13. טעמתי את המוצר בשבוע שעבר בפסטיבל טבעונות בת"א ראו רשמים ותמונה בפורום בורסה ושוק ההון בתפוז. המוצר הרגיש לי כמו המבורגר דיאט. הוא טוב מאשר המבורגר סויה של טבעול, אך לא משתווה, מבחינתי כקרניבור, להמבורגר בשרי. לכן לדעתי זה מוצר נישה. מוצר נישה טוב, אך עדיין, נישה. תמחור bynd מתקרב לתמחור של... טבע! ביונד צפויה למכור השנה ב 200M$. טבע מוכרת קרוב ל 20 מיליארד. פי 100. לטבע יש מוצר אוסטדו צומח, שהוא לבדו מוכר יותר מכל ביונד מיט. סביר שביונד מיט יצמחו יותר ממנו אך לא בטוח אם יותר ממוצר הצמיחה העיקרי של טבע לעשור הקרוב שזה אג'ובי. ביונד מיט זו חברת צמיחה, אולם תמחורה לפי 8B$ די מפולפל. dw | 13.06.19 (ל"ת)
12. חברת כת.. סממנים של משקיעים עם אג'נדה דוגמאת אמזון טסלה נטפליקס.. לא מעניין אותם מכפילים ושטיות כמו כלכלה. הם באים לשנות את העולם. מנייה מסוכנת מאד לשורט כרגע , ואולי בכלל. עמית | 10.06.19 (ל"ת)
11. באמת קציצה מעניינת וטעימה אבל... 1. הגזים שהיא גורמת, פשוט זיהום סביבתי עויין. 2. יושבת בבטן כמו חתיכת גוש חיימר - לא חוויה נעימה. 3. אשאר עם הבשר :). אל יהוד | 09.06.19 (ל"ת)
10. שיווק נהדר של החברה החברה מפרסמת את עצמה בצורה מיטבית בשוקים שונים, עבודה שהניבה פירות רבים. עידן | 09.06.19 (ל"ת)
9. הרי ברור שזה מחיר מטורף שלא יכול להיות הגיוני בשום מצב נראה לעין. השוק בהרבה מהמקרים מגזים בהערכות שווי מטורפות לחברות שצומחות ומעניש בצורה מוגזמת חברות עם גידול מינורי. חברה שמוכרת ב240 מיליון דולר זה נחמד וגם חברה שגודלת ב140 אחוז בשנה זה מלהיב אבל יש מישהו שבאמת מאמין שהם ימשיכו לגדול ב140 אחוז כל שנה? הם צריכים להכפיל את המכירות ל480 ואז 960 ואז 1820 ואז 3640 ואז 7280 במשך חמש שנים רצוף רק כדי להגיע לשווי של היום. תחזית קטנה ממני יהיה להם מאוד קשה להגיע אפילו למילארד מכירות. אסף | 09.06.19 (ל"ת)
7. טעמתי זה עדיין לא בטעם בשר המרקם והטעםעוד לא לגמרי שם אבל זה מתקרב וסה אחד המוצלחים טעם תחליף | 09.06.19 (ל"ת)
5. הסיבה האמיתית לעלייה מעבר לעלויות המטורפות של הבקר, 80% מהחקלאות בעולם כדי לספק לבקר אוכל, עלויות שינוע ועוד... הבקר גם לא בריא ובעיקר כי אין שום סיבה שב2019 אנשים ימשיכו לאכול חיות. ביונד מיט הוא תחליף מצויין בטעם, בתחושה ובעיקר בערכים התזונתיים. יוסי | 09.06.19 (ל"ת)
4. תשובה למספר 3 זה לא רק הטעם, חומרי טעם אפשר להוסיף או לגרוע, הרעיון הוא לאכול משהו בעל מסה אחידה אבל גם עסיסי כקציצה, קציצת עדשים היא כמו גוש של סוג של בצק דביק, אותי דבר השניצל דבק תירס. דור | 08.06.19 (ל"ת)
3. מה כולם מתלהבים? שילמתי על קציצה של זה במוזס, קציצה קטנה ויקרה. זה הטעם של בשר? ביג דיל. אכלתי קציצות עדשים יותר טעימות. טבעוני | 08.06.19 (ל"ת)
טבעוני על האש: ביונד מיט פרסמה דו"חות וזינקה ב-39%
14 תגובות לכתיבת תגובה