אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פירצה במערכת תווי חניה חשפה מידע אישי של מאות אלפי ישראלים

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
לחוקק חוק ולאכוף.
בגלל חוסר מודעות טכנולוגית של מקבלי ההחלטות, מתרחש דבר כזה. ביום שיבינו שהנזק של סיבר שווה לנזק של פצצה או פיגוע יהפוך הדבר לחמור יותר. איך רשות מקומית כמו שמופיעות בכתבה זו מתקשרות בהסכם עם חברה איטרנטית למתן שרותים שבהם יש גישה ומתן גישה לפרטי האזרחים, האם עובדי החברה נבדקו לגבי עבר פלילי, האם יש להם סיווג ביטחוני מינימלי? וכל זאת עוד לפני שמתיחסים לפתרון וההצעה הטכנולוגית. אני מניח שבבחירת החברה עמד רק המחיר ולא שיקולים של אבטחת מידע, מערכת ידידותית לאזרח. אגב האם נחשפו כאן גם כ. אשראי?
אדם | 15.10.19
6.
משטרות תנועה ברחבי העולם ייצרו אפלקציה שמאפשרת לתת דו״ח למכונית ולדעת מידע על הנהג
שאתה יוצא מהמכונית או האופנוע לרגלי. והאפלקציה תעלה 500$ לכל שוטר. ולמשרד התחבורה ובתי המשפט ואפילו לעורכי דין לתנועה וזה מודיע לאיייפון בMassages או לאנדרואיד באפלקציות שדיברתי עליהן קודם לMassages בפטנט. בפטנט חשוב מאוד.
מנכ״ל אפל | 04.10.19
3.
חלמאות
דבר ראשון בפיתוח תוכנה ו/או אפליקציה יש לתת את הדעת על אבטחת מידע והגנה על המידע במערכת. בחירת לולהטק על ידי רשויות עפולה, ראשון , לב השרון ואחרים מעידה על חוסר הבנה מינימלי ו/או חוסר איכפתיות של אותם גורמים שברשויות שחתמו את החוזה עם חברת לולהטק. נקודה שניה , חוק מאגרי מידע, חברת לולהטק למעשה מנהלת מאגר מידע על אזרחים והיא כפופה לחוק מאגר מידע. בהתנהלותה עד חסימת הפירצה, לא במיוחד פעלה לפי חוק מאגרי המידע. איפה הממונה על מאגרי המידע בישראל ???
אבי | 03.10.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת