22. הסיבה היא כי אנשים לא מטומטמים. כתבתם 70% בגדול כזה.. אחרי שרואים את האותיות הקטנות מבינים שזה בולשיט, כמובן. אנשים לא אוהבים שמנסים לעבוד עליהם עם שטויות כאלו. רוטל | 05.05.19 (ל"ת)
21. הקצפת של יולו ממש מגעילה אי אפשר להשוות את זה למילקי לא רק שהיא לא טעימה, היא לא יציבה ותמיד נופלת. הבעיה השנייה שבמקום לתת לנו את מעדן השוקולד של יולו (שהוא טעים ושמן), נתנו לנו שוקולד גנרי וממש לא טעים. שייקה | 05.05.19 (ל"ת)
19. נווו כי הקצפת לא טעימה עם כל הכבוד לאנשי השיווק היולו קצפת פשוט לא טעים - הקצפת לא טעימה והחלק של המעדן לא מרגיש כמו המעדן המקורי, אגב לא מבין בשיווק אבל הפרסומות של יולו היו מציקות. כשלמדתי מנהל עסקים נדון מקרה של משווק מזון לכלבים שעשה את כל הבדיקות הנכונות לפני סקר שוק וכו' ונפל...שכח לשאול את הכלב אם טעים... ניתוחים בעלמא | 02.05.19 (ל"ת)
18. שטראוס מנצחת בניהול המנהלים של שטראוס הם הקצפת האמיתית לעומת חזירי הבר של תנובה מלקי | 01.05.19 (ל"ת)
16. יו - לא לא חשוב מי הראשון חשוב מי יותר טעים. היו הוא לא טעים. השם נשמע כמו דחקה של משרד פרסום. אפשר להכניס עוד כסף בשיווק ולדחוף מוצר פחות טוב. ואפשר להשאיר את הדראעק הזה כמו שהוא ולבוא עם מוצר משלים טוב יותר. לא יודע מה זה | 01.05.19 (ל"ת)
15. הקצפת של מילקי טובה יותר וחוץ מזה זו נראית לי טעות להכניס את המעדן תחת מותג ה'פרימיום' יולו, ולשווק אותו כמעדן שחיתות למבוגרים שלא מדבר לילדים כלל, בזמן שמילקי מעוצב ומכוון יותר לילדים (לפחות במיתוג) אולם הרבה מבוגרים רוכשים אותו גם לעצמם. אז למעשה תנובה הפסידה את הילדים שהם נתח שוק לא מבוטל. היא תצטרך להתאמץ קצת יותר עם המיתוג בפעם הבאה... זללן | 30.04.19 (ל"ת)
14. המעדן של יולו יותר טעים מומלץ לנסות. המתיקות של הקצפת הרבה יותר הגיונית מאשר של מילקי שמאוד מתוקה. גם השוקולד של יולו ממש טעים מ | 30.04.19 (ל"ת)
13. הקצפת היא הבעיה השוקולד של יולו הרבה יותר טעים ואיכותט, אבל הקצפת פחות טעימה. שישקיעו בשיפור הקצפת, ויראו הצלחה מיידית האנאליסט | 30.04.19 (ל"ת)
12. קניתי פעם אחת ולא אקנה שוב ציפיתי ליולו האיכותי וקיבלתי תחת השם הזה מעדן חלב פשוט ונחות ממילקי מאוכזב | 30.04.19 (ל"ת)
11. מעדנים ממליץ לתנובה להתמקד במוצרים שהם טובים בהם ולא לבזבז זמן על מוצר בינוני ומטה המעדן של תנובה הוא מריר מידי עם קצפת ללא טעם חבל על בזבוז של מיליונים מאמין שתוך מספר חודשים יעלם לו מהמקררים אחמד טיבי | 29.04.19 (ל"ת)
10. הסיבות לפספוס של תנובה 1. הקצפת של יולו פשוט פחות טעימה מזו של מילקי. גם המרקם פחות מוצלח. 2. אין חיבור בין הקצפת לשוקולד. משהו לא מתחבר במוצר כיחידה אחת. 3. יולו הוא מוצר פרימיום שהושקעו בו המון כספים לצורך מיתוגו ומיצובו בשוק כמוצר כזה. מילקי הוא מוצר יותר "פשוט" ועממי. לצורך הדוגמא, ילדים הם קהל יעד למילקי, אך לא ליולו. לכן טבעי שהמוצרים כלל אינם מתחרים. 4. תנובה הייתה צריכה להשקיע במוצר "חדש" שיתחרה במילקי, ולא ביצירת מוצר "קומבינה" שמבחינת הצרכן זה נראה כאילו תנובה יצרו מוצר "על הדרך" באמצעות הוספת קצפת למעדן יולו. 5. המחיר. צרכן | 29.04.19 (ל"ת)
9. טעמתי את כולם לא הלבן ולא החלב זה יולו רק ה"70 אחוז" מזכיר קצת את יולו. (גם פחות איכותי עשיר וסמיך מהרגיל) מי שאמור לקנות את המעדנים הללו זה חובבי היולו - מעדן שוקולד איכותי עשיר וסמיך ששונה כל כך ממעדן החלב הפשוט של מילקי, בפועל אתה מקבל גרסה של מילקי במחיר גבוה. יעקב | 29.04.19 (ל"ת)
8. תגובה ל-2 אתה נופל לפח שטראוס טומנים לך,כששטראוס מבינה שתשובה יוצאת במוצר דומה למילוי,היא מוסיפה אותו בצורה דרסטית,ואתה מיד קונה,לי זה עשה ההפך.ראשית שטראוס הוסיפו אך רק לשתי יחידות בלבד,(לא לשתי קביעות,אלא לשתי יחידות) אותי זה הרגיש,אז הלכתי למדף של תנובה ולקחתי כמה שאני רוצה.אומנם שילמתי מחיר מלא,אך לא אתן שיעבדו עלי אבי | 29.04.19 (ל"ת)
6. עולם מוזר - במקום להשקיע מליונים בפרסום - אפשר להוזיל את המוצר מעניין מה הייתה המגמה אם יולו קצפת היה עולה חצי ממליקי ? ולא כמה אגורות פחות. j | 29.04.19 (ל"ת)
2. עם כל הרצון שלי להחליף מונופול אחד במונופול שני, המחיר הוא פקטור כשאני מגיע למדף ומילקי עולה חצי מיולו, נחשו במה אבחר. עצוב בשביל תנובה- אבל יוצא מוצר חדש שמנסה לחדור, והילדים שלי, שאוהבים את הקטגוריה, אפילו לא טעמו אותו. ככה לא משיקים מוצר. עידן | 29.04.19 (ל"ת)
תנובה מתקרבת לעוד הפסד בקרב מול מילקי
22 תגובות לכתיבת תגובה