89. נשמע כמו שעמום ירייה באוויר ובעיקר פלטפורמה טובה לראיונות אחרים,אך בפני עצמו זה לא יחזיק שני | 25.02.20 (ל"ת)
87. אסייתי, ישראלי, איטלקי , ספרדי ועוד... יציעו בעיקר פחמימות וג'אנק פוד, בתחפושת של אוכל אמיתי. 50 ש"ח למנת איטריות? גימיק | 26.02.19 (ל"ת)
86. פודטרקס הקונספט מצוין. בחו"ל חולים עליו. להרגשתי, חלק מהשוללים הינם בעלי אינרסנטים שכנגד. משוכנע שהישראלים יאהבו את הרעיון. בהצלחה. אבי | 25.02.19 (ל"ת)
83. זה לא הרעיון שעומד מאחורי פודטראק בפודטראק לא מוכרים תוצרת שמיוצרת במקום אחר. שם הבעלים הוא הטבח ואם הוא טוב ומיוחד יעמדו בתור לקנות אצלו. צריך להיות דפוק לגמרי לקנות אוכל שרק חומם ויוצר בבית חרושת. חיים | 25.02.19 (ל"ת)
82. ןאיזו משאית מכוערת! כרגיל בארצנו, עושים הרבה רעש ובסוף שמים על משאית שבטח לא מביאה חשק לאכול. יאצק | 25.02.19 (ל"ת)
80. עודף מ50 שקל... כנסו רשום עד 50 שקל וזה כולל שתייה זה אומר שיש מנות כוךל6השתייה עד 50, אפשר עוד לצאת עם עודף. בכללי לא מאמין בפסטפוד אבל נראה מגניב. אם יהיה טבעוני אלך לבדוק לי | 25.02.19 (ל"ת)
78. מחיר במסעדה כבר ממזמן כפול 2 סלט + מיץ טבעי 90 שקל ללא טיפ לא התחלתי לדבר על מנה בשרית. ליאור | 25.02.19 (ל"ת)
77. תעבדו כמו חמורים תקבלו בסוף 5 אחוז מ75.000 ₪ חחח תעשו חשבון מה ישאר לכם בסוף (אחרי תשלום לקניון תשלמו חשמל ) בקיצור בעל הבית מחפש חמורים שיעבדו בשבילו וגם ישלמו לו על זה מתכון לכישלון (כל הרעיון בפוד טראק זה מחיר נמוך ) אז מה הרעיון שלך לא הבנתי עד עכשיו? מה זה פוד טראק לעשירים? הם לא יקנו כי הם גם בבית אוכלים אוכל של מיקרוגל מוקי | 25.02.19 (ל"ת)
76. ממש בדיחה והמחיר מוגזם הדבר יפה אך ישן אבל המחירים חיבים להיחתך בחצי אם רוצים להרוויח כי פה רק בעלי החברה והספקים מרוויחים תחשבו על זה ובטח לא הלקוח שי | 25.02.19 (ל"ת)
74. אתם שואלים למה המחירים? כדי לא לדפוק את עסקי הנדלן. הרי אם המחיר של מנה במשאית היה נחתך בחצי ( בגלל שחותכים את הנדלן בחצי) אף אחד לא היה שוכר נדלן גורי | 24.02.19 (ל"ת)
73. קופיקס מס 2 ליפתוח עסק עצמאי בלי זכינות רק פרטי . לא ליקנות חלומות באספניה ואחרי שנה להיתפרק כלכלית בן | 25.02.19 (ל"ת)
72. אני לא מבין מי האידיוט שישלם 50 שקל על "מנה חמה" ב אני לא מבין מי האידיוט שישלם 50 שקל על "מנה חמה" בעמידה שרק | 25.02.19 (ל"ת)
70. עוד בלוף . מחיר בשמים , גם הניקיון במקומות האלו מוטל בספק הדוכנים בעזריאלי נראים כמו שוק הכרמל. ח | 24.02.19 (ל"ת)
69. קשקוש ישראלי!רכבי אוכל לא מאושרים בישראל עקב משרד הבריאות ולכן כל הקטע של משאיות מזון/רכבי מזון, זה שהם חוסכים עלויות שכירות, ומסתפקים ברווח קטן. זזים לכל מקום ומביאים ארוחה טובה במחיר סביר. בגלל שבישראל אין אישור של משרד הבריאות למשאיות כאלו, עקב תנאי תברואה ועוד כמה עניינים בירוקרטים - עשו תרגיל ושמו גרוטאות שלא זזות לשום מקום, ופתחו "משאית אוכל" שהיא בעצם מסעדה, שמשלמת שכירות, וגובה מחירי מסעדה!! בדיחה ישראלית עצובה... שמים גרוטאה בקניון.ומוכרים! | 24.02.19 (ל"ת)
68. בקיצור, קופיקס במחיר מופקע ב 50 ש"ח ($14) אתה מקבל המבורגר+בירה במקום לגטימי בניו יורק ופה אתה מקבל פיצה מקפיצה momo | 24.02.19 (ל"ת)
67. 250 אלף שקל לזכיין???? קופיקס עולה פחות נספחו עם המחיר ועוד יותר נסחפו על התמכור של המנה 50 למנה?? מה ניראה להם? ? | 24.02.19 (ל"ת)
66. מה לא ברור כאן? המחיר הגבוהה נובע מדמי השכירות הגבוהים בקניון. יש בקניונים שטחים משוטפים שבעבורם יש עלויות מיזוג, חניה, שמירה, נקיון..... כל העלויות הללו מועמסות על שכר הדירה ועוברות ישירות לעלויות המנות בקניונים. בפיצריה ברחוב אין את כל תוספות העלויות הללו. ערן | 24.02.19 (ל"ת)
65. בשביל 50 שקל אני רוצה שולחן נוח במסעדה ולא בעמידה מנת מזון מהיר בעמידה זה מקסימום 25-30 מחיר לא ריאלי | 24.02.19 (ל"ת)
63. תציעו לזכיינים למכור סנדביץ מחומם ב100 שקל ככה הם יגיעו לאיזון כבר במכירות של 40000 יועץ | 24.02.19 (ל"ת)
62. בארה"ב מכוניות המזון מוכרות כבר עשרות שנים... ואיזה חייל ותיק לא מכיר את ה"גזלן"? פיתחו את הקונספט? | 24.02.19 (ל"ת)
61. מחיר של מסעדה רק בלי מסעדה. מישהו הולך להרוויח המון כסף חומוס/שווארמה/סביח ב- 5- שקלים הנאה לעשירים ם לפיצה או המבורגר אילו מחירים מופרכים דוד | 24.02.19 (ל"ת)
59. מלכודת מוות לזכינים חסרי ניסיון שיפלו בפח הפיתוי של ההשקעה.. ההשקעה הראשונית זה מרכיב הרבה פחות חשוב מעלות התיפעול. הכולל שכירות,עובדים,חשמל, ארנונה, חומרי גלם ומיגבלות הזכינות שיבטיחו רק רווח לזכיין. מניסיון רב שנים הישמרו לנפשותיכם. עדיף משהו קטן משלך ולא זכיין מוצץ דם מעליך. אחד העם | 24.02.19 (ל"ת)
58. נקווה שהקומבינות האלה לא יסתמו את הגולל על אחד הענפים המובילים בעולם שישראל לא השכילה לפתח אביבית | 24.02.19 (ל"ת)
57. מי ישלם 50 שקל לסביח משאית בתוך קניון? לא אני ולא הרבה אחרים! נשמע כמו תמחור לא תחרותי בעליל, עבור 50 ש״ח למנה, אני מעדיך ארוחה שיפוד ותוספות סטנדרטית ממול לקניון moshe beeri | 24.02.19 (ל"ת)
56. לא הבנתי את המודל דוכן אמור להתחרות בדוכנים: מנה פלאפל עולה 10-15 ש"ח. פיצה משפחתית זולה עולה 30 ש"ח. שניצל/ קבב בפיתה 20-25 ש"ח. שווארמה עולה 25-35 ש"ח. בורקס 10-15 ש"ח. נקניקיות/ חביתות בלחמניה 15 ש"ח. סנדויץ תוניסאי סביח - 20 ש"ח. וגם קופסת נודלס או אורז מוקפץ זה 20-30 ש"ח 50 ש"ח למנה בדוכן זה לא ריאלי. עלי עבדו | 24.02.19 (ל"ת)
53. רק כסף אין ראש טימטום במיטבו . אנשים ישכרו אתר מזון בקניון ישלמו הון עתק שכירות ישקיעו מאות אלפים בקמה והמשאיות ימוקמו כמתחרות בעלות השקעה מינימלית ושכירות יחסית נמוכה . חשיבה הזויה המניחה שכל מה שמתאים בארה"ב כ 320 מיליון תושבים נכון למדינת הגמדים עם 8.5 מיליון . ועל זאת נאמר סופ מעשה במחשבה תחילה שכאן אינה בנמצא המומחה | 24.02.19 (ל"ת)
52. הנה עוד כמה רעיונות: foodcruise (בצורת אוניה), foodplain (בצורת מטוס), foodbike... מי שחשב על זה יודע בכלל מה זה foodtrack??? משאית כאילו, נוסע בחוץ מנקודה א לנקודה ב. אם אני בקניון אז חסרים דוכנים אחרים? מה זה השטות הזאת? אהוד | 24.02.19 (ל"ת)
48. מכונית שהיא לא מכונית . קומבינטוריקה ישראלית. בבוסטון , שורת משאיות מזון ליד בניני המשרדים. ארוחה משביעה ב 6 דולר . יש גם ארוחות לעשירים ב 10 דולר . מייקל | 24.02.19 (ל"ת)
45. שערוריה 50שח???? לאוכל בעמידה? המחיר צריך להיות כמו של מנה פלאפל ולא כמו של -ואף יותר -מארוחה עסקית הכוללת שתיה ומקום ישיבה. סמדר | 24.02.19 (ל"ת)
44. יש אישור משרד הבריאות? משרד הבריאות אסר בעבר על מכירת מזון בדרך הזאת ,האם יש להם אישור ? ורשיון עסק? יגאל | 24.02.19 (ל"ת)
43. ומה עם פיקוח תברואתי???? מי מבצע פיקוח תברואתי על המזון במשאיות? ופיקוח תברואה????? | 24.02.19 (ל"ת)
42. לא מבין את כל המטומטמים פה שמשווים מחירים לאמריקה תשווה מחירי בתים לאמריקה, מחירי מכוניות - איזה מן השוואה מטומטמת ותעשה לכולנו טובה ותלך לגור באמריקה- המחירים יקרים בגלל הדוסים והממשלה, 20 אחוז מהציבור לא עובד ומקבל כסף מהמדינה- דרך אגב דוסים באמריקה עובדים ולא אוכלי חינם כמו פה בגלל ביבי נחום | 24.02.19 (ל"ת)
40. 50 ש"ח למנת פסטה מחוממת במיקרו, הגיוני מנה חמה לא צריכה לעלות יותר מ5 שקלים נו באמת | 24.02.19 (ל"ת)
38. אם כבר,אז יש/היה קופיקס ששם היו מנות מוכנות שעלו 12 שקלים.פסטה וכו'.... או שיש את מקדונלד'ס בפחות ואפילו בשופרסל דיל בתל חנן יש ארוחות הרבה יותר זולות ויש איפה לשבת.נכון,לא כמו במסעדה,אבל זה לא בא בחמגשית אלא בצלחת ומנות מכובדות בהחלט! יוסי | 24.02.19 (ל"ת)
35. תגובות מפוברקות אין לי קשר אישי, רגשי או עסקי עם גיבורי הידיעה. אבל קראתי את התגובות. איזו התנפלות. ואז קראתי שוב - הקדשתי עוד 3 ד מזמני היקר - וזיהיתי ללא בעיה את הקצ': כולן נכתבו ב"קול אחד", באותו סגנון. מטעם מי? מתחרה כלשהו? חחחח. אכן משעשע פייק ניוז | 24.02.19 (ל"ת)
31. מעל 30 ש"ח לא נקנה 50 ש"ח הוא תקציב לא ריאלי למנה כזו. עדיף כבר מקדולנדס, או כל מסעדה אחרת בקניון. אם יהיה ב-20-30, יעוף כמו לחמניות.. צרכן נבון | 24.02.19 (ל"ת)
30. 7 - צודק, הזכיינים הם המפסידים העיקריים זאת השיטה - מלהיבים עם קונספט "חדשני" בארץ, שהולך חזק באירופה\ארה"ב, שזה יתפוס ו"זה לא יהיה סתם", רווחים אדירים, שווה שווה שווה להשקיע, והזכיינים מתחילים להגיע. הרי חלום המסעדה קורץ למאות בישראל כל שנה. להם ולבנקים שלהם שגובים את הריבית מההלוואות שלהם. רק שהזכיינים מפסידים גם את התחתונים, הנהלת הרשת מכריזה על פשיטת רגל. אבל לא לדאוג, הרווחים הלכו לקונספט הבא (וליאכטה). יגאל | 24.02.19 (ל"ת)
28. עקיצת זכיינים 250,000 ש"ח על מה? על מנות קפואות/מוכנות מראש שזכיין אמור למכור במחיר מופקע? מנה טובה של נודלס טרי לא צריכה לעלות יותר מ-40 ש"ח וזה עם רווח מכובד לעסק. ליאור | 24.02.19 (ל"ת)
27. 50 ש"ח זה המון כסף לרוב העם. זה מחיר מופקע. בארה"ב המבורגר עולה כחמישית ממחירו כאן. גם אם נגיד שהכשרות מוסיפה עוד 50% (וגם לדעתי הכשרויות הן יקרות מאוד ואני שומר כשרות), זה עדיין יקר מאוד וזה בגלל השילטון שגובה מיסים לממן את השחיתויות שלו וגם בגלל הריכזויות כגון החב' המרכזית ששולטת בשוק המשקאות, וכמובן הגרידיות של בעלי העסקים שגם הם ברובם קשורים לריכוזיות. יובל מתן | 24.02.19 (ל"ת)
26. רק בישראליסטן מדינת כל גנביה מאשרים מנות של תת רמה של אוכל , כמו נקניקיות או פסטה, ב50 שח! אמיר | 24.02.19 (ל"ת)
24. שילוב לא ייאמן - מחיר גבוה למנה מחוממת במיקרו עם עלויות עתק לזכיין רק בישראל לוקחים קונספט זול בעיקרו של משאית מזון, הופכים אותו למוצר יקר ועוד גובים עמלות מטורפות מהזכיינים. וזה עוד מבלי שדיברנו על העובדה שהמנות אינן טריות ומגיעות ארוזות. מקווה מאוד שזה ייכשל, שלא יתפתו זכיינים וצרכנים לשלם את המחיר המופקע הזה. שחר | 24.02.19 (ל"ת)
23. 50 ש"ח למנה? נשמע ממש יקר עבור דוכן אוכל. בקניון. כשיש תחרות בדוכני אוכל בקניון נשמע ממש מוזר שמישהו יקנה אוכל כל כך יקר בעמידה, בלי אווירת מסעדה או בית קפה. לפחות מנות גדולות, אה? ליד | 24.02.19 (ל"ת)
22. עוד סכינים יפשטו רגל עוקץ הקניונים מתים עוקץ הקניונים לכו לראות את עזריאלי רמלה חנויות ריקות אנשים בוכים יושבים כמו בתאילנד על כיסאות פלסטיק מחוץ לחנות אנדארסן | 24.02.19 (ל"ת)
19. השאלה מה בתור לקוח מה יוצא לי מזה? צורת ההגשה לא נוחה, הישיבה לא נוחה, האוכל ממגיע בחמגשיות ומחומם מחדש והמחיר יקר. אפשר להבין למה אנשים קונים דברים כאלה ביציאה ממסיבה בלילה, אבל למה שיקנו באמצע הקניון בשעות הפעילות שלו ולא יכלו למסעדה נורמלית, כשאפילו מקדונלדס עדיף על זה מבחינה בריאותית? האפשרות לנייד את זה ממקום למקום לא באמת תעזור לזכיין האומלל, כי זה ייכשל בכל מקום והניוד יאפשר לו רק לעשות עוד סבב של הפסדים. איציק | 24.02.19 (ל"ת)
17. לא ברור מה עולה כאן רבע מיליון? המשאית? או הרצון של בעל הרשת לאסוף שקלים… מאמא קוף | 24.02.19 (ל"ת)
16. 50 שקל למנה? למה לתת לעוד פרייארים לפשוט רגל? אסור מנות שעוברות 10-15 או אולי 20 במידה של מוקפץ משביע. כל הקונספט חייב ללכת יד ביד עם תפיסה דוכנית ולא מסעדה. הראש היהודי הקניבליסטי | 24.02.19 (ל"ת)
13. הבחור המציא עוד רשת זכיינית ......לפראייארים אתם תעבדו בשבילי הסיכון עליכם הכסף אלי אלעד | 24.02.19 (ל"ת)
10. בואו נחשוב ביחד מה אפשר לקנות היום בקניונים ב- 50 ש"ח 1. שתי לאפות בשריות מפוצצות עם בקבוק שתיה. 2. ארוחה עסקית הכוללת סלטים, שני שיפודים, תוספת, ושתיה. 3. מגש פיצה בינוני/גדול שמספיק ל- 3 סועדים. 4. שתי מנות גדולות של פסטה/רביולי ברוטב, עם לחם בצד. או... שבאותם חמישים ש"ח נקנה חמגשית פלסטיק, שבושלה אתמול, נסעה את כל הדרך לקניון, וחוממה במיקרוגל. נשמע מפתה כמו חמגשית אורז שמקבלים כששומרים בפילבוקס. אבל היי, מה אני מבין? אחרי הכל מדובר במשאית צבעונית שכנראה ברחה מדרך בורמה. אז זה בטח שווה את זה. אלי | 24.02.19 (ל"ת)
7. 55 שח למנה מחוממת יקר מאוד עזריאלי קריית אתא ריק מקונים. בהצלחה למי שישקיע 250000₪ במקום כזה. אחרי שיפסיד 10000₪ אולי יעבירו אותו למיקום אחר אביב | 24.02.19 (ל"ת)
6. לא הבנתם את העסקה > הרווח לא מהלקוחות אלא מזכיניים את הכסף יעשו מהזכיניים הפראיירים שלעולם לא מתחלפים, הם יקנו וישקיעו ויתחיבו לשכר דירה לקנין, היזמים רק יגרפו קופה. מי שיפסיד זה רק אותה קבוצה אומללה שלא מבינה מהחיים שלה, יש לה 400 אלף בחסכונות וחושבת שהכול יהיה בסדר. במחיר הזה 50 שקל למנה, אנשים ישבו במסעדות בקניון זכיין | 24.02.19 (ל"ת)
5. חחחחה 300 משאיות ב50 שקל למנה. תמשיכו לחלום בארהב הטרנד דועך ומנה עולה בממוצע 5 דולר סועד | 24.02.19 (ל"ת)
3. מה זה המחירים האלה??? אם אלה העלויות להקמת העסק למה להתחזר ולקחת 50 שח למנה?? המודל של פוד טראק הוא זול בעיקרו. רק בארץ יכולים לתמחר ככה את המנות והלקוחות ימשיכו להגיע ולהגיע.... עצוב. Yair | 24.02.19 (ל"ת)
1. קשקוש כל אחד יכול לפתוח משאית עם אוכל מחומם. פשוט רעיון מטומטם. אבל יכול לעבוד כי יש מספיק מטומטמים שעבדו עם קופיקס למשל. ראובן | 24.02.19 (ל"ת)
משאיות המזון בדרך להסתער על הקניונים
89 תגובות לכתיבת תגובה