11. לאחר שהתברר שהתקלה בגלל שלא שמו את הטונה בקרור נראה שהרשת מנסה פה יחסי ציבור במקום להתמודד עם הבעיה. כנראה שלא מקפידים בארומה תל אביב לשמור את המזון בקרור כנדרש ומעמידים אותו כל היום בחוץ. חנוך | 20.10.19 (ל"ת)
10. אפילו טונה בקופסת-שימורים חייבת להיות בקירור לדעתי אנחנו בארץ חיים על ניסים ועל כך שהרופאים אצלנו מדהימים . ראיתי מכולת שמוכרת טונה שעומדת במכולת כל השנה בלי מזגן גם מיני-מרקטים וגם קיוסקים שהטונה בבר-סלטים רק אם מישהו חלילה ימות , יבינו . בינתיים כולנו חיים על ניסים . טונה חייבת להיות בקירור | 19.10.19 (ל"ת)
8. כשהרשת אינה מחזיקה מערכת הבטחת איכות עצמאית ונשענת על ההרעלות של הלקוחות כמדד לאיכות הטונה זה מאפשר לנהל משברים, לחסוך עלויות פירסום דרך ההתנהלות במשבר וזה מאפשר למנכל לקבל בונוסים. אולי לכו על מניעה??!! . פחות סקסי, קצת יותר יקר, בטוח לכולנו בלי שואו אוף גיל | 16.10.19 (ל"ת)
7. לעמיחי - מגיב 4 שאפו על התגובה, - מתברר שצדקת. מתברר שהסלטים פשוט אוחסנו במקרר מקולקל. על רקע זה, תגובת הנהלת הרשת נראית משעשעת במיוחד. דפנה | 16.10.19 (ל"ת)
5. צריך להיות מטומטם ע"מ ולהאמין סניף אחד = 3 מורעלים. 1 לפני שבוע + 2 אתמול. אם יש הרעלה בטונה... חייבים היינו לראות זאת גם במקומות הסעדה אחרים! כל ניסיון לגלגל את הבעיה מסניף מטונף במטבח ו/או אי שמירת היגיינה במטבח, לא תסיר את הבעיה מ ארומה תל אביב. עמיחי | 16.10.19 (ל"ת)
4. אכן אלופים בניהול משבר. ארומה ישראל נדפקת. למה העיצוב זהה בין שתי הרשתות? מי יודע שאלהמחברות שונות? צדיק | 16.10.19 (ל"ת)
2. אלופים בית ספר לטיפול במשבר - ואפילו בהעצמת מותג ארומה על אף מקרה מזעזע. שאפו להנהלת הרשת ועל התגובה החכמה (ואפילו הרווחית). יונתן | 16.10.19 (ל"ת)
אחרי האשפוזים, ארומה ת"א מחליפה את כל מוצרי הטונה: "לא לוקחים סיכון"
11 תגובות לכתיבת תגובה