אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מעט מדי, מאוחר מדי: משרד הבריאות נזכר לפעול למען מזון בריא

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
שכחו גורם נוסף...
חלק ניכר מהמוצרים המושפעים, כגון גבינות אשר נצרכות בכמות גדולה בישראל באופן יחסי לעולם, נמכרים ב"תפזורת" למשל במעדניות של רשתות השיווק. חובת הסימון צריכה לחול גם עליהם באותם פעימות בדיוק על מנת שתהיה שקיפות לצרכן, ולא פחות חשוב, אם מעודדים שינוי, לחזק את האינטרס של רשתות המזון לשווק מזון מזין ובריאות יותר
אפשר יותר | 12.06.19
5.
מעט מידי- מאוחר מידי. ישראל מובילה בצריכת הסוכר
כמות הסוכר והפחמימות שהישראלים בולסים ברוב בורותם (וגם דוחפים לילדים שלהם) היא מדהימה - אפס של ביקורת מצד הרופאים בישראל או מומחי תזונה ודיאטה מבוססת מחקר - פשוט אילמים כמו בסרט הציפורים של היצ'קוק. תתעוררו - אתם אוכלים חרא שמשמין אתכם, מעלה סיכויים בטירוף לסוכרת סוג-2, סרטן ומחלות לב וכלי דם. תתחילו להתעורר חברים
די לפחמימות | 11.06.19
4.
בולשיט
בכל פעם שכתוב שמשרד זה או אחר ישקיע איקס מליונים ב... זה אומר שמשהו תפר מכרז למקומבנים כאילו או אחרים. אם זה היה שקוף ניחה. אבל בפועל אתה יכול לגשת להיות מתאים ולגלות בסוף שישי איזה פסיק שמשהו הפליץ על מנת שרק מקום מסוים יוכל לקבל את המענק, המקום הזה כמובן מעסיק מקומבן אחר שעובד עם המשרד הממשלתי והוא מומחה בהעברת הנתונים וכמובן מרוויח על זה סכום נאה. מפעל מזון בדרום, שראה איך השיטה עובדת יותר מפעם אחת.
זק | 11.06.19
1.
אין הבדל גדול בין לחם מלא לעומת לחם לבן
מחקר שנעשה במכון וויצמן הראה שבטווח הקצר (שבועות), אין שום הבדל ניכר בין אכילה של לחם לבן ללחם מלא. המחקר הראה שעבור חלק מהנחקרים הסוכר בדם היה יותר טוב כשאכל לחם לבן לעומת כשאכל לחם מלא ושעבור נחקרים אחרים היה ההפך. גם לא היה הבדל ברמות השומן, הכולסטרול ועוד. מה שכן, "מומחים" אחרים טוענים שלחם מלא בכל זאת יותר בריא כי הוא לכאורה יותר משביע ולכן אנשים אוכלים פחות ממנו אגב, קחו את אותו מחקר בערבון מוגבל. הוא נעשה רק על 20 נחקרים. מצד שני כמעט כל מחקרי המזון שעל פיהם אנו "יודעים" שמזון א' הוא בריא ומזון ב' הוא רע\מסרטן נעשים בסדר גודל כזה...
אחד | 10.06.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת