אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המחיר היקר שמשלמת בזק על פיזור הכנסת

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
הרשת הקווית מתוך הגדרה תעלם כמעט לחלוטין
זה מוצר של מבוגרים בדרך כלל .כל חודש הולכים לעולמם x אנשים לעולמם ומצטרפים חדשים שאפילו לא יודעים איפה ללחוץ בטלפון הביתי. לכן מה שנראה הוא ירידה מתמדת של ההכנסות של בזק מקווי. איפה הבעיה? שזה מונע מחברות מתחרות להציע שירות טריפל זול ובזק יודעת את זה . כולנו שמחנו על המהפכה בסלולר . מה רע לצרכנים מהפיכה בקווי?
איתן | 05.06.19
6.
ל-2 - השוק כבר פתוח לתחרות
ויש גם מספר חברות כבר היום שמספקות שירות של טלפוניה קווית. מה שלא עשו זה להכריח את בזק למכור את שירותיה בשוק הסיטונאי, בדומה למה שקורה עם שירות האינטרנט שלה, אבל לא מדובר פה בכלל על התחרות - הרי אם חברה רוצה להתחרות באמת, אז אף אחד לא מפריע לה לבנות תשתית משלה ולמכור את השירות. להכריח את החברה למכור למתחרים שלה את השירות במחיר נמוך יותר אין לזה שום קשר לא לתחרות, ובטח שלא לשוק החופשי. אני לא מגן על הבזק, אבל צריכים להיות גם הוגנים. בטח ובטח במצב שלא דורשים אותו דבר גם מהוט ומשאר החברות, כולל פרטנר וסלקום.
אנליסט | 03.06.19
5.
4, מניית בזק היתה מנופחת בעבר
כיום הנייר נסחר לפי מכפיל 6-7, בהנחת רווח שנתי של מיליארד (שעלול לרדת, זו איננה חברת צמיחה, יש לה מוצר קופקסון דועך (טלפון קווי)), וזה סביר לחברת תקשורת בינונית באזור מסוכן כמו המזרח התיכון. סביר. לא מציאה, לא מנופח, סביר. לשם השוואה אפשר לקנות את AT&T האמריקאית לפי מכפיל 8-9 או וריזון לפי מכפיל 11. ושם אין סכנה של גרעין איראני שימחק את ההשקעה.
dw | 02.06.19
2.
ל 1...הפוך
הרגולטור לא צריך לפעול תחת לחץ ואינטרסים של בזק ודומותיה. שוק התקשורת מאוד מורכב וכל החלטה על חברה אחת משפיע על חברה אחרת. במשך שנים בזק קיבלה הגנה בלתי מוסברת לפעמים מהרגולטור .הגיע זמן לשלם. ואני קורא בפעם האלף למשרד התקשורת לפתוח את השוק של קווי בזק ביתיים לתחרות. זאת שערוריה שפקס שעובד חמש דקות ביום צריך לשלם עליו כמו מכשיר סלולר עם 5000 דקות לחודש. קדימה!!!
יוני  | 02.06.19
1.
בזק
שתי הערות על הכתבה שלך : 1. התזרים החופשי הוא לאחר הוצאות מימון ולכן להשוותו לפירעון הלוואות קרן + רבית, קצת מטעה. לחברה יתרות מזומנים גבוהות. 2. השאלה הגדולה מה הרגולטור רוצה ואיך משיגים את זה. בינתיים הרגולטור עוסק בבזיזת נכסי חברות התקשרות ומכך , למעט בזק, כולן מפסידות. אם הרגולטור יחשוב במונחי תועלת לציבור לאורך זמן אז הוא יצטרך להידבר עם בזק כדי שזו תתן מענה לצרכי התקשרות בשנים הקרובות. לצערי, הרגולטור חושב בכיוון לא נכון.
משה | 02.06.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת