23. מסעדת המבורגרים גם בראש העין במסעדת Eatbar יש את ההמבורגרים שלהם. למי שמעוניין אסנת | 27.06.19 (ל"ת)
21. והמחיר גם יהיה כמו בחו"ל? כרגע המוצר משווק באופן מוגבל מאוד (באזור המרכז) ובמחירים שערורייתיים של 80-100₪ לחבילה. כן, כן, זאת לא טעות. 80₪ לחבילה של 4 המבורגרים - 20₪ ליחידה. ביום שהמחירים יירדו לגבולות הסביר, המוצר יהיה רלוונטי. עד אז, אמשיך "להסתפק" במוצרים פחות מתוחכמים. אלירן | 25.06.19 (ל"ת)
20. שמן קנולה?? מזוכך? לא מכניס לגוף שלי שמנים מזוככים, זה מבחינתי רעל ! יש מחקרים שקנולה פוגע במוח כמו כן משתמשים לזיכוך בכימיקלים וחימום, לדעתי לא בריא אוכל בריא | 25.06.19 (ל"ת)
19. נהדר. כטבעוני, אולי אוכל להתחיל לקבל באירועים מנה נורמלית במקום אגרול תפו"א וכיו"ב בני | 25.06.19 (ל"ת)
18. אין פרות ותרנגולות שמגודלות בהומניות כל אדם שמחשיב את עצמו לבעל ערכים והומני, לא יגע בביצים, חלב ובשר. (כולל כמובן עוף ודגים) חן | 25.06.19 (ל"ת)
16. למס' 12 אני לא מתווכח לא על הטעם ולא על העניין המוסרי (איש איש ודעתו). אבל הפרות גדלו בכבוד? נשחטו בהומניות? איך נגיד בעדינות, לא בדיוק ככה במציאות... יונה | 25.06.19 (ל"ת)
15. מה טבעי בזה? לקחת פרה שגדלו אותה בכבוד ולשחוט אותה בצורה ההומנית ביותר האפשרית ולהכין ממנה אוכל זה הרבה יותר טבעי ולקחת חלבונים עלק, להנדס אותם במעבדות, להוסיף להם השד מי יודע מה כדי שיראו וירגישו משהו דומה לבשר הטבעי של הפרה. מה טבעי בזה? תחליפים מהונדסים ומעובדים הם לא הפתרון, הפתרון הוא צימצום צריכת הבשר והגברת האיכות הן של הבשר והם של הטיפול בבעלי החיים. עדיף לאכול פחות פעמים בשר איכותי שיעלה יותר, זה הפתרון. רמי | 24.06.19 (ל"ת)
11. לשש מה הבעיה בשמן קנולה בדיוק ? בכל מקרה זה לטעם לא שיא הבריאות אבל עדיין הרבה יותר בריא מהמבורגר מבשר של בעל חיים שגם הם מוסיפים להם מלא דברים df | 24.06.19 (ל"ת)
10. איזה יופי צריך לשחרר את כל הפרות מהרפתות, שיחזרו לטבע. כמה נפלא יהיה כשכל השדות והיערות יהיו מלאים בפרות וכבשים ותרנגולות. כמו פעם. נופיה | 24.06.19 (ל"ת)
6. שמן קנולה לא בשבילי. נפסל. כמו שבהתחלה התלהבנו מטבעול ועכשיו זה ממש לא מה שהיה. ויקר בטרוף. כולה סויה. חלבון אפונה יש גם בהמבורגר של משה שגב בשופרסל. טעם תעשייתי מגעיל. לא קונה | 24.06.19 (ל"ת)
5. מחיר מושחת מעניין בכמה זה ימחר. המבורגרים עולים 20 שח בארהב. בטח בארץ יעלה 30+. איתן | 24.06.19 (ל"ת)
4. טעיייייםםםםם. הייתי בשוק כמה שזה טעים. בתור טיבעוני שכן אוהב בשר, ממש התרגשתי מהטעם. זה שזה מדמם סלק, פחות מרגש. אבל המוצר פשוט טעים. לא יודע לגבי כמה הוא בריא או לא. כל מה שאני יודע, שהטעם שלו ממש מזכיר בשר ואני תוהה איך לעזאזל מגיעים לטעם כזה עם רכיבים טיבעיים רק מהצומח. 90פלוסאיכותי | 24.06.19 (ל"ת)
2. לאכול בריא מזון מעובד ולא טרי, לא בריא. צריך לבדוק מה התוספות וממה מורכב הבשר הצמחי. האם הצמח מרוסס בחומרי הדברה ובכימיקלים או אורגני. כל אחד צריך לדעת מה הוא מכניס לפה. ידוע שקנביס מרוסס גורם לתופעות לוואי קשות, אצל המשתמשים. גבי | 24.06.19 (ל"ת)
ביונד מיט מרחיבה את הנתח שלה בישראל
23 תגובות לכתיבת תגובה