אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

נשיאת העליון הקפיאה את "מודל הניכור ההורי" של השופטת רבקה מקייס

24 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

24.
ניכור הורי ילדים שעברו גיל 18
מבלי לפגוע בזכויות יום ראשון 30.8.2020 הנדון :זכות ההורות לראות את הילדים בכל גיל. כגון: שופט, ח''כ, עו''ד,שוטר, פסיכולוג,פסיכאטר, עו''ס,וכל הורה כלשהו. אסור לאפשר ניכור הורי בכל גיל,הורים נורמטיביים, שפירנסו,את ילדיהם בכבוד מעל שתי עשורים,שלא צרכים לעבור עוגמת נפש,או פגיעה. כלשהיא מצד הילדים, המדינה לא צריכה לאפשר את התופעה הנ''ל אלא למגרה, כי למעשה זה נוגע לכל ההורים לילדים. ואם חלילה נגבה את התופעה הנ''ל אנו יורים לעצמנו ברגל.
אלי | 30.08.20
21.
מערכת המשפטת והמשטרע מוטים לטובת הנשים וזו שחיתות לשמה.
וגם אין טיפול בתלונות שוואה של נשים כלפי הגרושים שלהן. המערכת מוציאה עשרות מיליונים על משטרה, דלק, משכורות, זמני חקירה, פרקליטות ובתי משפט והכל בגלל תלונות שווא, ולנשים הארורות האלה לא עושים כלום. וטרם דיברנו על עוגמת הנפש והשחיתות שנעשת ע"י כלפי הגברים. זה דורש טיפול חוקתי או אכיפתי. המשטרע מושחתת וכך גם בג"ץ ובתי המשפט.
אבי | 17.09.19
19.
עוצמה יהודית - המפלגה היחידה שמסכימה ליתמוך בחיזוק התא המישפחתי, באבות הגרושים.
עוצמה יהודית - המפלגה היחידה שמסכימה ליתמוך בחיזוק התא המישפחתי, באבות הגרושים. מה השאלה בכלל? אנו צריכים לתת כתף בכל הכח כף. גם נשים שסובלות כי רק גברים מטורפים מחפשים זוגיות - תנו צאנס לחיי מישפחה נכונים - וגברים יחשבו שוב על זוגיות. רק כף.
יוסי | 12.09.19
18.
מודל קדושת המלכות של Parry (1820) - עלה תאנה להעדר דיווחיות של אליטות מושחתות
כב' השופטת רבקה מקייס - שמה הולך לפניה. מוזר שאפאראטוס מפוקפק במוטותו של אליטה שיפוטית מעוולת בהגדרה - אידיאולוגית, נותר דומיננטי ואף קודם אחרי שיצאו הערות הועדה שליד מוסדות האמנה לזכויות כלכליות וחברתיות של האו"ם ב 16.12.11 - סעיף 22 נדרש במפורש לשיעבוד בפועל של אבות גרושים במדינת ישראל. משום מה המערכת השיפוטית משתדלת מאד להתעלם מעצם עובדת פרסום ההחלטה, שהובילה לשינוי דין בגרירת רגליים, עקרונית, רק ב 2017, כשכיום עקרון היציבות מתגבר על עקרון האמת (שבשיעבוד). השאלון הזה גובש באופן שפרוצדורלית מכוון ליציבות על חשבון האמת. האמת היא ניסיון נואש ונואל של אליטה שיפוטית שמסתתרת מאחורי מודל קדושת המלכות של המשפט המקובל על מנת להמשיך ולשעבד מחצית מהאוכלוסיה למדיניות מפלה עד שוד ומוות. חרפה. ההיסטוריה תבוא עם האליטה הזו חשבון ודיסרטציות מלומדות תחשופנה הרבה מעבר לשימור פוטנציאל הניכור ההורי לטובת עיגון עליונות מיגדר כזה או אחר כמדיניות שיפוטית במדינת ישראל בין 1993 עד 2017... המורשת המעוולת שמקדמת באי חכמה ניכרת לעת זו כב' השופטת רבקה מקייס תיזכר לדורות.
משפטן | 11.09.19
15.
שופטים יקרים אנא רחמו על ההורים השכולים לילדים חיים . לא נותר להם למי לפנות
לאור הכישלון של בתי המשפט לענייניי משפחה בטיפול בניכור ההורי . יש להעביר את התיקים לבית משפט לחוק לנוער ואולי אף לבתי משפט המחוזיים והפליליים .בבתי המשפט הללו יזהו ויסמנו עפ"י ראיות האם יש ניכור הורי ,מי ההורה המנכר ,מי ההורה המנוכר וכל אחד מהם יקבל את הטיפול הראוי לו . גרירת הרגליים המקובלת בבתי המשפט לענייניי משפחה אולי טובה לענייניי רכוש וממון אך רעה כשמדובר בנפשות רכות ומצולקות של ילדים והוריהם שסובלים עד בחירה בהתאבדות .
צדק צדק תרדוף  | 10.09.19
14.
למרות הצנזורה, קולות אבות נפגעי השופטת מקייס
בדיחה חולנית של השופטת רבקה מקייס * מקייס בעצמה בת לזוג גרושים ומופת של תסמונת ניכור הורי בבת מבוגרת.. גדלה מנותקת מאביה הרב סירט. * מקייס באה משדולת הנשים אלא בתולדות חיים הרשמי שלה באתר בית המשפט -- כתוב שם "מתחום מתנשקת" - הכוונה מתחום מתנגשת למשפט המשפחה. * השופטת מקייס האמא של עדות שקר והאשמות שקר * לאבות מתדיינים לפניה היתה מנפיקה סיטונאית צווי הרחקה גורפות והגלייה למרכז קשר בהינף יד בלא צורה שיפוטית... * עוד תקום ועדת חקירה בעוולות ידי "השופטת הנוקמת"
הלאה האינקוויזיציה | 10.09.19
12.
כשאנשים טובים שותקים דברים רעים קורים
שופטי המשפחה מסרבים לשפוט עפ"י ראיות , גם כשהם מזהים את גורם הניכור הם לא מסמנים וממקדים את הטיפול בו . הם שולחים את 2 הצדדים לגורמי טיפול חסרי מוטיביציה אך עם תיאבון כלכלי גדול מאוד במטרה ואולי הם יתישו במשך שנים את הצדדים ויעשו למענם את העבודה . ובינתיים זמן הילדים היקר אוזל והניכור והנזק מתקבע והצד המנכר משיג את מבוקשו . השופטים משתתפים בפנלים,שומעים מומחים ,שומעים את חבריהם השופטים ולמרות ההמלצות פועלים הפוך .לצערי בית משפט לעולם לא מודה שטעה גם כאשר החלטותיו גרמו לצער גדול להורים המנוכרים ומשפחותיהם .
צ'רציל | 10.09.19
11.
ניכור הורי זה אלימות וזה חלק מאלימות פיזית נפשית וכלכלית. לעיתים בהדרכה ועידוד עורכי הדין
צריך לעקור מהשורש כל אלימות שהיא בהליך גרושין ועל זה השופטים צריכים לשים דגש והם ממש לא מתייחסים אף שהם מודעים לכך, נוטים השופטים לגרור עוד ועוד הליכים דבר הנותן לגיטימציה לעורכי הדין לנצל הליכי משפט לרעה ולהסיט למחלוקות רבות וגדולות יותר להגדיל את פרנסתם
ליפל | 10.09.19
9.
הטיפול בניכור הורי בת"א בהובלת השופט ארז שני מראה פעם אחר פעם שאפשר ויש מה לעשות
קשה להאמין באיזו קלות הורה אחד יכול לנצל את מצוקת הילדים בגירושין ולהסית אותם כנגד ההורה השני. הילדים שגדלים כיתומים להורה שבחיים, הופכים לחיילים של ההורה המנכר ומשפחתו המורחבת (שתמיד מעורבת), שמלמד אותם לשקר, להסתגר מהעולם, לכעוס, לאבד אמון באנשים , לאבד אמפתיה רגשית לאחרים, קשיים ביחסים זוגיים ובינאישים, ביטחון עצמי ירוד....... שלא להזכיר את הפגיעה בהורה המנוכר שמנותק מילדיו. הורה שרוצה להילחם עבור זכותם של ילדיו לשני הורים, ולהצילם מההתעללות הרגשית עומד לפני מסע ארוך ויקר שכולל הליכים משפטיים למכביר, עורכי דין, שופטים עצלנים או לא מבינים, מערכת רווחה קורסת, מומחים על גבי מומחים ועוד. כאשר במקום לטפל ביד נחרצת, שופטים מאפשרים להליך כזה להתארך בלי סוף, הניכור מעמיק ומתקבע, הילדים מתעצבים וההצלה כמעט בלתי אפשרית, כאשר בינתיים ההורה המנוכר ( רק מי שיכול להרשות לעצמו כלכלית להלחם עבור ילדיו האהובים) אולי ייאבד את עבודתו וחייו. פעולתו של השופט ארז שני בת"א מוכיחה שיש למערכת המשפט סל רחב של כלים להציל ילדים מגורל אכזר. אם זה עובד, למה לא לאמץ את דרך הפעולה בכל הארץ?
יריב | 10.09.19
8.
צדק זה רצונו של החזק
הפער שקיים בין המצגות ,הכנסים , הנואמים והמומחים למה שקורה בפועל באולמות המשפט בדלתיים סגורות הוא זועק לשמיים . אבות/אמהות מנוכרים שתולים את תקוותם האחרונה ב"שומרי הסף" לא מקבלים פתרון ונתקלים בסלחנות ,ותרנות ועצימת עיניים לנוכח הסבל ורמיסת זכויות היסוד הכי בסיסיות שיש לאדם בעולם המערבי והנאור .
המלך הוא עירום | 10.09.19
6.
אין אמון במערכת המשפט
כל גבר שחווה את החד צדדיות שמאפיינת את מערכת המשפט בכל הקשור לדיני משפחה איבד לחלוטין את האמון בה. מתקשה להאמין שמאנשים אלו ייצא איזה שהוא קידום למען טובת הילד , מדובר בלא יותר ממס שפתיים. התנהלות מערכת המשפט בכל נושא הניכור ההורי מחפירה. נדמה כי המטרה של כל המעורבים (עורכי דין,פסיכולוגים וכו) היא בעיקר כלכלית , את אף אחד לא באמת מענין חידוש הקשר בין הילד להורה המנוכר. הפתרון הוא קל מאוד (אך לעולם לא ייושם בשל העדפה מגדרית לנשים והמנעות מהטלת סנקציות עליהן). הפתרון הוא התייחסות להורה מנכר כאל סרבן גט תוך הטלת סנקציות זהות לרבות מאסר,קנסות,שלילת רישיון וכו' במסגרת הליך מהיר, אז תגמר התופעה תוך 5 דקות.
א | 10.09.19
2.
מינוי מתחזים מטעם בימ״ש בת״א
ההתנהלות דהיום בבימש למשפחה בת״א בכל הקשור לסוגיית הניכור ההורי - מחפירה, פוגענית ומאוד לא מקצועית. שימוש ״במומחים״ מתחזים הממונים על ידי בימ״ש בת״א ושכותבים אודות עצמם שהם ד״ר לפסיכולוגיה, מה שלא היה ולא נברא. ״מומחים״ המונעים לשאת אג׳נדה של השופט שמינה אותם וכך לזכות בעוד תיקים כלומר בעוד כסף ריק לכיסם. ״מומחים״ הפוגעים אנושות בילדים המופנים אליהם, בהיותם נטולי הכשרה. מטריד ומקומם
כוכבית | 10.09.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת