10. 16 ₪ לא מספיק? לדעתי, מי שמצר על כך שמוצר אינו יקר מספיק - לא יזכה באהדת הציבור... גם בסלולר מקטרים שהחבילות זולות מדי... רוקר | 09.11.19 (ל"ת)
9. ל 8 עלות המצרכים לצרכן ביתי עבור גלידה יחסית יקרה (נוטלה היא תוספת יחסית יקרה , לעומת קקאו/וניל ואפילו שוקלד) היא של 17 שקלים לליטר , לגלידריה זה גג 12 שקלים , מליטר אפשר לייצר נגיד רק 8 כדורים (אפשר גם 16) אז זה 1.5 שקלים עלות מצרכים. במסעדה רגילה ה food cost של מנה הוא בערך 20-25% מעלות המנה , למה בגלידירה זה צריך להיות 10% ? יש גלידריות שמוכרות גלידה "לילדים" של גביע שטוח ב 10 שקלים , אם זה חצי כדור אז מכאן מניחים שהמחיר נובע בעיקר בעלות המצרכים , למשוך את החבל בשתי הקצוות ? המחיר הנמוך הוא ההנחה שילד לא קונה לבד אלא בא עם הורה אחד לפחות אם לא עם משפחה. בכל מקרה אנחנו במקרים הנדירים שאוכלים בגלידריה , קונים חצי ליטר גלידה ב 45 שקלים שכולל בדרך כלל 4-5 גביעים ויוצא לנו בערך 9 שקלים לסועד. חזי | 06.11.19 (ל"ת)
8. ל-4 ול-2 ל-4: 17 שקלים עולה לך להכין ליטר, אבל זה רק מצרכים. איפה חשמל, מים, שכירות, עובדים, ניקיון, שיווק ועוד דברים שסניף גלידריה צריך להשקיע בהם כסף? מה גם שבגלידריה כל סוגי הגלידה עולים לך אותו דבר כשברור שלא עולה אותו דבר להכין אותם. אז את זה עולה פחות להכין, ואת זה יותר אבל צריך לקחת מחיר אחיד (לפחות זה מה שמקובל). ל-2: קודם כל הבדלים במחירים. דבר שני, באיטליה אין כזה דבר שכר מינימום, ככה שסביר להניח שעובדים בגלידריה עולים פחות מבארץ. ובנוסף לכל זה, הכלכלה של איטליה לא ממש בשמיים. ע | 05.11.19 (ל"ת)
7. אין על הסיציליאנית באבן גבירול כן יקר והכל, אבל בהכל דופקים אותנו בארץ. אם הם רוצים להיות מותג פרימיום, אז גם הטעם צריך להיות בהתאם. בועז | 04.11.19 (ל"ת)
6. חבל אהבתי מאוד את הסניף בבן יהודה ואבן גבירול מוזר,נראה היה שיש תנועת קונים גדולה והמחירים לא זולים איתן | 04.11.19 (ל"ת)
5. אייסברג חוצפן. 16 שקל לכדור גלידה לא מספיק? לך לשלום. נסתדר בלי אייסברג. האמת כבר מסתדרים מזמן בלי הטובות שלך ואתה יודע את זה. חובבת גלידה | 04.11.19 (ל"ת)
4. באירופה איטליה,גרמניה,שוויץ כדור גלידה עולה בין 7 ל 14 שקלים (14 שקלים במקומות סופר תיירותיים הרוב עולה באמת פחות מ 2 יורו לכדור) ליטר חלב בסופר עולה בערך 40% מבארץ , אני מניח שהשמנת אותו פער. אבל העובדים יקרים יותר. בשורה התחתונה ישראלים משלמים , אז אלו המחירים. ליטר גלידה בגלידריה עולה בין 80 ל 100 שקלים. הכנת ליטר גלידה בבית שאני מכין , נניח עם חצי קופסת נוטלה. (אחת תוספות ה"יקרות") 250 מ"ל שמנת = 5.9 שקלים 200 גרם נוטלה = 7 שקלים 3/4 כוס סוכר = 1 שקל בערך 400 מ"ל חלב = 3 שקלים ליטר גלידה בבית במחיר ליחידים = 17 שקלים תעשו חשבון כמה עולה כדור לגלידריה. וגלידה בניגוד למסעדה , שלא יכולה להחזיק לאורך ימים ארוכים את האוכל , אין בעיה לשמור גלידה בקירור נאות חודשים. חזי | 04.11.19 (ל"ת)
2. איך באיטליה כדור עולה יורו וחצי שזה 6 שקלים אז באיטליה זה אפשרי ובארץ זה לא אפשרי בגלידה בפי 3 במחיר? יבגני | 03.11.19 (ל"ת)
1. אייסברג בגסיסה ארוכה ולא נעימה מאז סגירת סניף הדגל בבן יהודה הסניף היה הרבה יותר מסתם גלידריה, הוא היה שם דבר, עוגן, והיה בו גם אוכל טעים וקינוחים מיוחדים שברובם התבססו על הגלידה שהייתה אז מעולה. כמה חבל. וניליה | 03.11.19 (ל"ת)
גלידה אייסברג מצמצמת פעילות: "רוצים להיות חלק מרשת גדולה"
11 תגובות לכתיבת תגובה