אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ההמבורגר הטבעוני שקיבל הכשר של 4 מיליארד דולר

52 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

42.
Impossible
ההערה של קורן (40) נכונה. נערך ניסוי ברשת ברגר קינג ב-1 באפריל השנה וההצלחה הגדולה של הקציצה ממקור צמחי היתה כה גדולה (גם לאוכלי בשר מושבעים) שברגר החליטה להכניס את הקטגוריה הזו לכל אלפי סניפיה. גם מקדונלדס במגעים עם אימפוסיבל פוד (היצרן) להחדיר את המוצר לסניפיה. עולם ההמבורגרים משתנה ללא להכר.
חנוך  | 05.05.19
40.
מוצר נחות בהשוואה למתחרה Impossible Burger
פחות טעים, ובמיוחד עכשיו שהושקה גרסה 2.0 של המוצר המתחרה. בניגוד לנאמר פה בתגובות, ה-Impossible Burger הוא זה הנמכר עכשיו בסניפים מסויימים של ברגר קינג, ולא המוצר ההרבה פחות מוצלח של Beyond Meat. לדעתי לשני המוצרים (וכנראה לחברות עצמן) אין עתיד כיוון שבשר מתורבת יגיע לשוק כבר בעשור הקרוב. זאת המהפכה האמיתית.
קורן | 05.05.19
37.
גם ברגר קינג מציעים את זה בכמה נקודות מכירה
בלי פירסום, אנשים ששואלים אם יש המבורגר צמחוני בנקודודות המכירה הנסיוניות מקבלים את ההמבורגר הזה. יש כבר תורים ארוכים בסניפים ההם. למס' 36: ההמבורגר הזה עשוי מחומרים שעדיף לא לדעת את חלקם, כולל גם מרכיב סינטטי (פלסטיק).
אדריכל הנצחון | 05.05.19
33.
אידיאולוגית אני טועם כל הבטחה טיבעונית חדשה
מוכן לנסות הכל ועובר תוך שניה למה שטוב לי וצר לי להגיד - הביונד מיט הזה זה עבודה בעיניים, יש לזה טעם לוואי של לחמניה, אין לזה שום עסיסיות ושום טעם לוואי של בשר - סתם קציצת לחם לא רעה ולא מועילה, שום דבר שנשאר בפה אחר כך
יובל | 05.05.19
30.
נקדיש כמה מילים ל-23 הגאון
הפרות מגיעות לעולם אחרי שדוחפים זרע בעזרת צינור מתכת לתוך האם המיועדת. העגלה שתגדל (במקרה ה"טוב") לפרה, תעבור מסכת עינויים שסופה יהיה כשהיא בת מספר בודד של שנים. אלה לא חיים, זהו גיהנום שלא מגיע לאף יצור חיי לעבור ויטב לעולם לסיים את הטירוף הזה בהקדם.
חיים | 05.05.19
29.
טעם מעולה בלי סבל לחיות
אם אתם אוהבים מקדונלד או כל המבורגר פאסט פוד ולא שף רוב הסיכויים שאם לא יספרו לכם פשוט תתקשו לנחש שלא מדובר בבשר מהחיי. בקיצור המבורגר טעים מאוד ללא סבל. העתיד שם גם מבחינה הומנית וגם מבחינת זיהום אוויר ונזק סביבתי אדיר שגידול בסדר גודל פסיכי של חיות לשחיטה גורם
נעם  | 05.05.19
23.
המשך
בעולם האידיאלי כל IPO היא פתוח לרישום לכולם (כולל פרטיים ומוסדיים) כאשר כל אחד היה מעמיד סכום X שהוא מעוניין להשקיע במקסימום. בסופו של דבר החברה המגייסת שצריכה סהכ סכום Y הייתה עושה יחס בין סהכ הכספים שהתקבלו לבין הסכום שהיא צריכה בפועל ומחזירה את ההפרש הכסף למשקיעים באופן יחסי. נגיד אני השקעתי 1000 שקל וחברה קיבלה פי 10 ממה שהיא צריכה אז רק 100 שקל שלי היו מושקע ו 900 מוחזר חזרה אליי. (תכלס יותר הגיוני שחישוב והחזרה יהיו ע"י גוף נאמן צד ג כמו בנק). במצב כזה לא היה נוצר מצב שמישהו שרוצה להשתתף לא מקבל כלום
משקיע | 05.05.19
22.
ממש התעניינתי ב IPO שלהם אבל פספסתי
כשראיתי שמחיר הרשמי של ה IPO הוא 25 דולר אבל ההביקושים לפני פתיחת המסחר הגיעו ל 46 דולר - וויתרתי. וגם לא היה ברור מתי בדיוק מתחיל המסחר. בפועל אחרי כמה דקות שקמתי מהמחשב המסחר כן התחיל באמת סביבות 46 דולר ומהר מאוד המחיר הגיע ל 72 לפני שירד ל 66. אז אני די מצטער שלא הייתי מספק אמיץ בשביל לקנות ב 46 או מספיק סבלני בשביל לחכות עד לתחילת מסחר. וכמובן אני רוצה לחשוף את כל החוסר ההוגנות בין משקיעים הקטנים לבין לקוחות מוסדיים. אני בטוח שלקוחות המוסדיים שהשתתפו ב IPO נרשמו מבעוד מועד וקיבלו את המחיר 25 דולר בלי שהיו צריכים להיות דבוקים למסך ביום המסחר וללחוץ כל דקה REFRESH בתקווה שעוד מעט מתחיל המסחר. ראיתי גם די הרבה תגובות באינטרנט של משקיעים קטנים שכן ניסו להירשם אך לא התקבלו.
משקיע | 05.05.19
6.
זה לא קיים כבר?
הוא לא הדפיס בשר, פשוט יצר תחליף בשר צמחי, עוד מוצר מתועש. אני רואה את המוצרים האלה על המדפים כבר שנים (והם לא טעימים). יצא לי לטעום כמה המבורגרים צמחוניים במסעדות מצויינות - וזה לא טעים. לא בהשוואה לבשר בכלל אלא בהשוואה לאוכל בכללי. כבר עדיף לאכול סלט טוב על הקציצות המוזרות האלה. לצערי אני יכול לאכול גבינות צהובות וקונה את התחליפים האיכותיים ביותר וזה נחמד אבל לא הכי טעים בעולם ובטח שלא דומה למקור. אם לא היתי חייב לא היתי מתקרב לזה.
יובל | 05.05.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת