אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

תנובה מתקרבת לעוד הפסד בקרב מול מילקי

22 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
נווו כי הקצפת לא טעימה
עם כל הכבוד לאנשי השיווק היולו קצפת פשוט לא טעים - הקצפת לא טעימה והחלק של המעדן לא מרגיש כמו המעדן המקורי, אגב לא מבין בשיווק אבל הפרסומות של יולו היו מציקות. כשלמדתי מנהל עסקים נדון מקרה של משווק מזון לכלבים שעשה את כל הבדיקות הנכונות לפני סקר שוק וכו' ונפל...שכח לשאול את הכלב אם טעים...
ניתוחים בעלמא | 02.05.19
15.
הקצפת של מילקי טובה יותר
וחוץ מזה זו נראית לי טעות להכניס את המעדן תחת מותג ה'פרימיום' יולו, ולשווק אותו כמעדן שחיתות למבוגרים שלא מדבר לילדים כלל, בזמן שמילקי מעוצב ומכוון יותר לילדים (לפחות במיתוג) אולם הרבה מבוגרים רוכשים אותו גם לעצמם. אז למעשה תנובה הפסידה את הילדים שהם נתח שוק לא מבוטל. היא תצטרך להתאמץ קצת יותר עם המיתוג בפעם הבאה...
זללן | 30.04.19
10.
הסיבות לפספוס של תנובה
1. הקצפת של יולו פשוט פחות טעימה מזו של מילקי. גם המרקם פחות מוצלח. 2. אין חיבור בין הקצפת לשוקולד. משהו לא מתחבר במוצר כיחידה אחת. 3. יולו הוא מוצר פרימיום שהושקעו בו המון כספים לצורך מיתוגו ומיצובו בשוק כמוצר כזה. מילקי הוא מוצר יותר "פשוט" ועממי. לצורך הדוגמא, ילדים הם קהל יעד למילקי, אך לא ליולו. לכן טבעי שהמוצרים כלל אינם מתחרים. 4. תנובה הייתה צריכה להשקיע במוצר "חדש" שיתחרה במילקי, ולא ביצירת מוצר "קומבינה" שמבחינת הצרכן זה נראה כאילו תנובה יצרו מוצר "על הדרך" באמצעות הוספת קצפת למעדן יולו. 5. המחיר.
צרכן | 29.04.19
9.
טעמתי את כולם
לא הלבן ולא החלב זה יולו רק ה"70 אחוז" מזכיר קצת את יולו. (גם פחות איכותי עשיר וסמיך מהרגיל) מי שאמור לקנות את המעדנים הללו זה חובבי היולו - מעדן שוקולד איכותי עשיר וסמיך ששונה כל כך ממעדן החלב הפשוט של מילקי, בפועל אתה מקבל גרסה של מילקי במחיר גבוה.
יעקב | 29.04.19
8.
תגובה ל-2
אתה נופל לפח שטראוס טומנים לך,כששטראוס מבינה שתשובה יוצאת במוצר דומה למילוי,היא מוסיפה אותו בצורה דרסטית,ואתה מיד קונה,לי זה עשה ההפך.ראשית שטראוס הוסיפו אך רק לשתי יחידות בלבד,(לא לשתי קביעות,אלא לשתי יחידות) אותי זה הרגיש,אז הלכתי למדף של תנובה ולקחתי כמה שאני רוצה.אומנם שילמתי מחיר מלא,אך לא אתן שיעבדו עלי
אבי | 29.04.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת