אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שופטי המשפחה נגד העליון: מזונות לא קובעים עם מחשבון

22 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

21.
בתי המשפט בישראל
מי שלא ראה את הסדרה פמת"א בערוץ 11 אני מציע לו שיראה את כל הפרקים ביוטיוב ויבין איזה מערכת משפט יש לנו. לאן הגענו שהאבות שלוחמים למען ביטחון המדינה יעברו שואה זוועתית . למה להם שנשארים עם 3000₪ שזה מתחת למינימום לא ייקבלו הטבות כמו הצד השני איפה הצדק והשיוויון שבחוקי המדינה והמשפט. רוב פשיעת הנוער שהולכת ועולה זה בגלל שאין אבא לילד אני מוכן להתעמת עם כל שופט בתקשורת כדי להבין לפי מה קבעו את חוקי המשפחה והמזונות? בחוקי המדינה בהקמתה נכתב המפורש כי החובה על גידול הילדים היא חובת שני הוריו בשווה.
העוקב. | 22.10.19
20.
ומה קורה אם יש צד עויין לצד השני?
למשל צד אחד מגיע עם אישורים שילד זקוק לטיפול, נגיד ריפוי בדיבור, והצד השני מגיע עם אישור הפוך שהילד מדבר והכל בסדר וכל זאת רק כדי לא לשלם את מה שצריך לשלם? במקרים כאלו כדי לקבל אישור להתחיל טיפול הרי שיהיה צורך להגיש בקשה לבית המשפט (שגורר אחריו אגרה שאף אחד לא מחזיר) וכך אם יש צד שמשתמש בילדים כדי לנגח את הצד השני הרי העניין של משמורת משותפת רק תועיל לו כדי להמשיך את העויינות בחסות החוק...
יפעת | 19.10.19
19.
הכותרת האמיתית היא שחיתות בתי המשפט!
איך יכול להיות שפסיקה של העליון לא מקובלת על שופטי הערכאות התחתונות? הכי זו חובה! רק זה מעיד על שחיתות השופטים. לא מעניין אותם דבר. וודאי לא חיים של ילדים או של אחרים. שופטים מה שבא להם וחורצים גורלות אנשים! ככה. כי מתחשק להם. מושחתים!
שמפו | 17.10.19
18.
עפ"י " תחושות בטן" חורצים גורלם של גרושים
בא חוק של העליון לתקן עוול היסטורי ומעוות ובמקום ליישמו, יש שופטי משפחה שפוחדים לקבל החלטות כי הזיזו אותם מתחום הנוחות שלהם של קבלת החלטות אוטומטיות בלי שום יכולת שיפוטית אמיתית. נכון, יש לא מעט מקרים מורכבים שמצריכים לצאת מהקופסה ולשקלל עוד לא מעט נתונים, לא רק מספריים, אבל, ויש אבל גדול יש המון מקרים מובהקים שלשמם בדיוק פסיקת העליון צריכה להיות מיושמת ובפועל, במקום לקבל צדק אמיתי, מקבלים " שופטים" מקובעים שרק מעמיקים את החוסר שיוויון בנטל ויוצרים אבות חסרי כל.
שי | 10.09.19
17.
על העליון להתערב יותר
ביהמש לענייני משפחה מתנהל במחשכים ותחת חסיון. שופטי משפחה חלקם אכן רגישים ופועלים משליחות וחלקם עם אג’נדות מסוכנות ומרחיקות לכת שרומסות את זכויות הפרט תחת ״תקדימים חדשניים״ לכאורה. על העליון ובתי המשפט המחוזיים לתת על כך את הדעת ולעמוד על המשמר
ד״ר האוס | 17.05.19
16.
זעקת הקוזאק הנגזל
אין שום כאוס: המזונות נקבעים עניינית לפי המקרה ללא קשר למגדר. ארגוני נשים ועורכות דין שהתרגלו לעודד נשים להגיש תלונות שווא במשטרה ולהתנות גמישות בתביעת המשמורת תמורת סחיטה בתביעה הרכושית רואות פתאום מה זה שוויון ומרגישות מה שגברים הרגישו עשרות שנים. תפנימו: גרושה בישראל הפסיק להיות מקצוע
גרוש | 06.05.19
15.
ברור ששופטי המשפחה מתנגדים לבג״ץ
הכי נוח וקל זה להפיל הכל על האבא שימשיך להיות הכספומט. מה יותר קל בלשפוט לפי הדין העברי? רק שאין זה שיוויוני ומפלה את מגדר הגברים. הגיע הזמן ששופטי המשפחה יקחו את הזמן ויתאמצו לחשב כמו במחשבון ובכך יחזירו את השיוויון ואת הצדק החברתי.
חגי נדב | 06.05.19
14.
תחושת בטן של שופט? מקור לטעויות ולעיוות דין.
המחשבון וודאי מדוייק יותר מאשר תחושת הסימפטיה אותה רוחש שופט כלפי מי מהצדדים. סימפטיה זו יכולה להיות לא מודעת, כתוצאה מסימפטיה כלפי עורך הדין, או בשל כשרון העמדת פנים של מי שהיה ושעלול להיות גם בעתיד, הורה בלתי מיטיב עד מאד. באשר להוצאות - קל מאד לקבוע כללים מדוייקים באשר לבגדים, הוצאות רפואיות, חוגים וכיוצא באלה. גם בגירושים קשים. צר לי לראות ברשימת התומכים ב״תחושות הבטן״ מי שחותרים לקידום על ידי שמציגים עצמם כתומכי זכויות האבות המתגרשים ולא היא.
שרה | 06.05.19
11.
צרכי ההורים או צרכי הילדים?
הדיונים במזונות מתמקדים בהכנסות ההורים ו/או במאבקים ביניהם (כי רק הנאבקים זקוקים להכרעה משפטית. האחרים מגיעין להסכם). עיקר תשלום מזונות ילדים לא נועד לחביתה-סלט-קוטג' בבית בו הוא נמצא. ההוצאות האחרות הן העיקריות: ביגוד הנעלה ריהוט מקום מגורים תנאים ללמוד נוחות ביחס לגישה לבית ספר אורטודנט שעורים פרטיים חוג בלט/ כדורגל.... שאמשיך? ועל כל פריט ומחירו יהיה דיון בין שני הורים שכבר הוכיחו שאינם מסוגלים להגיע להסכמות? רע מאוד.
דנה | 05.05.19
10.
קקה תמיד צף על פני המים
זהות "המורדים" אינה מפליאה. פתאום ולא כמו בעבר הם לא מחוייבים לפסיקת העליון. פתאום כן יש להם וכן הם רוצים שיקול דעת. הכול בכדי להמשיך לשמש סרסורים בשרות ארגוני הנשים ונשים מופקרות אשר הפכו את הילדים לנכס מניב תוך ביטול האב ורמיסתו. בכול מדינה שפויה היו זורקים אותם לכל הרוחות ומרחיקים אותם מפסיקה מעוולת רומסת ופוגעת בילדים ובאבות.
יוסי | 05.05.19
9.
מאמר רדוד , בלתי מקצועי ושגוי
למשל : היכן בדין הדתי כתוב שעל האב חלה חובה בלעדית בתשלום מזונות הכרחיים ? איני יכול כאן לכתוב יותר , מחמת המקום ומספר הקוראים שיתייחסו , אבל אודה לכם אם תתנו לי במה להשמיע דעתי המנומקת לגבי 919/15 . הערה : במקרה אני מעורב מבסיס בע"מ 1709/15 , שעליו ורק עליו נסב הערעור דעליו נקרא מטעמי נוחות 919 /15 .
דן כרמי  | 05.05.19
8.
שופט משפחה - למה שלא תחשב במחשבון?
מה רע בחישוב מתמטתי פשוט והוגן? מכניסים את שכר הצדדים, חלוקת זמני השהות וגילאי הילדים ומה שיוצא יוצא... ממה את מפחדים שופטים/ות? מזה שלא תהיה לכם עבודה? שמחשבון פשוט יחליף אתכם ולא תוכלו יותר לעשות חוחא ואיטלולא על גב אבות וילדים?
אבות גרושים מופלים | 05.05.19
3.
די מספיק עם השחר ליפשיץ הזה, האורים והתומים של
של שופטי המשפחה והמערך המשפטי של דיני המשפחה באוניברסיטת בר אילן ומכון רקמן הפועל שם, שונאי הגברים, אשר בצורה מתואמת ומתוזמרת פועלים ללא עכבות נגד הגברים תוך התעלמות מוחלטת מערכים של הוגנות ושיוויון מהותי ואמיתי המעמיד את בני הזוג בכל מקרה ומקרה במקום הראוי להם. למדתי אצל ליפשיץ וחויתי את סלידתו מהגברים המושפעת, כפי הנראה, מתפקידה של אשתו. על פעילותו של מכון רקמן נגד גברים וההתעלמות המוחלטת ממצוקתם, מיותר להוסיף. לא יעזור להם, מאבקם ההרואי של הגברים יביא לתוצאות הראויות
יוסי | 05.05.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת