אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שוקו, לחמנייה ויירוט מטוסי אויב

91 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

89.
סוף סוף מישהו מתחיל להבין שילדים לומדים טוב יותר ממבוגרים...
בדיוק כמו לימוד שפה ...חלק אחר במוח שמתפתח ומגיע לגמישות מחשבתית שונה מבוגר שלמד..כמו למשל שחיה של תינוקות. מספיק שתינוק למד לשחות בגיל שלושה חודשים ושחה עד גיל שנה .גם אם יופל בטעות לברכה הוא לא יתבע .כי רפלקס בליעת המים שלו עובד.
יהודה נחשון | 20.10.19
87.
תגובות של סמרטוטים יפי נפש, מצילי חתולים ושונאי יהודים
מה ההשוואות לחמאס וחיזבאלה? אין כאן ירי חי בנשק, אין כאן סכינים ולא רימונים. אין כאן אויב ערבי להלחם בו. בסך הכל נותנים לילדים התנסות וטעימה במסגרת שבעתיד אמורים להכנס אליה. למה אתם לא אומרים את אותם הדברים על חוג קראטה? יש שם אלימות! אני יגיד לכם למה. כי בקראטה אתם טוענים לחינוך נגד אלימות, לשליטה עצמית, לכבוד הדדי וכו'. גם כאן יש טעימה מהוואי צבאי, משמעת צבאית, חינוך לערכים של בקרה עצמית, השתפרות, כבוד לזולת, חשיבה לא אגואיסטית וכו'. למה אתם קופצים לשמיים מהכתבה? כי כל הערכים הטובים שציינתי חסרים בכם! קחו 5 דקות מחשבה ותגלו שיש צדק בדבריי
מנוח | 28.07.19
86.
העיקר שאנחנו מזועזעים מהשימוש של חמאס בילדים
מבחיל. גם אני בתור ילד הפכתי כל מקל עם זווית לרובה, אבל לא צריך לעודד את זה באופן אקטיבי ולהפוך אותנו לצפון קוריאה. כשהחמאס עושה קייטנות לילדים שהן מלמדים אותם להפוך לשהידים ולהרוג ציונים אנחנו קוראים לזה שימוש ציני בילדים ושטיפת מוח.
מישהו | 28.07.19
85.
מה היה קורה עם חמס היה עושה קייטנה כזאת.
כאשר הפלסטינים או חמס עושים קייטנה דומה אנו זועקים לשמים. ילדים צריכים להנות ולא ללמוד להיות לוחמים. אבל כאשר אצלנו יש קייטנה מיליטריסטית זה בסדר. לראות ערבי מעבר לכוונת זה חיובי. היכן משרד החינוך או המדינה. אני חושב שתלונה במשטרה נגד המארגנים לא הייתה מזיקה . בושה וחרפה. אני בז למארגני בקייטנה ולהחרים ששולחים את הילדים שלהם ללמוד להרוג ואף להנות מזה
אלכס לוין | 28.07.19
84.
כל דבר בעיתו
אנחנו מתחלחלים ממראה ילדים עם רובי צעצוע מעזה ושולחים את ילדינו להיות כמותם. לומדים משכנינו לתפארת מזרח תיכון חדש. ובשנה הבאה קייטנת חיתוך גרונות לכופרים מבלי שישפריץ. כל ילד יחתוך שתי גרונות ויתחקר עפי המסורת כל חיל האויר המהולל. זאת לא מנהיגות. אלה לא ערכים. זאת לא תפארת.
דויד | 28.07.19
62.
מה חדש פה
בסה״כ עוד נדבך של המיליטריזם הפאשיסטי הישראלי. אילו הצבא היה פועל למען מטרה ראויה כגון הגנה על חפים מפשע באשר הם, היה בזה איזשהוא הגיון וגם אז בשביל מה צריך שילדים יעשו את זה? אבל זו לא מטרת צה״ל ולכן כל הסיפור הוא אינדוקטרינציה צבאית. אם זה מתאים לחמאס, זה בטח מתאים לישראל.
אנטיפה | 27.07.19
60.
מצוין! זה המסלול ההגיוני לתיעול הגחמות של הנוער היום באופן חיובי!
הרי כל הילדים ממילא משחקים "פורטנייט" ו-"Grand Theft", למה לא לתעל את הלהיטות שלהם למטרות חיוביות יותר כגון תרומה למדינה ותרומה לעצמם? (בעתיד, כשיחפשו עבודה). זה בדיוק הזמן וההזדמנות לאתר את הנוער שיהיו הדור הבא של אנשים ערכיים, שטובת המדינה מול עיניהם יחד עם הרצון להגיע להישגים גם בתחום האישי.
2008H | 27.07.19
57.
תנו לילדים להינות יש להם עוד זמן לדאוג לקריירה
קייטנות טייס, הייטק, סייבר, לוחמה ועוד.. בשביל מה? תנו להם להינות לפחות מהשבועיים של הקייטנה לטייל ולשמוח עם החברים, מי שרוצה ויכול להיות טייס לא הקייטנה בגיל 10 תהפוך אותו לכזה וההייטק יהיה שונה לחלוטין כשהילדים של היום יסיימו אוניברסיטה
רן | 27.07.19
48.
מאד מזכיר את האימונים של הילדים הגרמנים בסוף שנות
ה30, שם חילקו אותם לאלו שמועמדים ללופטוואפה, אלו שילכו לורמאכט וכו', אני מציע לחקור ביסודיות את ההשפעה האמיתית של הנאציזם על ישראל מעבר לקישקושים הרגילים של לא נשכח ולא נסלח (התחלנו לשכוח ולסלוח זמן קצר מאד אחרי הדואה, ברגע שהסכמנו לשילומים) ושל לעולם לא עוד. אם המדינה הזו תמשיך בדרך שהיא הולכת בה הסוף קרוב הרבה יותר ממה שאתם חושבים.
סתם אחד | 27.07.19
30.
לא יאומן
נחמד ויפה שילדים צריכים אקשן..אבל מה יש ספורט..משחקים מאתגרים כבר לא מספיק?.על גיל וההתעסקות שלו.למה צריך לפמפם מיליטריזם לילד בן 10...יכול ללמוד ולהתאתגר בטכנולוגיה במתמטיקה..וכן..ופעילות כמו גודו יוגה..אייקידו...ולהיות בטבע. ככה גדל יחד פחות לוחמני ותוקפני.
לי | 27.07.19
14.
איזו כמות צקצוקים, מי שלא רוצה שלא ילך.
אני מסייגת שקייטנה של עירייה לא צריכה תכנים מיליטריסטיים, אבל עצם קיומן של קייטנות כאלה הוא לא שלילי בעיני. מה שכן, לא כל הקייטנות האלה נמצאות בסל אחד. זו עם המשמעת הצבאית לא ממש שייכת. לדעתי זה לא תואם גיל והילדים שלי ספציפית לא היו נהנים מזה - אבל אולי זה גם היה מחדד להם שזו לא המסגרת שאליה הם צריכים להגיע בצבא. אם הם היו מבקשים אחת מהשלוש האחרות הייתי מספקת להם את המבוקש בשמחה. ה"כושר הקרבי" בעיני זה כישורי הגנה עצמית חיוניים לחלוטין במדינה הזו, וסימולטור טיסה ומחשבים אלה פשוט תכנים מקצועיים למתעניינים בדבר. אפשר לחבר לצבא, אבל זה לא מחויב המציאות. המדריכים עושים רושם מקצועי ואיכותי הרבה יותר מבקייטנות רגילות, התכנים עשירים יותר ומן הסתם מכוונים לסוג מסוים של ילדים. בסך הכל לא רואה פה את הקטסטרופה הגדולה, למרות שאולי קובי לא היה צריך להזכיר את עניין ה"כל ילד במדינת ישראל". זה לא מתאים לכל ילד במדינת ישראל וגם לא לכל הורה, וזה בסדר. בעיני זו טעות לשאוף לשם.
א | 27.07.19
11.
טייסים, כמו אבירים, יהיו שייכים להסטוריה בקרוב. המדינה הראשונה שתיישם את זה תשלוט בשמיים.
הורים, למדו את ילדיכם לעשות כסף בדרך אחרת. בחלק בעל התרבות המערבית (המצטמצם) של המדינה מלמדים ילדים להיות בעיקר יזמים ועברייני מחשב. לכו על הכיוון הזה. בקרוב המדינה תתן תואר ראשון על חשבונה ודרגות גבוהות לפי היכולות האלה. הצלחת לפרוץ למיליון משתמשי פייסבוק? קבל דרגות רס"ן, תואר מקוצר מאונ' ממשלתית, חצי רכב, 200,000 שקלים ואדמה/דירה מסובסדים. בהצלחה.
פפוש | 27.07.19
10.
המסורת הישראלית לגידול לוחמים ומהנדסים- אחרת
בגיל החטיבה והתיכון הולכים לתנועת נוער, לקבוצת ספורט או אפילו לתזמורת. לומדים התמדה, ביקורת, לסמוך על האחר ולרכוש את אמונו. כך התחנכו הלוחמים ואנשי ההיי-טק שלנו. שם נוצרה הרוח של ישירות, מסירות ואחווה. את הטכניקה של לחימה, טיסה, קידוד- אפשר ללמוד גם מאוחר יותר.
נתנייתי | 26.07.19
5.
למנותקים
אתם אמנם לא רוצים להאמין, אבל אנחנו חיים במזרח התיכון. האיומים עלינו מצטברים הן בכמות והן באיכות, ונוסף איום חדש יחסית והוא חוסר ההבנה של הנוער הישראלי בכל הנוגע לביטחון המדינה. נוצרה אצלהם (ואצלכם, קוראים צעירים) תחושה שזה הכל רחוק, לא חמור כמו שזה נשמע, ושבכלל, זה רק ישתפר... הכל יסתדר מעצמו. מחשבה מסוכנת שאין כמוה. על המדינה לוודא שהנוער מתכוונן בראשו לעבר הצלחת המדינה בפן הבטחוני תחילה, ולאחר מכן בכלכלי, חברתי, מוסרי, וכיו"ב. מיליטריזם עדין הוא מחיר קטן לשלם, לעומת האסון שיקרה אם לא נעמוד באתגרים לפנינו כתוצאה מהתנוונות ושאננות.
הורה וחייל | 25.07.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת