אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגיע הזמן להחליף סיסמה: גם "ליברפול" ו-"רדיוהד" זה לא מקורי

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
ההאקר שם לכם סוס טרויאני במחשב
ואז הוא מקליט את כל מה שאתם כותבים וככה מגיע לכל הסיסמאות. לא ניתן להסיר סוס טרויאני מהארד דיסק גם בפירמוט. רק החלפת הארד דיסק תעזור. יש רק דרך אחת להפטר מהם וזה ריסטור של ההארד דיסק לנקודה קודמת. יש תוכנה שעושה את זה פיקסלר 1. משתמשים בה המשטרה, הצבא, וגם כמה שידוע מוזר, כל המחשבים של צ'ק פוינט.
Amir | 22.04.19
18.
הדרך הכי טובה ליצור ססמאות
היא דרך גנרטור. מנהל ססמאות טוב מכיל פיצ'ר כזה. טיפ נוסף ביצירת ססמא: לחשוב איך רוב הססמאות נראות וליצור משהו לא אופייני. טיפ נוסף: כל מה שיכול להכנס למילון לא לכלול בססמא. ויש עוד המון טיפים. הכתבה נותנת מושג מסויים אהל הייתי מצפה למשהו יותר מקצועי ממשהו שמתעסק בתחום.
No 9 | 21.04.19
14.
ל-12: ההמלצה בכתבה היא נכונה
מבחינה מתמטית אתה צודק אבל מעשית סיסמה אקראית יוצרת סיכון אחר. סיסמה אקראית אי אפשר לזכור ולכן האדם הממוצע ירשום אותה על חתיכת נייר או בקובץ טקסט פשוט על שולחן העבודה. צריך לבחור צירוף של מילים ומספרים שקל למשתמש לזכור אבל שאין ביניהם שום קשר הגיוני שתוכנת פריצה תנסה.
יוסי | 21.04.19
12.
והנה עוד טיפ
תמשיכו את הטריק הראשון של לכתוב עברית במקלדת כשהסיסמא נכתבת באנגלית - אבל תקחו משפט מספר או מחרוזת - והעיקר שיהיה ארוך - כלל שיהיה ארוך יותר הסיכוי לפיצוח קטן משמעותית. והנה אתר שתוכלו לבחון את חוזק הסיסמאות שלכם: https://howsecureismypassword.net/ - לא ממליץ להזין את הסיסמא האמיתית אלה משהו דומה
אופיר | 21.04.19
3.
דייק בנושא כיון שהרעיון אפוי בחלקו בלבד....
זה לא משנה איזו סיסמה תבחר (מלבד הטרוויאליות כפי שכתבת). האקר צריך לדעת כמות תווים, מיקום, אות גדולה או קטנה,תוים נוספים ומספרים. ישנם אתרים הדורשים כיום מינימום של 8 תווים שזה נותן מיליארדיי אופציות. נכון תוכנה במחשב מוסגלת לעשות זאת מהר מהקלדה של אדם. אך יש להביא בחשבון שהאתר יכול לחסום אחרי מספר ניסיונות קטן מאוד, לא ברור שלהאקר יש מה לחפש בכוננים של כל אחד. בנק למשל מעניין יותר מהכונן שלי. לפיכך גם אם אשים סיסמה פשוטה יחסית ועל מספר אתרים לא ברור שההאקר יתעניין בכלל בנושא. אחרון יותר קל להאקר לחפש אנשים שנימצאים על רשתות חברתיות כי שם הוא יכול לדוג מידע שיעזור לו לפצח את הסיסמאות. אפרופו כדי להגיע לחשבון הבנק שלי ההאקר לא צריך לעבור דרכי אלא דרך הבנק... או כל מקום בו השתמשתי בכרטיס. זה תופס לגבי כל אחד מאיתנו. לפיכך ישנה סכנה תמידית שמישהו מנסה לגנוב כסף. השאלה היא מהי רמת הסיכון?
מחשב PC | 21.04.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת