אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מנכ"ל "הול פודס": תחליפי הבשר טובים לסביבה, אבל לא לבריאות

51 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

48.
42, איך בדיוק ילדי/תושבי העולם השלישי פוגעים בסביבה?
הרי רמת החיים שם היא באדמה. מה הם כבר צורכים? שני אגוזי קוקוס ליום ומעט מים? השווה אותם לילדי/תושבי העולם המערבי... אלו צורכים אלפי סוגי מוצרים בתחום המזון המעובד, אלפי סוגי מכוניות ומיליוני חלקים להן. הם שורפים דלק כאילו אין מחר. הם מייצרים גזי חממה 24X7X365 (מכוניות, מטוסים, ייצור חשמל). מרעילים את מקורות המים בריסוסים, בביוב רעיל וכד'... חולבים ומוצצים את כל מקורות האנרגיה, את מקורות המחצבים, ועוד, של אמא טבע. הרי חסר טעם להמשיך
... | 24.08.19
43.
רוצים לדאוג לסביבה? תילחמו לקצץ ילודה בעולם השלישי זו הסכנה הסביבתית האמיתית
כדור הארץ לא יכול לתמוך בכל כך הרבה בני אדם. משקיעים בבתי חולים ובחיסול תמותת תינוקות במקום לחלק אמצעי מניעה ולתגמל עיקור אחרי ילד או שניים. הילדים האלה גדלים ובסוף מתים מרעב כי אין איך להאכיל אותם או פולשים למדינות המערב
michael | 23.08.19
41.
האנושות גדלה וצורכת עוד ועוד.בעוד כמה מאות
שנים, המשאבים יתחילו להגמר. הראשונים להפגע יהיו המדינות החלשות יותר שהאוכלוסיה שלהם תרעב ולא יוכלו לספק להם מזון כי לא יהיה להם מספיק כסף.את המזון יקחו החזקים והמדינות החלשות פשוט ימחקו.יהיו מגפות ומחלות ובעיות אקלים כיוון שכדור הארץ מוגבל מבחינת יכולת אספקת המזון שלו. בסופו של דבר כמו כל דבר בטבע יגיע האדם לשיווי משקל עם הטבע ואלו שישרדו לחיות ביום שאחרי יהיו נתיני המדינות החזקות עם הכסף ומשאבי האוכל. יש עדיין עוד לא מעט שנים לנצל את כדור הארץ עד שנגיע לנקודה הזו אבל היא תגיע בעוד כמה דורות.
הזקן | 23.08.19
36.
הכותרת לא נכונה
צריך עדיין לזכור שזה עדיין כנראה יותר בריא מבשר אמיתי. אבל מהרבה בחינות זה עדיין המבוגר, אין מה לעשות, כדי שיהיה לו טעם של המבורגר צריך להיות לו לא פחות שומן מהמבורגר, אז כמו שהמבוגרגר מבשר לא מומלץ לאכול שלוש פעמים בשבוע אז גם המבורגר טבעוני לא מומלץ לאכול בתדירות גדולה.
א | 23.08.19
25.
מה באמת מסתתר מאחורי המזון התעשייתי
כל הרעיון הוא להרגיל את האנשים לאכול אוכל תעשייתי כי יש בעיה של הספקת מזון מן החי עקב הגידול באוכלוסיה. האוכל הזה לא יותר בריא ולא יותר כלום, פשוט מצד אחד מחפשים תחליפי מזון מהונדס למזון אמיתי ומצד שני עושים כסף. תאמינו לי שאת הכסף הם לא יקחו לקבר אבל הכוכב שלנו יגווע.
אלי | 22.08.19
9.
הוא צודק, ביונד מיט מעובד צמחי אבל גם טעים
טעמתי ונהנתי מכול ביס, רשימת הרכיבים לא הלהיבה אותי, מצד שני לפחות יש שם 17-20 גרם חלבון בקציצה, ככול הזכור לי חלבון אפונה אינו מלא ונחות בכך מחלבון סויה או קינואה. אני לא רואה דרך להיות טבעוני ולהנות ממזון חלבוני שאינו מעובד (טופו, סייטן וכו' ) .כול הקומבינציות של שילובי קטניות-טחינה-דגנים וכו זה ערימת פחמימות עם לא מעט שמן במשימה נואשת להשגת מנת חלבון משביעה. כך או כך אכילת בקר היא זוועה לסביבה וזוועה לפרות ולעובדים בתעשיה
רן | 22.08.19
6.
יש המון סיבות נוספות לאכול בשר צימחוני
קודם כל, נמנעים מהיתעללות בבעלי חיים. אני אוכלת בשר אבל מאוד קשה לי לצפות בסרטים בהם מראים את התנאים והיחס שחיות מקבלות. פשוט מזעזע. אין בצמחים אנטיביוטיקה אין בצמחים הורמונים הסיכוי לזיהום קשה מאוד קטן חברים, לא חייבים לאכול בשר מהחי בכל יום בשבוע. לגוון זה טוב לגוף, לנשמה ולסביבה
שי | 22.08.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת