אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ביונד מיט מרחיבה את הנתח שלה בישראל

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

21.
והמחיר גם יהיה כמו בחו"ל?
כרגע המוצר משווק באופן מוגבל מאוד (באזור המרכז) ובמחירים שערורייתיים של 80-100₪ לחבילה. כן, כן, זאת לא טעות. 80₪ לחבילה של 4 המבורגרים - 20₪ ליחידה. ביום שהמחירים יירדו לגבולות הסביר, המוצר יהיה רלוונטי. עד אז, אמשיך "להסתפק" במוצרים פחות מתוחכמים.
אלירן | 25.06.19
15.
מה טבעי בזה?
לקחת פרה שגדלו אותה בכבוד ולשחוט אותה בצורה ההומנית ביותר האפשרית ולהכין ממנה אוכל זה הרבה יותר טבעי ולקחת חלבונים עלק, להנדס אותם במעבדות, להוסיף להם השד מי יודע מה כדי שיראו וירגישו משהו דומה לבשר הטבעי של הפרה. מה טבעי בזה? תחליפים מהונדסים ומעובדים הם לא הפתרון, הפתרון הוא צימצום צריכת הבשר והגברת האיכות הן של הבשר והם של הטיפול בבעלי החיים. עדיף לאכול פחות פעמים בשר איכותי שיעלה יותר, זה הפתרון.
רמי | 24.06.19
4.
טעיייייםםםםם. הייתי בשוק כמה שזה טעים. בתור טיבעוני שכן אוהב בשר, ממש התרגשתי מהטעם.
זה שזה מדמם סלק, פחות מרגש. אבל המוצר פשוט טעים. לא יודע לגבי כמה הוא בריא או לא. כל מה שאני יודע, שהטעם שלו ממש מזכיר בשר ואני תוהה איך לעזאזל מגיעים לטעם כזה עם רכיבים טיבעיים רק מהצומח.
90פלוסאיכותי | 24.06.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת