אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המלונות בארץ יקרים יותר, אבל רווחיים פחות

53 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

50.
מחיר התחלתי הוא גבוה
כאשר מחיבים עבור אדם ולא עבור החדר עצמו האנשים מצביעים ברגליים הייתי עם חבר ביום מרוכז מוואגס במסגרת העבודה הזמנתי חדר לילה אחד עלה לי $71.00 כולל הכל(ללא ארוחות)תחלקו את זה לשניים $35.00 לאדם בארץ היו מחייבים אותי כך לאדם בחדק זוגי ?ש"ח ואם מישהו היה מצטרף אלי אז גם הוא היה צריך לשלם משמעו שזה היה יכול להגיע לכ-1000.00ש"ח ללילה לשני אנשים תעשו חשבון ותראו מדוע נשים מצביעים ברגליים ומתעופפים לחו"ל לחופשות וכל הסיבות כשרות בטחון אילו רק תרוצים לשבת מחיר התחלתי שלכם הוא מרקיע שחקים
דין | 12.05.19
49.
הרודס אילת מאכזב
אתמול חזרתי מחופשה בהרודס אילת אכזבה גדולה גם מהחדר וגם מהארוחות כמויות מוגזמות באיכות ירודה עדיף פחות אבל ברמה גבוהה יותר בשבת בבוקר בגלל הכשרות לא היה קפה הפוך. רק נס קפה את זה אני עוד יכול להבין אבל נס קפה של עלית. בזיון פעם אחרונה ששתיתי קפה כזה זה היה בטירונות.
א | 12.05.19
43.
אם שיעורי הרווח כל כך נמוכים איך רשת פתאל
בולעת עוד ועוד מלונות בארץ ובעולם. מאיפה היה למר פתאל כסף לקנות עוד ועוד מלונות אם לא מהרווחים המטורפים שעשה בארץ(היום בנקים כבר לא מממנים 100%מהרכישה). דבר שני כשהרשת מעמיסה הוצאות תפעוליות של מלון אחד על מלון שני איך אפשר לדעת את שיעור הרווחיות האמיתי.
ש | 12.05.19
42.
זאת כתבה אמיתית בעיתון כלכלי?
איפה ההוצאות? יכול להיות שבהוצאות בישראל הם מעמיסים את כל ההוצאות של הנהלת הרשת ובאירופה לא? מה זה ההשוואה הטיפשית הזאת? זה נראה כאילו היחצנים של פתאל כתבו את הכתבה בשביל לקבל עוד הטבות מהמדינה על משהו. אם כל כך לא שווה להם להיות כאן למה הם מחזיקים כאן חדרים בכלל? בושה שזאת כתבה בעיתון כלכלי
חיים | 12.05.19
39.
איזה קשקוש - משווים שיעור רווחיות ולא רווח להון !
בישראל על 8186 חדרים הרשת מרוויחה 402 מיליון ש״ח - 49.1 אלף ש״ח לחדר באירופה על 17702 חדרים מרוויחה 640 מיליון - 36.1 אלף ש״ח לחדר ובבריטניה על 11443 חדרים מרוויחים 267 מיליון - 23.3 אלף ש״ח לחדר כלומר בישראל עושקים את הצרכן ומרוויחים עליו יותר מכפול מאשר בבריטניה ! אחוזי הריווחיות נכוכים כי הם מחושבים ביחס להכנסות שבישראל הם עצומות: ההכנסה לחדר בישראל: 186 אלף ש״ח, באירופה: 92 אלף ובבריטניה 54 אלף... כלומר ההכנסה לחדר בישראל היא פי 3.4 מאשר בבריטניה ומרוויחים ״רק״ פי 2.1 ממש אויי אויי אויי פריאר מי שנופש בארץ
ג׳ו | 12.05.19
24.
כשרות בישראל ובאוסטריה
לפני מספר שנים התאכסנתי במלון בוינה. המלון לא היה כשר אבל להפתעתי ראיתי חרדים בחדר האוכל. התברר לי שסמוך למלון היתה מסעדה כשרה ״גלאט״, היחידה בוינה. המלון רכש עבור הלקוחות החרדים ארוחות כשרות והגיש אותם בחדר האוכל. ההלכה בישראל שונה מאשר באוסטריה, וכולנו משלמים את המחיר.
קיסר סין | 12.05.19
23.
נתונים ומציאות
עם הנתונים קשה להתווכח. אם אכן הרווח התפעולי נמוך בארץ צריך למצוא את הסיבה האמיתית ולא הגיוני שזו הכשרות וארוחת הבוקר. הייתי בכמה וכמה מלונות באירופה עם יופי של ארוחת בוקר, אולי קצת פחות מבחר אבל הרבה יותר איכות. בהרבה מלונות אפשר לבחור בלי ארוחות בוקר. דווקא בארץ העובדים הם זרים שבטח מקבלים פרוטות ובאירופה זה אולי מהגרים ואנשים פשוטים אבל כן אזרחים מקומיים מה שמבטיח להם תנאי שכר הרבה יותר טובים בוודאות (ומנקים הרבה הרבה הרבה יותר טוב!) והכשרות, כמה שאני שונא אותה כמה היא כבר עולה? הכתב לא טורח לציין כי קשה לי להאמין שזה עד כדי כך הרבה. אז מה היה לנו? כשרות נגיד 2% משווי החדר, כמה מצילים עוד 1% וארוחת בוקר מוגזמת אבל לא טעימה עוד אפילו 2% עלות החשמל נניח מקסימום עוד 2% - הגענו ל7% - איפה כל השאר??
יובל | 12.05.19
17.
דיי לשים את הכשרות בכותרות
אני חילוני כשר למהדרין, שלא מעניינת אותו כשרות, אבל לפי המון מחקרים שנעשו בנושא ההשפעה שלה היא לא יותר מ5% מעלות השירותים. מה שאומר שפערים של 30-40% בעלות החדרים נובעת מחמדנות יתר ולא משום דבר אחר. תורידו מחירים, ותפסיקו לתת ארוחות בוקר שאין באף מקום אחר בעולם ומייצרות בזבוז אין סופי של אוכל ומוצרים. אני לא מרחק על פתאל. אם המצב שלהם היה קשה הם היו מפסיקים לקנות עוד ועוד בתי מלון בארץ.
שלמה | 12.05.19
16.
הרבה תירוצים חלולים ומעוותים
בסופו של דבר עלויות האנרגיה בגרמניה/איטליה/צרפת גבוהות יותר מאשר בישראל ועלויות כוח אדם גבוהות יותר גם כן (מה לעשות שלהם אין סודנים או ירדנים) אז למה בארץ מחיר חדר יקר יותר? לגבי ארוחת הבוקר אני מוותר עליה בהינף יד ומחליף אותה בארוחת בוקר ממוצעת באירופה שלרוב גם איכותית יותר. בקיצור בגלל החזירות התפוסה נמוכה! אגב מה לגבי מדיניות ועדי העובדים, שום מילה על זה?
שיטת מצליחה | 12.05.19
13.
הטיקונים עושים עלינו קופה ואחר כך בוכים
ברגע שלא תהיה תירות בארץ הם יבקשו את ידינו האזרחים אין סיבה לשלם על מיטה וארוחה 2000 ש"ח ללילה וגם 1000 ש"ח אין סיבה פשוט מחפשים איך להרויח פלא שאנשים בוחרים להנפש בחו"ל עובד בתירות מכיר לפני ולפנים את הפרטים ממחזרים אוכל , לא מחליפים מצעים ועוד ועוד ולוקחים תיבין ותיקלין
גיא | 12.05.19
5.
העלויות הגבוהות כן עולות הרבה כסף
המחירים בארץ לא שפויים אבל לפחות מבחינת אוכל יש סיבה. ארוחות הבוקר בפתאל (הרצליה, תל אביב) הוא ברמה גבוהה ועשירות. בבקשה לא לגמד את הטיעון הזה. סיבה נוספת זה סופשבוע קצר. אם יבטלו לילדים את בית הספר בימי שישי, משפחות תוכלנה לשהות במלון יומיים ולא יום. זה כמובן אומר שבתי הספר יצטרכו להגיש ארוחות צהריים עקב ימי הלימוד הארוכים יותר ומישהוא ייצטרך לשלם על זה. בקיצור, אין תשובות פשוטות לבעיה מורכבת
רוס | 12.05.19
2.
צניעות ומידות טובות
מחירי האירוח במלונות בארץ חצו את גבול החזירות הישראלית מזמן. הפערים בפועל הנם יותר מכפולים לרוב. ארוחת הבוקר הישראלית לא מתקרבת לאירופאית הן מבחינת איכותה והן מחירה. מה יש בה? כמה גבינות למריחה מפלסטיק, ממרחים דלוחים, סלטים במיץ עצמי, ביצת עין וקוטג'? אתם צוחקים? אבל גם בניקיון אין עלינו. די מוזנח ומלוכלך. שקט? אין. אז למה יקר כל כך? והעם מצביע ברגליו ולא מבלה בארץ לכן אין תפוסה מלאה.
כיסאליהו | 12.05.19
1.
בלה..בלה...בלה רגיל
כרגיל הכשרות אשמה, חחחח... תורידו מחירים התפוסה תעלה, מאד פשוט. מעניין שתמיד מאשימים את שכר כוח האדם שמקבל מינימום, אבל עדיין זה פחות מאירופה. אם הבעייה בארוחת הבוקר אז תקטינו אותה קצת גם ככה אי אפשר לאכול כמו חזירים. חזרנו מאיטליה עכשיו והייתה יופי של ארוחת בוקר. תורידו מחירים, תגדילו תפוסה.
מוטי | 12.05.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת