אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"נתפסנו לא מוכנים": השף ניר מסיקה מסביר למה סגר את "תמנע"

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
משהו לא מסתדר במספרים
אם המסעדה היתה כל כך מצליחה, אז איך נסגרה בזמן שמסעדות אחרות פחות ידועות שורדות בעיר? כפי הנראה הבחור טבח מצוין, אבל מנהל פחות טוב. הפיתרון לפתוח משהו גדול יותר במקום טוב יותר (ויקר יותר) דומה לזוג שיש לו בעיות בנישואים והוא מחליט להביא עוד ילד כדי שיפתור אותם.
רואה חשבון | 15.05.19
3.
בזכות הליכוד הכלכלה פורחת!
בתקופת בן גוריון לא היה סיכוי לאכול במסעדה בסכומים כאלה, 285 שקל לסועד. היו מקבלים תקציב ל2 ביצים בשבוע ופתיתים. רק בקיבוצים אכלו טוב כי הם ייצרו את האוכל. הבוהמה ישבו בבתי קפה, שתו אלכוהול זול וקפה ממוחזר. אף אחד לא חשב שצריך לשלם 300 שקל במסעדה
מתן | 22.04.19
2.
שף מסיקה המוכשר ביותר ב-NYC
הכתבה רצופה באי דיוקים וחבל. ככה לא מפרגנים לשף הכי מוכשר ב-NYC. מסעדת תימנע זכתה בתור the best restaurant for 2015 ב-usa!!!! ניר מסיקה פיתח מנות מקוריות שהונחו בשולחנות של רבי מעלה, שחקנים, פוליטיקאים ואמנים. המסעדה הצליחה מעל ומעבר 4 שנים. ניר מסיקה החליט לסגור אותה ולעבור לדבר הגדול הבא ב-usa. בינתיים הוזמן להעניק מכשרונו במיתן הקולינארי L28. קצת פרגון ודיוק בפרטים עדיפים על מה שנכתב.
שף סטפן מסעדת Maxim | 21.04.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת