14. קרגנין ל @12 קרגנין זו אצה שמתמשים בה להסמכה, כמו ג'לטין... 2.5 כפיות סוכר זה לא מעט, אבל וואלה, בעוגיות או מאפינס או כל עוגה ביתית יש לא פחות לפרוסה. בסך הכל מעדן כיפי ודי טבעי שמתאים לטבעונים / רגישים לחלב. ליזוזום | 01.05.19 (ל"ת)
12. שטות מעדן על בסיס הבטחות מוגזמות. מה בדיוק בסיס טחינה?? יש רק 7% טחינה וואוו וחומר רע מאוד שהוסיפו בשם קרגינאן. ותוספת של 3 כפיות סוכר בגביע הפיצי הזה. אפשר לאכול כמעדן אבל לא לחשוב שזה בריא. גל | 27.04.19 (ל"ת)
9. נופלים שוב ושוב. האורז (של מולר) היה חלש. הטבעי של שטראוס - בקושי אכיל אולי תחזירו את טעמי הקפוצ'ינו שלפני 30 שנה? ואת המילקי תפוז מלפני 3 שנים? כג | 05.04.19 (ל"ת)
8. מוצר מעולה טעמתי ונהנתי סוכר לא כזה גבוה, טעם הטחינה מורגש ביחס דומה לטעם השוקולד/נוגט, והמחיר כמו כל מעדן אחר על המדף נסיין | 05.04.19 (ל"ת)
4. הטעם של only ממש מגעיל. אני כבר לא רוצה לחשוב מה יהיה הטעם של ה-soom... :-( ובכלל, איזה מין שם דפוק זה? מה עובר על חברת שטראוס? מישהו התחרפן שם? מישי | 04.04.19 (ל"ת)
1. זה נהדר מוצר גאוני בטח מכיל הרבה ברזל וגם בריא מאוד. רוצה כבר לקנות הרבה כאלה. יוגב | 01.04.19 (ל"ת)
אחרי הסויה והאורז: שטראוס מציגה מעדן על בסיס טחינה
20 תגובות לכתיבת תגובה