים. זה לא מטבע פוליטי חוץ מבראש של הכתבת.
אלון | 21.02.19
21.
כתיבה יפה קשר קלוש לקריפטו
יותר נכון לנסח את זה כ- האידיאולוגיה של הליברטיאנים. הקריפטו מטבע נהדר. טוב בהרבה מהכסף שיש לנו היום כמעט מכל בחינה. יש לו המון יתרונות שלא מדובר עליהם פה. היחיד שייציג גישה שפויה הוא גידי בר זכאי. ניק זאבו שכן, לדעתי הוא סאטושי נקמוטו (יותר מדי סימנים), הוא בהחלט ליברטאן בכל רמ"ח איבריו, אבל ההמצאה הנהדרת שלו כבר עברה למקום אחר, ויצא מהידיים של סאטושי לכיוון קצת שונה. יש פה הרבה על האידיאולוגיה הסייפר פאנקית ומעט מאוד על הביטקוין כפי שהוא היום.
אבי | 21.02.19
16.
אוי כלכליסט...תנו לקוראים קצת קרדיט.
בלי להתייחס לתוכן הכתבה, הפוליטיזציה פשוט דוחה. איך הצלחתם להכניס את כל מה שכלכליסט שונא- טראמפ, ימין, ברקזיט שוב לכתבה אחת. אני לא מצליח לקרוא יותר מכמה פסקאות לפני שאני מחליט שזו פרופוגנדה במסווה של עיתונות. אפילו את מדור הספורט אתם מצליחים להשחית.
מוני | 21.02.19
13.
ל-4. אתה כנראה לא מבין בכלכלה או במטבעות דיגיטליים.
אין שום ערך ממש לדולר האמריקאי כבר מתקופת ניקסון שביטל את ההצמדה לזהב בפורט נוקס. לעומת הביטקוין שחסם מינימלי לערך שלו זה עלות הייצור שלו. תחשוב על כמה כסף מדפיסות ממשלות בעולם ואיך זה שערך המטבע עדיין נשמר...שום הגיון כלכלי לא יכול להסביר את זה חוץ מחוסר מודעות של הציבור
א | 21.02.19
11.
"היפר אינפלציה בביטקוין" (-:
ברור שכותב ההבלים הללו אין מושג מה זה היפר אינפלציה. הטיעון הכי חזק באוסף ההבלים הזה הוא "קונספירציה", קרי, מה שלא אומרים בטלוויזיה, כלומר שגוי ללא ספק. רק בטלוויזיה אומרים את האמת, ורק הפוליטיקאים יודעים על מה הם מדברים. כל השאר זה קונספירציה
מאמרים של כלכליסט חחח | 21.02.19
10.
זה לא כל כך משנה מי צודק
זה לא משנה מי המציא את ביטקוין ולמה. זה משנה שביטקוין כאן. חזק מתמיד. הסיכוי שהדולר ישרוד את ביטקוין נמוך מאוד. ואגב, זו דווקא כתבה טובה בעיניי. מצד שני, הבחירה והצידוד במערכת הבנקאית כאילו היא דבר טוב ממש לא ברורה בעיניי. יותר הזוי בהרבה מהדעות המוגזמות של ברוויק.
ביטקוינר | 21.02.19
3.
נראה לגיטימי. מה הקשר לטראמפ או לאלט-רייט?
טראמפ והאלט-רייט הם תופעות חברתיות שחידושן אינו בכלכלה, אלא בהסתה, בגזענות, בשנאה ובבריונות (כמו גם בשחיתות ובשירות אינטרסים חיצוניים ללא בושה). מה לזה ולתאוריות כלכליות ליברטראניות או אנרכו-קפיטליסטיות, מופרכות יותר או פחות? השיקולים והחששות המוצגים בהקשר של פרטיות הם, ברובם, לגיטימיים, ואין להן קשר לאידאולוגיות השנאה של הימין הקיצוני. אפשר להתנגד לרעיונות אלה בלי לקשרם לגל הפוליטי העכור השוטף את העולם.
א | 21.02.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת