אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המטרה: מהפכה בשוק התשלומים כבר ב-2020

43 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

38.
ל32.קידום זה לא כשאתה עושה משהו מלאכותי. כשאתה מקשה על פעולה כלשהי וכדי לעשות אותה
נדרשת עבודה של מהנדסים- זה נקרא עבודות יזומות. קידום טכנולוגי זה (אולי) כשאתה מנצל בעיות מטומטמות של אחרים (ביורוקרטיה ורגולציה) או (בטוח) כשאתה עוקף מגבלות אמיתיות וטבעיות, משהו שמבוקש ע"י הצרכנים עצמם ולא ע"י מישהו חיצוני שכופה עליהם להשתמש בשירותים שלך. בנק ישראל כופה עלי לעשות משהו שאני לא רוצה- והתכנות שלך רק פוגע בי ומאלץ אותי לשלם לך באיומי רעב.
f | 01.11.19
31.
בישראכרט חדשים יש emv
הייתי עכשיו בחול והשתמשתי בהם. בכלל, הרבה כותבים שהמהלך מיותר ויפעיל עומס וכו'... מהנסיון שלי באירופה זה יעיל מאוד, לא מאריך תורים ויוצר חווית שימוש נעימה יותר (בשבילי). האפשרות לקוד אחד לכל הכרטיסים יוצרת מסגרת נוחה יותר, ואחרי כמה חודשים של שימוש זה ירוץ די חלק אני מאמין. זה מקדם חדשנות, שלדעתי יש לה ערך אמיתי, וזה חשוב כי זה יקדם את תעשיית הפינטק בארץ, ואולי לשם שינוי הפיתוחים שיצאו משם לא ילכו רק לחול ואנחנו בארץ נוכל ליהנות מהם. מגיע לנו.
מיכאלוביץ' | 31.10.19
30.
כרטיסי אשראי והקופאיות
מי צריך חמישה כ''א.? מספיק אחד. (חיסכון גדול בעמלות).- תורים בקופות? מצויין. פרנסה בטוחה לקופאים/יות. מי שזוכר את הכספומטים הראשונים בסוף שנות ה 70 !!! אח''כ התחילו פעולות בנקאיות באינטרנט, כולם שמחו. עברו עוד כמה שנים, והופ התייעלות, הבנק השכונתי נסגר ואז עוד אחד ועוד אחד. לעובדי הבנקים אני לא כ''כ דואג. הם הלכו הביית עם קצת הרבבבבבה בוחטות. לא אספר לכם כמה. לקופאיות ולקופאים אני דואג, (ולכן אני לא משתמש בקופות האוטומטיות), הם ילכו הביית אולי עם כרטיס לאוטובוס בכוון אחד הבייתה.
אחד העם השני | 31.10.19
25.
תשלום בשיטת EMV מחייב קוד סודי לכל חיוב
כמי שמתמצא בתחום אני יכל להגיד שתשלום בשיטת EMV מחייב קוד סודי לכל חיוב מהשקל הראשון ולכן לא מובנת ההסתייגות של קוד סודי מעל 200 ש"ח. השיטה מאובטחת הרבה יותר מהשיטה של פס מגנטי אבל תיצור פקקי תנועה בקופות בימים עמוסים כי חיוב שאורך 10 שניות יתארך לדקה.
איל | 31.10.19
15.
לכל המגיבים: אין שום ספק שזה יותר מתקדם
אין ספק שטכנולוגיית ה-EMV יותר מתקדמת. חוץ מאבטחתה הגבוהה, היא פותחת עולם שלם של אפשרויות תשלום, בעזרת קירוב הסמארטפון או השעון החכם למסוף או בעזרת קירוב הכרטיס למסוף ועוד שלל אפשרויות מתקדמות אחרות. אין פה על מה לדבר בכלל.
מג | 31.10.19
11.
לא מדויק
הכתבה מבלבלת שני נושאים שונים - שימוש בכרטיס אשראי חכם, בעל טכנולוגיית EMV שמאפשרת קירוב הכרטיס למסופון ושימוש בארנק דיגיטלי (אפליקציה) לביצוע התשלום. בעת תשלום באמצעות ארנק דיגיטלי, אין למעשה שימוש בצ'יפ ה-EMV שאין אין שימוש פיזי בכרטיס האשראי בכלל. הנחיות בנק ישראל מתייחסות לשימוש ותשלום בכרטיסי האשראי ולא מתייחסות כלל לנושא התשלום באמצעות ארנקים הדיגיטליים. שימוש בארנקים אלו עדיין לוקה בחסר בישראל, בגלל מגבלות שהטיל בנק ישראל על תשלום באמצעים אלו בביתי עסק.
דני כהן | 31.10.19
6.
בנק ישראל יעה נזק לשוק. יהיו עסקים שיתפוררו בגלל ה
התקן הנוראי הזה שהומצא לפני חמישים שנה לא נכנס חמישים שנה כי הוא גרוע. לוקח דקה לבצע סליקה עם emv במקום 5 שניות בתקן היום. תחשבו מה קורה לסופר עם 10,000 סליקות ביום. כמה קופאיות נוספות צריך להעמיד כדי לעמוד בעומס? יש מערכות legacy שלא יודעות להתאים את עצמן לתקן ועדיין לא מוכנות.
בעעע | 31.10.19
3.
"המשק הישראלי בדרך לבשורה שתשנה מהיסוד את עולם התשלומים".
איפה ה"בשורה"? איזה שינוי? להקליד קוד סודי במקום פשוט "לגהץ"? לקרב את הכרטיס למסוף במקום "לגהץ". נ.ב. ברומניה, דווקא במקדונלדס נדרשתי להקליד את הקוד הסודי ברכישה של גלידה בגביע, שעלתה 1 שקל בלבד. יותר מסורבל מ"גיהוץ" הכרטיס.
סיום הכתבה הוא בדיחה | 31.10.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת