9. למה שטבעונים יאכלו את זה? רוב הטבעונים הם טבעונים מבחינת מצפון ומחרימים את מקדונלדס (או שאני טועה?). בכל מקרה זה מגעיל כי הם לא יפרידו בין הבשר לטבעוני (כמו שלמשל הם מטגנים צ'יפס עם הנאגטס או איך שלא קוראים לזה, עם אותו השמן, בגלל זה אני הפסקתי לאכול את הציפס שלהם) ככה שלטבעונים זה יפריע, וגם לדתיים זה לא יעזור במידה והם אכלו חלבי, ולמי שאוכל טבעוני מבחינת בריאות זה גם לא הכי יתאים. צמחונית | 01.10.19 (ל"ת)
8. רק חבל שזה מטוגן בשמן של הצ'יפס רק חבל שזה מטוגן בשמן של הצ'יפס רק חבל שזה מטוגן בשמן של הצ'יפס | 27.09.19 (ל"ת)
5. זה בשביל הצבועים שמכנים עצמם "טבעונים" ילכו לאכול שם בזמן שעל אותה פלטה מריצים קציצות בקר טעימות לאללה. העיקר שהם יאכלו את הקציצה הטבעונית. אבי | 27.09.19 (ל"ת)
4. צריך לזכור שזה מבחינה בריאותית עדיין המבוגר זה טוב מבשר מעובד אבל עדיין מכיל הרבה שומן כדי לחכות את הטעם של המבוגר, וזה עדיין מעובד. צריך לצרוך במתינות. א | 27.09.19 (ל"ת)
3. ל-2, כמה כבר זה קשה? לך תייצר המבורגר מירקות ותשבור את השוק. עלק כמה זה קשה חחחח ASD | 27.09.19 (ל"ת)
2. ביונד מיט 1. חברות המזון המהיר מאוד מהר יעתיקו את ההמבורגר של ביונד מיט ודומיהם, ויזרקו אותם לפח. 2. כמה כבר קשה לייצר המבורגר מירקות. צפו למתחרות רבות נוספות. שורה תחתונה: ביונד מיט זה בלון. ראו הוזהרתם בלון | 27.09.19 (ל"ת)
1. כימיה או כלכלה, נובל על בטוח וכך היא מצליחה להפוך גם חסה ועגבניה ל-Junk Food - פרס נובל לכימיה בדרך! Yehuda Elyada | 26.09.19 (ל"ת)
מקדונלד'ס מכניסה לתפריט את ההמבורגר הטבעוני של ביונד מיט
12 תגובות לכתיבת תגובה