אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"לא ניתן להעמיד לדין": אין אישומים בקריסת המרפסות בחדרה

37 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

35.
המציאותצהעצובה
כשאין תרבות בניה וכבוד לפועל הבניין שמבוסס בארץ על כח עבודה זול ומתחלף זו התוצאה. בשבוע שעבר שודר פרק בתכנית "האזרח גואטה" בנושא הקשר שבין תאונות הבניה ואיכות הבניה בישראל. לא בטוח שהכשל נובע מניסיון לחסוך. כמהנדס מנהל פרוייקטים ומפקח הרבה פעמים זה מחוסר ידע בקריאת תכנית פועל ופיקוח ברמה הבסיסית של מנהל עבודה ומהנדס ביצוע...אפילו מקרים של חוסר בברזל מתאים באתר והדחיפות לבצע את העבודה. לו פועל בניין היה זוכה לתגמול והערכה כפי שקיים בארה"ב אז היינו חוסכים הרבה הרוגים וגם מקבלים מבנים איכותיים.
יוסי | 16.06.19
22.
התשובה הפטתית הזו של "החוק" אומר כבר לא עובדת
לכולם ברור שהעשירים כותבים את החוקים והחוקים שנכתבים כתובים בצורה שעושה חסד עם העשירים. אנשים כבר לא מפגרים, הכל מושחת ובקרוב נצא לרחובות. הפתרון הוא לא קפיטליזם ולא סוציאליזם, הפתרון הוא מלחמה בשחיתות אחת ולתמיד. והדרך היא להביא להפלת השלטון.
פ. לוי | 14.06.19
19.
לא ייאמן שידועה הסיבה לקריסה
בצע כסף ורשלנות, מישהו שנתן את ההנחיה ומישהו שביצע כאשר ברור שמהלך זה יביא לקריסת הבניין במהלך השנים יביא להרג, אבל אף אחד לא אשם. אם מערכת המשפט מסוגלת לדברר אמירה כזו בלי למצמץ משהו באמת רקוב גם בה לא פחות מאשר בענף הבניה. אולי גם פה מישהו פשוט קיבל משהו ממישהו והנחית הוראות. איך יכול להיות שמערכת שלמה נותנת לזה לקרות ושותקת. כמו במקרה של רות דוד למשל.
מיכל | 14.06.19
10.
במקרה הזה יש דיין - אבל פשוט אין דין. המחדל כולו של הכנסת, ולייתר דיוק של קואליציית נתניהו
העובדה היא שהחוק שמתייחס בחומרה לרשלנות הכי קטנה בנהיגה לא מתייחס לרשלנות בעבודה. משום-מה אם הפושע הוא קבלן או חברת-בנייה - האחריות שלהם נגמרת בתשלום שכר עבודה.
אז מה היה לנו? | 13.06.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת