אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

התינוק שלכם כבר טבעוני? הסטארט–אפ שמנסה לשבש את שוק תרכובות המזון

25 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

24.
והנה פרשת רמדיה 2
אני פונה מכל הלב להורים טבעונים, כל הכבוד לכם, אתם אנשים טובים ובעלי מוסר כלפי כל יצור חי ונושם. בבקשה מכם, אל תשחקו בחייהם ובבריאותם של ילדיכם. ההתפתחות האבולוציונית של תזונת האדם לא הדביקה עדיין את התובנות המוסריות שלו, הניקו את התינוקות או תנו להם תמ"ל המכיל תרכובות מן החי, כשיגדלו ויעמדו על דעתם תוכלו לחנך אותם בדרככם, עד אז תנו להם לגדול בשקט.
ירושלמית | 25.10.19
16.
במקום לומר שאין מקום לפיקוח מחירים משום שהמוצר ימכר במחיר סביר והוגן
היא מגבבת תילי שטויות על מדוע פיקוח יכשל. מגעילים אותי כל אלה שעושים קופה על מי שסובלים: כל מוכרי מוצרי הללא גלוטן שדופקים מחירים מטורפים בידיעה שמדובר בלקוחות שאין להם ברירה. אין שום סיבה שמוצר ללא חלב, יעלה 20-30 אחוז יותר ממוצר שמכיל חלב, כמו שאין שום הצדקה לגבות על מוצר נטול גלוטן פי 3 ממוצר מקביל שמכיל גלוטן. ניצול ציני ומחפיר של אוכלוסיות חלשות שסובלות.
תזונאית | 21.10.19
12.
מעניין כמה תינוקות ייפגעו מהסטרטאפ הזה. יש משפט חשוב שאומר
ל 9 - מה "בעקרון" תינוק אמור או לא אמור לעכל בקלות, זו בכלל לא הנקודה. יש על זה תאוריות כמו גרגרי חול, והתיאוריה שלך לא שווה יותר או פחות מזו של כל אחד אחר. מה שברור הוא - שכאשר משתמשים בפורמולה שנוסתה עשרות שנים על מליארדי תינוקות, אז משתמשים בנוסחה בדוקה שהסכנות בה כבר מוכרות ומאופיינות היטב. כאשר נותנים לתינוק פורמולה חדשה שמעט תינוקות השתמשו בה - מכניסים את התינוק מיידית לקבוצה בסיכון מוגבר. זה הכל. פרשת רמדיה לא היתה כשל נקודתי, בפרשת רמדיה היו את כל המרכיבים הידועים שיכולים להוביל לאסון וזה אכן מה שקרה. כמוה היו עוד הרבה בעולם. שום מזון לתינוקות אינו "מן הצומח" - כולם - "מן המפעל" (שמבטיח, אולי, שהמרכיבים הם מן הצומח), ומה שקרה ברמדיה היה - שהמפעל טעה, ומספר גורמים בדרך שהיו אמורים לבדוק שלא יהיו טעויות התרשלו. זה יכול לקרות (ואף סביר שיקרה) בכל פעם שמתחילים לייצר מוצר מזון חדש, לרוב הטעויות אינן מסכנות חיים ביחוד במוצרים לילדים ובוגרים שניזונים מסוגי מזון מגוונים, אבל במקרה של תינוקות שזו תזונתם היחידה, סכנת החיים הרבה יותר מוחשית.
If it isn't broken do not fix it | 21.10.19
10.
"יופי". אז אם יש תינוק שעדיין לא אלרגי ללקטוז וימנעו ממנו לקטוז, הוא כבר יהיה
בדיוק כמו שאם מאכילים תינוקות בבמבה, הם מפתחים הגנה בפני אלרגיה לבוטנים. אבל אם לא מאכילים במוצרי בוטנים.. חלק גדול מפתחים אלרגיה לבוטנים. בקיצור, אם לתינוק אין מראש אלרגיה ללקטוז - לא להתקרב! רק חלב אם ואם אי אפשר חלב אם אז תחליפים בדוקים!
אלרגי ללקטוז. | 21.10.19
9.
תנו לטבע לעשות את שלו.
כל ניסיון להתגרות בטבע, סופו אסון רב ממדים. כל תחליף לחלב אם, גורם לנזק בלתי הפיך לתינוק. הנזק מתגלה עם התבגרותו, בתחומים מסוימים הקובעים את התפתחות הילד. יש לזרום עם מה שבטבע נקבע, לגבי כל הזקוקים לכך. לאחרונה, אנו עדים לתחליפים של מוצרי מזון לרוב. שומר נפשו" יירחק מהם", קל וחומר לגבי תינוקות.
דביר | 21.10.19
8.
ל 7, דברים מטופשים להחריד שמראים על אי הבנה מוחלטת
תינוק לא צריך חלב פרה שנועד לעגל שאמור להגיע ל 400 ק"ג. מכאן מתחילות כל הבעיות הרפואיות שלנו והמחלות הקשות ביותר. והיום זה מוכח שהן מתחילות כבר בגיל מאוד מוקדם. פרשת רמדיה היתה כשל נקודתי. אין כל סיבה בעולם שמזון מן הצומח לא יתן את מלוא התזונה לה זקוק תינוק. יתירה מזאת, עדיף לתת מזון מן הצומח ולא כאמור מזון רעיל שמקורו בפרה.
תנו לתינוק רק מזון בריא מן הצומח. הוא יודה לכם כשיגדל | 21.10.19
3.
הורים תקפידו לגוון גם במתן פורמולות
אין כמו חלב אם זה הכי טוב, אבל לצערנו פעמים רבות נאלצים להשתמש גם או רק בפורמולות וכאן חובה לגוון, גם כדי להימנע ממקרים שהפורמולה האחת חסרה איזה מרכיב חיוני וגם כדי להרגיל את התינוק ליותר סוגי מזון. אם אין רגישות לסוג מזון מסויים עדיף לנסות לתת מגוון, חלבי, צמחי גיוון
רמי | 16.10.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת