43. להשקיע בעסק של מזון? הצחקתם. עדיף להשקיע את הכספים בקריפטו. אין עלויות חודשיות, אין הוצאות מים ארנונה עובדים גז, הוצאות חומרי גלם, התעסקויות עם מע"מ וכד'. פשוט לשבת על התחת מול מחשב וללמוד איך זה עובד. ולסכן את הכסף מצד אחד ומצד שני להוציא רווחים מטורפים. מסוכן אבל עדיין עדיף על פתיחת עסק מזון - תאמינו לי נויז | 21.04.21 (ל"ת)
42. כתבה מטעה ומסוכנת בעיקר חרה לי לקרוא שלדעת הכותב אין צורך ברקע קולינארי כשמדובר בגלידריה. אתה יודע שיש יותר מגלידות פלדמן? אז כדאי שתדע. וגם בגלידריה צריך ציוד מטבח. הלו | 07.05.20 (ל"ת)
41. הגלידה של חיימקה כאחד שטעם את הגלידה של חיימקה , ממליץ בחום להתרחק , פשוט זוועה חיים איפרגן | 23.07.19 (ל"ת)
40. פתיחת מסעדה קטנה בישראל זה באופן כללי צעד טפשי במיוחד הציבור הזה ממוניסטי וכפוי טובה, לא ראוי לקבל מסעדה קטנה עם מחיר נמוך; בעלי החנויות והעיריות ישתו אותך ותהפוך לעבד. לפתוח מסעדה בחו"ל במקומות מסוימים כבר יהיה עדיף לדעתי. בן | 31.05.19 (ל"ת)
38. במדינה שלנו ידוע שלהיות עצמאי קטן זה לא רווחי כלל עדיף להיות שכיר. או עצמאי גדול, או כלל לא להתקרב לתחום. הכתבה שלכם מאוד עניינית/ אמינה ומקווה שתציל הרבה צעירים שחשבו ללכת לתחום . שרון | 26.05.19 (ל"ת)
37. אם עד היום חשבתי. . לפתוח פלאפלייה (זה היה החלום שלי מילדות) לאחר שקראתי את הכתבה היפה מאוד שלכם, אומר לא תודה, ולא מתאים לי. עדיף לי להישאר בענף שלי כנהג מונית , ולחיות על אש קטנה... דני | 26.05.19 (ל"ת)
36. שכירויות מטורפות אתה חושב שאתה עצמאי אבל בפועל אתה פועל של בעל החנות. מחפש חנות לרשת בחריש ... מבקשים שכד 100 שח למטר + 25 שח דמי ניהול + 9 ארנונה לחודש. בחריש... עם 10,000 תושבים לא במנהטן 0מולני קיצוני | 25.05.19 (ל"ת)
35. חסרים אנשי מקצוע שמבינים באמת את התחום? כמעט כל נתון ושביב מידע שמופיע בכתבה הזאת תלוש מהמציאות מאיפה הקריצו את הקלדרון הזה ואיזה עסק הוא ניהל בימי חייו? כתבה פופוליסטית ושטחית. כלכליסט - אתם אמורים להיות עיתון כלכלי, תנו נתונים נכונים ואל תטעו את הציבור! אנשים עלולים להשקיע במקומות הלא נכונים ולהפסיד הרבה כסף!!! דוראל | 25.05.19 (ל"ת)
34. שטויות אדון אלי קלדרון במקום לשבת במשרד ותת הצעות לך תפתח עסק במשך שנה ותראה אחזה הוצאות הלו . בדיוק נשמע כמו פקיד בבנק שהחשבון בחריגה יושב שם ילד שאומר לך מה הבעיה לאסוף כסף מלקוחות מבלבלים את המוח שטויות קודם כל תחייה את חיי הרחוב Rani | 25.05.19 (ל"ת)
33. רק הממשלה אשמה קושי עסקים נסגרים עלויות גבהות מיסים הכתובת היא אחת הממשלה הזו שלא נותנת להתפרנס בכבוד ומכניסה את היד בצורה גסה לכיס של האזרחים גועל נפש קובי | 25.05.19 (ל"ת)
32. עדיף כפפות חדשניות עם ציפויי נאנו אנטיבקטראלי... בכפפות כאלה שלא משנה מה יעשו איתן...תמיד לא יהיו עליהן חיידקים, הם פשוט מתים במגע עם הכפפה...וגם וירוסים... עוד מעט אני מוציא כאלה לשוק... יש למה לחכות שרגא פרידמן | 25.05.19 (ל"ת)
30. תיברחו מהר אנני יודע מאיפה נילקחו הנתונים הללו,איפה הדרישות של כל הריגולטורים שמררים לעסקים את המוות כגון,משרד הבריאות,ביטוחים מוגדלים ,איכות הסביבה,רישוי עסקים ,כיבוי אש,וארנונה בשמיים,זה מיסתכם באלפי שקלים כל חודש לפני שמכרנו משולש פיצה אחד,או ממה פלפל אלי | 25.05.19 (ל"ת)
29. הכותב כנראה בעל גלידריה... מוכרים 2 כדורים ב 15 שח...איך 55% רווח גולמי?? מנסה להרחיק אנשים | 25.05.19 (ל"ת)
28. נתונים הזויים אין לי מושג מאיפה עורך הכתבה הביא את הנותנים האלה, בתור בעל פיצרייה אני לא מגיע אפילו לרווח של 10 אחוז מהמחזור. עלות שכר דירה וכל ההוצאות הנלוות לא מסתכמות ב20 אחוז. צוות עובדים מיומן קשה מאוד לתפעל ב22 אחוז. עלות הקמת עסק שהכל ע״פ תקנים (מנדפים, כיבוי אש וכו׳) בתחום המזון מניסיון שלי ושל חברים מגיעה ל10-12 אלף ש״ח למטר. טיפ לכל מי שחושב לפתוח עסק בתחום המזון: אל תסתמכו על הנותנים האלה ותעשו שיעורי בית לפני שאתם חושבים שהכל פשוט בעל פיצרייה | 25.05.19 (ל"ת)
27. פרטייר פראיירים תנו למדינה ולעובדי מדינה לקבל משכורות 20 אלף בחודש ולגרבץ ואתם כמו סמרטוטים תקומו בארבע בבוקר בדהיל להכין פלאפל מדינה מסכנה מדינה זו 50 אחוז עובדים בשביל 50 אחוז עובדי מדינה פראייר | 25.05.19 (ל"ת)
26. עסקי המזון פוטנציאל מעולה לשריפת הכסף והזמן שלכם עלויות תפעול שלא נגמרות, מכבים שריפות מהבוקר עד הערב, וכשרואים את השורה התחתונה עם רווחים אפסיים פשוט סוגרים את העסק. לא להתקרב | 24.05.19 (ל"ת)
25. כתבה מטופשת ומסוכנת ממליץ בחום לכל מי שאין לו ניסיון וידע מקצועי להתרחק מהענף. גם המספרים בכתבה פשוט רחוקים מהמציאות. בעת מסעדה מצליחה | 24.05.19 (ל"ת)
22. שומר נפשו ירחק מעסקי אוכל! מנסיון אישי. אתם תהפכו להיות עבדים של העסק, תפסידו את כל כספכם ושנותיכם הטובות ביותר. אני יודע - זה קרה לי. ארז | 24.05.19 (ל"ת)
21. אלי קלדרון אלי קלדרון אתה נראה בחור חמוד ...אבל יש לך עוד הרבה ללמוד ממביני דבר אפרת | 24.05.19 (ל"ת)
19. בארץ יש אוכל הכי נקי ואיכותי ביחס להרבה מקומות באירופה גרתי בלונדון 3 שנים הייתה שווארמה שתפסו אותם שמוכרים של עכברים ועוד הרבה דברים רמות הגיינה מזעזעות בהרבה זה ששמים בכלל לא מעיד על הגיינה זה רק אשלייה של נימוס ופוזה כמו שהאנגלים אוהבים ...אז אם מה שמעניין אותך שישימו כפפות זה אומר שאתה ממש לא מבין באוכל .... למספר 3 דווקא הפוך | 24.05.19 (ל"ת)
18. שכחו להזכיר את התשלום לפרוטקשן והנזקים לעסק עם לא מתחברים עם כל העברינים בשטח לא לקחתם בחשבון גם את כל הדרישות של הרשויות של עסק למזון כולל תשלומי אתנן לפקחים וכל מיני חולירות שעלולים להרוס את העסק אם לא תתנהגו כמו בסיציליה. susu | 24.05.19 (ל"ת)
17. נכון לגמרי 6.מעדיפים שעובד ישים כפפות כל היום מאשר ישטוף פעם אחת אחרי השרותים. מוריד מחרבן ולובש. | 24.05.19 (ל"ת)
16. חומוסייה עדיף להשקיע באפליקציה, לעשות חומוס/פיצה בבית ולהביא ישירות לבית הלקוח או למשרד, ולא לשלם שכירות, ארנונה, פועלים וחרטות אחרות, וממליץ מאוד להוציא חשבונית זאביק | 24.05.19 (ל"ת)
14. משהו קטן שחסר בכתבה, לדעתי: זמן השקעה בלקוח לקוח חומוס יושב במקום ומעסיק את העובדים חצי שעה-שעה. בגלידריה תוך דקה העובד מתפנה ללקוח הבא. זה שיקלול חשוב. ירון | 24.05.19 (ל"ת)
13. אין סיכוי שהיועץ ניהל בחייו פיצרייה או חומוסיה לא יודע מאיפה הבאת את המספרים האלה חבר ועל בסיס מה יצרת דרגת קושי לניהול כל עסק? אתה בטח לא יצא מהמשרד ותקוע עם מחשב ואקסל. אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר חבר. כלום. בעלים של פיצרייה ושל חומוסיה | 24.05.19 (ל"ת)
12. קשקוש כל הנתונים האלה שנעשו במחשבון במשרד ממוזג אין להם אחיזה במציאות. מישהו עוד עלול לחשוב שכדאי להשקיע בעסק כזה.. מרבית העסקים האלה עם מזל ימכרו סביב ה 70 - 80 מנות ביום עובדים 25 ימים בחודש - כשרות וכיוב השכירויות בישראל גבוהות מאד מיסים עלויות תפעול גבוהות מאד פחת וגם כפפות.. תעשו חשבון תעבדו בתחום לפחות שנתיים תעזרו במומחים ולא בכתבות ממומנות תלמדו מנסיון של אחרים ולא ממישהו שהכין קובץ אקסל גם להפסיד רבע מליון שקל זה כואב דוד | 24.05.19 (ל"ת)
11. לא צריך כפפות. פשוט להטיל קנסות על כל עובד שלא שוטף ידיים לפחות 3 פעמים ביום. אבירם | 24.05.19 (ל"ת)
10. רוב האנשים יבדילו בין פיצה טובה לרעה, בין פלפל טוב לרע. אבל הרוב, לא יבחינו בין חומוס טוב לרע נתן | 24.05.19 (ל"ת)
9. לאורלי (3) שימי לב שהתמונה היחידה בה נוגעים בידיים חשופות באוכל זו של הפיצה והתמונה בכלל לא מישראל (שאטרסטוק) ויש סיבה לכך שלא עובדים עם כפפות - הן מלאות חיידקים בניגוד לרופא, שמחליף כפפות בין מטופל למטופל, מי שמכין לך את האוכל לא מחליף כפפות בתדירות גבוהה, ואת ממש לא רוצה לדעת במה הוא נוגע בין מנה למנה... מנגד, כשהוא מרגיש שהידיים מלוכלות הוא פשוט רוחץ אותן בסבון גדי | 24.05.19 (ל"ת)
8. עלות הקמת חומסייה ופלאפלייה 250k ש״ח?! הגזמתם! אני פתחתי 6 חומוסיות בסכום הזה ועוד נשאר לי עודף לפתוח 2 פלאפליות ממדוח, נצרת | 24.05.19 (ל"ת)
7. לאורלי 3.הכפפות הן צרה צרורה הכפפות הן הרעה החולה של ההיגיינה. האיש מסתובב כל היום עם הכפפות השחורות, פותח דלתות, גולש בטלפון, מעשן, מנקה, לוחץ ידיים לחברה, ואז לשמחתך מכין לך את המנה וכמובן שעם אותן הכפפות כל היום. ידיים חשופות לפחות נוטלים מפעם לפעם. הכפפות המטונפות נשארות לנצח. תמיר | 24.05.19 (ל"ת)
5. מה הבעיה? אז נחוקק חוק שבפיצה מרוויחים יותר! - ושלום על ישראל! למה ללכת עם הראש בקיר? בנימין | 24.05.19 (ל"ת)
4. מה הבעיה? אז נחוקק חוק שבפיצה מרוויחים יותר! - ושלום על ישראל! למה ללכת עם הראש בקיר? בנימין | 24.05.19 (ל"ת)
3. היגיינת הכנת המזון בין כל המדינות המפותחות, רק בישראל מתעסקים במזון ללא כפפות וללא רגולציה של משרד הבריאות. התמונות מדברות בעד עצמן. אורלי | 24.05.19 (ל"ת)
2. הכי טוב - דוכן אוכל באירוויזיון מעמידים בו סלב (כמו חיים כהן) וצוחקים כל הדרך אל הבנק … ofra light garden | 24.05.19 (ל"ת)
חומוסיה או פיצריה? איזה עסק מזון הכי כדאי לפתוח
43 תגובות לכתיבת תגובה