אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שמונה טעויות קריטיות שאתם עושים בהזמנת כרטיסי טיסה

28 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

25.
האם זו כתבה מתורגמת ? חלק מהדברים לא נכונים לישראל
אולי אני טועה אבל דלתא, יוניטד ואמריקן מציעות טיסות ללא מזוודות בעיקר בתוך ארצות הברית - אני לא ראיתי כרטיסים כאלה מכאן לארה"ב (אמריקן בכלל לא טסים מפה) לגבי הזמן .. שיהיה בהצלחה להזמין 3 שבועות מראש לחופשת קיץ, פסח או חגי תשרי - בד"כ הטיסות מלאות מאד ואין מקומות טובים ולא מחירים טובים - בטח לא למשפחות.
מ | 28.04.19
24.
קבלו טיפ אמיתי
הכתבה הזאת היא אחת הגרועות שפורסמו כאן ולא רלוונטית לישראל אבל קחו טיפ ישראלי אמיתי: יש אתר ישראלי שנקרא אקספלורר ששם אפשר לחפש מלכתחילה בהתחשב בתוספות הרצויות כמו מזוודות, הושבה או ארוחה והחיפוש יודע להחזיר את המחיר האמיתי הסופי כולל התוספות הללו גם בחברות לואו קוסט. עוד שני אתרים ישראלים שאני משתמש בהם - פאפם פאפם לניטור של מחירי השכרת רכב בחו"ל שגם הם מתחשבים במחיר הכולל המלא להשכרה (כולל עלות התוספות/ביטוחים) ואתר אחרון הוא פרובו שמנטר ירידות מחיר לחדרי מלון. חפשו את כל האתרים האלה בגוגל ותשתמשו בהתאם...
איתי | 28.04.19
20.
המחיר באל על לאירופה גבוה מהמחיר לבייג'ין
שילמתי מחיר גבוה כיוון שהזמנתי כרטיס כשלושה שבועות לפני הטיסה. לתדהמתי הענקית לאחר יומיים המחיר ירד בצורה משמעותית (קרוב ל 300 דולר....) כמובן שבאל על סירבו לשמוע את טענותי. השירות בטיסה הלוך ובטיסה חזור היה סופר גרוע. לא הצדיק את המחיר (כ 800 דולר לוינה....).
מלכה | 27.04.19
18.
די שחררו עם הצרכנות
1. רוב הטיפים הם ברורים 2. בדכ לא ניתן לעשות ויתורים - חופש מהעבודה, חייב מזוודה כי זה חורף או כי נוסע עם ילדים, שונא את מזרח אירופה למשל... 3. מעדיף לשלם קצת יותר ולא לנחות באמצע הלילה ולשלם סתם על מלון. כנל לגבי מריבה על מקום הושבה. אני כבר לא בגיל הזה... תהנו בחופשה הבאה
עמוס בלווין | 27.04.19
14.
ניסיתי להבין איך מתמחרים מזוודה בטיסה מישראל
רק באירופלוט הבנתי. בסוף טסתי אירופלוט לגרמניה, למרות העצירה במוסקווה כי אם מסבכים או מסתירים רוב הסיכויים שזה יעלה יותר. חוץ מזה, עדיף לטוס מוקדם ככל האפשר כדי להגיע מוקדם ולהספיק לבצע סידורים הכרחיים שלא על חשבון שאר הימים.
מישו | 27.04.19
13.
כל זה פחות רלוונטי לישראל.
טיסות שיוצאות מישראל בימי שישי אחר הצהרים ושבתות עד מוצאי שבת- ובאותה מידה בערבי חג וחג, מבטיחות מטוס שפוי יותר, נעים יותר- והמבין יבין. דבר נוסף- טיסה שיוצאת מישראל מוקדם בבוקר מחייבת לצאת לשדה באמצע הלילה, וכך מאבדים גם שנת לילה נחוצה, וגם את היום למחרת כאשר מגיעים לחו''ל שפוכים ועייפים. ישראל אינה אירופה בה מקבלים חופשת קיץ בת חודש. מועדי החופשה הטובים בישראל הם בזמן החגים [פסח, שבועות, חגי תשרי וחנוכה], אז מגעיל להיות בארץ, ממילא אין ימי עבודה פרודוקטיבים והדתיים ממררים לנו את החיים. משום כך כדאי להזמין את הטיסה אפילו שנה מראש ולהבטיח מחיר שפוי. הרי מועד החג לא ישתנה ולא יצוצו כרטיסים זולים ברגע האחרון.
איתי | 27.04.19
8.
חלק גדול מהעצות כאן כלל לא מתאימות לישראל
וזה מכמה בחינות: טיסות ביום ראשון, טיסות מוקדם בבוקר, או למשל הזמנות בסוף השבוע: האם כשאני מזמין ביום שישי בארץ, זה נחשב סופ''ש על פי הכתבה? מהניסיון האישי, אם אתם טסים מהארץ ליעד רחוק עם המשפחה, תחפשו כרטיסים חצי שנה מראש.
נוסע מתמיד | 27.04.19
7.
העתקתם כתבה מארהב והדבקתם לה מטוס ישראלי
אין כמעט חברות שכוללות מזוודה במחיר הכרטיס. לכל חברה יש כמה קטגוריות של כרטיסים. קטגוריית "לייט" כוללת טרולי בלבד. יש שתי קטגוריות נוספות עם מזוודות. טיסה ליעד קרוב ונסיעה ממנו ליעד האמתי כרוכה באבדן יום, או בלינה נוספת. התחבולה הזו מבזבזת זמן יקר. טיסה בשבת זולה? המונית מנתב"ג תהיה יקרה כמו כרטיס טיסה, או שהחנייה בנתב"ג תעלה לכם כמו כרטיס נוסף.
נוסעת מתמידה | 27.04.19
3.
ימים אבודים בשקלול
יש מקומות שיום שבת/ראשון המקומות סגורים ופשוט אין מה לעשות, למי שרוצה לנוח או לבלות במלון הכל כלול זה לא משנה אבל לרוב האנשים שרוצים לראות עולם, העולם בפסק זמן. כדאי לשקלל את הימים הפעילים במחיר הכרטיס. מחלקים את עלות הכרטיס בימים הפעילים(אפשר גם חצי יום) וכך מוצאים את עלות הטיסה הכדאית ביותר לפי האפשרות להנות ולא לפי מספרים יבשים.
F35 | 27.04.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת