אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חומוסיה או פיצריה? איזה עסק מזון הכי כדאי לפתוח

43 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

43.
להשקיע בעסק של מזון?
הצחקתם. עדיף להשקיע את הכספים בקריפטו. אין עלויות חודשיות, אין הוצאות מים ארנונה עובדים גז, הוצאות חומרי גלם, התעסקויות עם מע"מ וכד'. פשוט לשבת על התחת מול מחשב וללמוד איך זה עובד. ולסכן את הכסף מצד אחד ומצד שני להוציא רווחים מטורפים. מסוכן אבל עדיין עדיף על פתיחת עסק מזון - תאמינו לי
נויז | 21.04.21
35.
חסרים אנשי מקצוע שמבינים באמת את התחום?
כמעט כל נתון ושביב מידע שמופיע בכתבה הזאת תלוש מהמציאות מאיפה הקריצו את הקלדרון הזה ואיזה עסק הוא ניהל בימי חייו? כתבה פופוליסטית ושטחית. כלכליסט - אתם אמורים להיות עיתון כלכלי, תנו נתונים נכונים ואל תטעו את הציבור! אנשים עלולים להשקיע במקומות הלא נכונים ולהפסיד הרבה כסף!!!
דוראל | 25.05.19
28.
נתונים הזויים
אין לי מושג מאיפה עורך הכתבה הביא את הנותנים האלה, בתור בעל פיצרייה אני לא מגיע אפילו לרווח של 10 אחוז מהמחזור. עלות שכר דירה וכל ההוצאות הנלוות לא מסתכמות ב20 אחוז. צוות עובדים מיומן קשה מאוד לתפעל ב22 אחוז. עלות הקמת עסק שהכל ע״פ תקנים (מנדפים, כיבוי אש וכו׳) בתחום המזון מניסיון שלי ושל חברים מגיעה ל10-12 אלף ש״ח למטר. טיפ לכל מי שחושב לפתוח עסק בתחום המזון: אל תסתמכו על הנותנים האלה ותעשו שיעורי בית לפני שאתם חושבים שהכל פשוט
בעל פיצרייה | 25.05.19
19.
בארץ יש אוכל הכי נקי ואיכותי
ביחס להרבה מקומות באירופה גרתי בלונדון 3 שנים הייתה שווארמה שתפסו אותם שמוכרים של עכברים ועוד הרבה דברים רמות הגיינה מזעזעות בהרבה זה ששמים בכלל לא מעיד על הגיינה זה רק אשלייה של נימוס ופוזה כמו שהאנגלים אוהבים ...אז אם מה שמעניין אותך שישימו כפפות זה אומר שאתה ממש לא מבין באוכל ....
למספר 3 דווקא הפוך  | 24.05.19
12.
קשקוש
כל הנתונים האלה שנעשו במחשבון במשרד ממוזג אין להם אחיזה במציאות. מישהו עוד עלול לחשוב שכדאי להשקיע בעסק כזה.. מרבית העסקים האלה עם מזל ימכרו סביב ה 70 - 80 מנות ביום עובדים 25 ימים בחודש - כשרות וכיוב השכירויות בישראל גבוהות מאד מיסים עלויות תפעול גבוהות מאד פחת וגם כפפות.. תעשו חשבון תעבדו בתחום לפחות שנתיים תעזרו במומחים ולא בכתבות ממומנות תלמדו מנסיון של אחרים ולא ממישהו שהכין קובץ אקסל גם להפסיד רבע מליון שקל זה כואב
דוד | 24.05.19
9.
לאורלי (3)
שימי לב שהתמונה היחידה בה נוגעים בידיים חשופות באוכל זו של הפיצה והתמונה בכלל לא מישראל (שאטרסטוק) ויש סיבה לכך שלא עובדים עם כפפות - הן מלאות חיידקים בניגוד לרופא, שמחליף כפפות בין מטופל למטופל, מי שמכין לך את האוכל לא מחליף כפפות בתדירות גבוהה, ואת ממש לא רוצה לדעת במה הוא נוגע בין מנה למנה... מנגד, כשהוא מרגיש שהידיים מלוכלות הוא פשוט רוחץ אותן בסבון
גדי | 24.05.19
7.
לאורלי 3.הכפפות הן צרה צרורה
הכפפות הן הרעה החולה של ההיגיינה. האיש מסתובב כל היום עם הכפפות השחורות, פותח דלתות, גולש בטלפון, מעשן, מנקה, לוחץ ידיים לחברה, ואז לשמחתך מכין לך את המנה וכמובן שעם אותן הכפפות כל היום. ידיים חשופות לפחות נוטלים מפעם לפעם. הכפפות המטונפות נשארות לנצח.
תמיר | 24.05.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת