אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סודות גרעין הקפה של יהונתן שרף

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
רובוסטה לא רק מוזיל עלויות הוא משפר את הבלנד
קשה מאוד להשיג בלנד על טהרת הערביקה שיהיה עוצמתי באמת, ושיהיה טעים אחרי יותר משבוע מרגע הקליה. בדיוק כמו שמלח משפר פלאים טעמים, למרות שהוא מגעיל בפני עצמו. יש מספר זני ערביקה מאתיופיה או הודו לדוגמה שיכולים לתת אפקט דומה לרובוסטה, אבל הם פחות בשימוש עקב עלותם. אין כאלה מקוסטה ריקה. שזה שאתה לא עובד עם רובוסטה, לא הופך את זה לנחות ולא נותן לך הזכות לזלזל בו.
סימחה | 10.11.19
1.
בחור לא שירותי במיוחד. כשנתבקש לשמוע ממנו על
מאפייני הקפה שהוא מייבא ומהיכן ומה הזנים, הוא לא שש למסור פרטים בכלל. מאוד מאכזב. אנחנו חיים בעולם בו שיתוף ידע הופך להיות יותר ויותר "אין" והתכנסות ע"י חוסר שיתוף ידע זה לגמרי" אאוט". ביום שיבין זאת, לדעתי יוערך יותר.
חובב קפה | 07.11.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת