45. ייצור חומר גלם למדפסת מזון- מחייב עיבוד ואיבוד כל הבריאות שבו יצירת מסה שתתפקד כחומר להדפסה במדפסת תלת מימד,תחייב הריסה מהותית של חומר הגלם מצורתו הבסיסית, ותדרוש עיבוד עם כל מיני אמולסיפיירים ,מייצבים ומלחלחים שהם כבר בעצמם נזק לבריאות במזון,פחות עיבוד=יותר בריאות | 16.09.19 (ל"ת)
44. חייבים BUZZ WORD כדי להרשים משקיעים? בשביל מה מדפסת תלת מימד? נראה לי עוד חברת קומבינה יא-צק | 15.09.19 (ל"ת)
43. מדפסת תלת מימד אני אישית פחות מבין למה דווקא הדפסת תלת מימד זה הקטע העיקרי פה. לדעתי יותר חשוב להגיע למרכם, מרכיבים וטעם שהכי קרובים לבשר. ושיהיה מינימום מעובד ומקסימום בריאותי. ברגע שיש כזה מוצר, אפשר לנסות לשפר את תהליך הייצור למשל עם מדפסת תלת מימד. למשל כדי להוריד עלויות ולשפר קצב הייצור. בשורה תחתונה, לדעתי האישית, החברה הזאת הוקמה במטרה היחידה לעשות EXIT מהיר ע"י מכירה לחברת ייצור תחליף בשר קיימת. כמו בייונד מיט או אימפוסבל פודס. מגיב | 15.09.19 (ל"ת)
42. זוג מצביעי ביבי. העם רוצה בשר טרי בריא ומזין! לא כימיקלים בפיתה! איכס פיכס שפיכס | 12.09.19 (ל"ת)
41. במזון מעובד לא אמין ולא בריא בלתי אפשרי לרמות את הטבע. המוצר המחליא הזה, גרם לי להקיא לאחר טעימה קטנה, וכל היום סבלתי מדיכאון. טעם לוואי מהמוצר נותר תקוע, בין בית הבליעה לוושט כמה שעות לאחר אכילתו. ראובן | 12.09.19 (ל"ת)
40. ל-38 - נראה לי אכלת משהו מקולקל, תבדוק חום אתה הכי הזוי ששמעתי - הנושא הוא בשר לא שמאל ולא ימין. ביבי שטף לך את המוח ככה שאתה לא מבין כבר במה מדובר אלי | 12.09.19 (ל"ת)
37. חוץ מהטעם הבשר זה מאכל נורא חשוב כי אי אפשר באמת לעשות לו מניפולציות בקלות אני חושב שהם מפספסים את הנק'. חוץ מהטעם הבשר זה מאכל נורא חשוב כי אי אפשר באמת לעשות לו מניפולציות בקלות, לא חשוב כמה ינסו להוריד מחיר עדין הפרה צריכה לגדול וחייבים לספק לה מינימום תנאיים- זה המחסום הגדול שהתעשייה לא יכולה להתגבר אליו כדי להעלות שולי רווח, בסוף בשר קשה לייצר וקשה לעשות לזה תיעוש וכ"ו....ולכן הם כל כך להוטים למצוא תחליפים. חיקוי בשר תעשייתי גם אם התהליך התעשייתי מתחיל מתאי גזע הרבה יותר נח למניפולצייה מפרה בשר ודם ולכן כל מה שתקבלו זה מוצר תעשייתי חסר תועלת וחסר בכל מרכיבי הבשר הידועים וכאלו עוד לא נחקרו. בסה"כ מוצר תעשייתי, וזה בסה"כ תאוות בצע. בסה"כ מוצר תעשייתי | 12.09.19 (ל"ת)
35. העיקר שבשיטה זו מושגת בקרה מלאה על תהליך היצור כך שהמוצר יהיה היגייני לחלוטין מישהו | 11.09.19 (ל"ת)
34. זאת תעשיה חשובה מאוד. בני אדם לא צריכים לאכול חיות. אם יהיה תחליף ראוי ובריא אין שום סיבה שאני לא אהיה צמחוני. קרניבור | 11.09.19 (ל"ת)
33. ל10 ביונד מיט מיוצר מחלבון אפונה, כאילו שהחלבון קיים רק בחיי, שזה כמובן ממש ממש טעות והטייה כאילו שערך החלבון בצמחים נמוך.. תל אביבי | 11.09.19 (ל"ת)
31. ברגע שהבשר המתורבת יגיע לדרגה תעשייתית החברות האלה נעלמות. בסופו של יום הסטייקים המתורבתים יהיו הרבה יותר מזינים מתחליפי הבשר האלה ויעלו כנראה אותו דבר, זיהום גבוה אולי באחוז אחד בלבד, אבל עד שיהיה לכם בהצלחה חברים. אבי | 11.09.19 (ל"ת)
30. בשר מודפס זה מקפצה לבשר רגיל שובר את הדיסטנס שהטבעונים ניסו לשמור מהבשר. קרניבורים כמובן שלא יגעו בזה. י | 11.09.19 (ל"ת)
28. חשבתי שהפסיקו עם השטות של הדפסת תלת מימד ב 2013 תפסיקו לזרוק מילים לאוויר. משקיעים עדיין קונים את השטות הזאת של "כל אחד יוכל להדפיס בבית"? זה לא עובד, אין שום סיבה "להדפיס" מוצר תעשייתי. זה תמיד יהיה יקר יותר מומו | 11.09.19 (ל"ת)
26. לכל הבורים - המבורגרים זה בשר מעובד גם בשר לא מעובד מלא באנטיביוטיקה והורמונים ושאר חומרים (שמגיעים לריכוז מאוד גבוהה בבשר ביצים וחלב בגלל תהליך הביו-מגניפיקציה biomagnification ) - הכי בריא כמובן זה קטניות ודגנים ואגוזים וירקות ופירות אבל בשר מהצומח ללא ספק עדיף מבשר מהחי - בכל המדדים הבשר של ביונד מיט למשל מתעלה על המבורגר מהחי כעג | 11.09.19 (ל"ת)
25. תצחקו על טבעול כמה שאתם רוצים, הקציצות שלהם מעולות, במיוחד החלפיניו לדעתי הרבה יותר טעימות ומתובלות מביונד מיט, וגם הרבה יותר זולות. אכלתי כמה פעמים ביונד מיט- ואני לא מצליחה להבין על מה המהומה, ובכזה מחיר יקר (מעל 60 שקל למנה). בסוף יוצא שזו המנה של הקציצה הכי יקרה, עוד יותר מקציצות בקר. ודרך אגב, אין שום דבר רע בלאכול קציצה שמבוססת על תערובת של עדשים/קינואה/פטריות, זה טעים בפני עצמו ולא צריך לחקות בשר.. אני | 11.09.19 (ל"ת)
23. הכסף מתעופף אבל לשאול אם בריא לאכול את זה? זה לא מעניין למה מדינות העולם לא מגינות על אזרחיהן מהניסויים האלה על בני אנוש? למה האנשים האלה לא מייצרים מזון מאה אחוז מסונתז במחתרת מחשש לאי-עמידה ברגולציות נוקשות וקנסות שמנים בהתאמה במקום לשחות בדולרים הא??? נובאמת | 11.09.19 (ל"ת)
22. למגיב 6, אתה יודע שהם נרכשו על ידי פפסיקו? פפסי (פפסיקו) רכשו את סודה סטרים במיליארדים. יריקה יקרה ויוקרתית. יריקה יוקרתית | 11.09.19 (ל"ת)
21. אני לא אוכל בשר וגם לא תחליפים אבל... כל הכבוד לכם על החשיבה היצירתית. מקווה מאוד שתצליחו ואני בהחלט מחכה לטעום את המוצר שלכם. ולמספר 6 אני לא יודע מה נסגר איתך... כל כך הרבה כעס ושנאה... מדוע לא לפרגן? אייל | 11.09.19 (ל"ת)
20. אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה היי יעל הס ד"ר דני שינהר הירדן היא פלסטינים של השנה שעברה היה לי זמן לענות על שאלות נפוצות ביותר של אורחים וקבעתי איתה מראש שהיא באה אלינו בשעה 3-2 את זה לחבר אותו דבר מ. דץ | 11.09.19 (ל"ת)
17. קצת ענווה וצניעות לא תזיק יש לכם סטארט אפ , כל הכבוד. למה ללכלך ולרדת על החברה הכי גדולה לבשר טבעוני כיום?? עדיין לא מכרתם ולא הנפקתם, אף אחד לא אמר שהמוצר שלכם בכלל ישים או שהוא יתפוס, אז למה לרדת על הפתרון של ביונד מיט, שהנפיקו בנאסד"ק וכרגע הם החברה הגדולה בעולם למוצרים כאלו. יהירות מטופשת של יזמים צעירים. ביונד מיט לא מייצרת את התחליפ בשר שלה כמו טבעול, החומרים שונים, הפיתוח של הטעם והמרקם שונה ובקיצור חוץ מששניהם מוכרים תחליפי בשר יש המון שוני בינהן. היהיר | 11.09.19 (ל"ת)
16. כל הכבוד!!! סוף סוף מישהו הבין שזאת הדרך. להדפיס את הסטייק. מה שצריך לעשות זה להדפיס את הבשר מתאי גזע שעברו התמיינות לתאי שומן, תאי קולאגן וכו' בתוך תמיסה מזינה ולתת לתאים להתרבות ולהבשיל לנתח בשר עסיסי ומוכן לאכילה, בתוך התמיסה. הבעיה היא שכיום הטכנולוגיה הזאת יקרה. אבל זה מה שצריך לעשות. אבל בכל זאת יש להם טעות.. | 11.09.19 (ל"ת)
13. לתגובה 2 - זה פרס נובל בוודאות הדבר היחיד שיסכן את זה הוא הדפסת מוח והשתלתו במירי רגב. ביטן | 11.09.19 (ל"ת)
12. מדהים מדהים מדהים - מצעידים את האנושות קדימה וכמובן שיש את הממורמרים שעם דרגת "האמונה" שלהם בקידמה, היינו היום במערה עם מדורה מקסימום. מזכיר את דעת הקהל כאשר עברו מכירכרות למכוניות בתחילה המאה הקודמת. רוני | 11.09.19 (ל"ת)
9. בסטייק כ 25% חלבון חומר הגלם בבשר הוא חלבון, (די עשיר). מהיכן יש להם חלבון? הזללן | 11.09.19 (ל"ת)
8. תחליפי בשר הם העתיד באופן אישי, לא אוכל תחליפים למעט סויה בקפה ומעדן סויה. לא אוכל בשר כבר 6 שנים וטוב לי. אין לי צורך בתחליפי בשר כי יש קטניות. דני | 11.09.19 (ל"ת)
6. מזכיר לי את סודה "אנחנו נפיל את קוקה קולה" סטרים אתם אפילו לא יריקה בים עדיין בעוד ביונד מיט נסחרת לפי שווי של 9 מיליארד דולר צבי נגב | 11.09.19 (ל"ת)
5. צוות מדהים שימו עין הסיפור הזה גדול בהרבה ממה שמופיע בכתבה. מדובר בשחקני נשמה עם המון ניסיון ויכולות. אחד שיודע | 11.09.19 (ל"ת)
4. אכלתי ביונד - טעם של משחת נעליים צריך הסתכלות יצירתית. גם מדפסת תלת-מימד נשמע יותר הגיוני מלהרוג חיות ולאכול את הגופות שלהן... הגיע הזמן | 11.09.19 (ל"ת)
3. עדיף טרי ואורגני, זה בריא כל מזון מעובד לא בריא. כל ההמצאות של תחליף לבשר ולדגים, זו עבודה בעיניים. עם הזמן עוד יתגלו כל החסרונות, הנזקים ותופעות לוואי, מתחליף הבשר. רוני | 11.09.19 (ל"ת)
2. עבודה בעיניים אני לא מעוניין לצרוך "המוצר שלהם מדמה את התחושה של אכילת סטייק, כולל השומן והסיבים שבו" אלא את הדבר האמיתי. מוחמד | 11.09.19 (ל"ת)
“הטכנולוגיה של ביונד מיט מיושנת, כמו טבעול"
45 תגובות לכתיבת תגובה