אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

משרד הבריאות: מקור הרעלת הטונה - סניף ארומה ת"א ולא היצרן ויליגר

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
כמה טימטום
למגיב מספר 4, אין כל קשר למוצאו של האדם, צבעו ודתו לבין ריכוז גבוה של היסטמין בטונה הנובעת בטיפול לקוי ואיחסונו מרגע הפתיחה. סיפורי סבתא שמשפחה הגיע למיון מהדבקות בצהבת נגיפית מייד אחרי שאכלו במסעדה. מבחינה רפואית זה לא יתכן. וגם בצהבת מסוג A קיים זמן דגירה. אפשר לומר שאתה וגם אני מתנגדים למהגרי עבודה אבל מכאן ועד לשפוך מידע שקרי הדרך ארוכה.
‪Yoseph | 20.10.19
4.
המסתננים נושאי מחלות
משרד הבריאות כבר קבע בעבר שהסודנים והאריתראים נושאים מחלות כמו צהבת נגיפית ועוד . מסעדות שמעסיקות מסתננים מסכנים את הסועדים וכבר ראיתי קרובת משפחה שאכלה במסעדה בה הם מועסקים והגיעה למיון ושם זיהו שנדבקה בצהבת נגיפית . מעסיקים אותם כי הם זולים ומסכנים את הציבור
חיים | 20.10.19
1.
מקור ההרעלה
יש לסגור את המקור להרעלה לפחות לחצי שנה, למען יראו וייראו.... שר הבריאות ומשרד הבריאות: תושבי מדינת ישראל מצפים להגנה אקטיבית ולפעילות המונעת שלך, לפני הרעלות המזון, ולא לאחריהן !!!! קחו זאת לתשומת לבכם, אתם שם למעלה במשרדי הבריאות הממוזגים !!!
יוסי מ-חיפה | 18.10.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת