7. ל-1, אתה לא מבין. כי אתה בעיקר אוכל ולא מודע להשקעה להכין אוכל בצורה טובה ויעילה זאת מיומנות חשובה מאוד אם לא הכי חשובה יחד עם לגדל אוכל ולצוד אותו, מהסיבה שבלי אוכל אין חיים. כדי שלמזון שאותו אנחנו אוכלים יהיה לו טעם, מרקם מראה רצויים צריך לעבוד ולדעת מה לעשות ואיך. בחיים אבל בחיים אוכל של מסעדה ברמה לא יכול להיות מתומחר כמו במסעדת מזון מהיר, זה לא רק העיניין של המיתוג, זה כי יש אשכרה רמת דרישות אחרת, לדוגמא מה שיכול להיות מקובל במסעדת מזון מהיר לא בהכרח יהיה מקובל במסעדה טובה. החשיבות של המיומנות הזאת לא באה לידי ביטוי בחברת השפע שיש היום, אבל ברגע של מחסור זאת המיומנות הראשונה שאנשים צריכים ללמוד, כיצד להכין אוכל בריא, מזין וטעים (או לפחות אכיל). אבל אתה כנראה לא תבין את זה, כי כמו שאתה מעיד על עצמך אתה אכלן, וכנראה גם לא חכם במיוחד... טבח | 20.11.19 (ל"ת)
4. ל-1 אכילה בחוץ היא בילוי. אם אתה שר יפה במקלחת, אל תלך להופעות. ועל אותו משקל אם אתה יודע לבשל ואוהב מה שאתה מכין, תאכל בבית. פשוט. ערן | 20.11.19 (ל"ת)
3. ל-1 ברור שאתה לא החקוח שהם מחפשים כי אין לך מושג בחשיבות של חומרי גלם איכותיים והעלות . הדרישה לאוכל איכותי היא מה שמחזיקה מסעדות שעושות אוכל איכותי ואם לקוחות לא יעריכו את האטכל המסעדה תיפול. טבח | 19.11.19 (ל"ת)
1. לא הבנתי את הקטע אתם בסך הכל מכינים אוכל. אתם עושים אותו טעים בנוסף לכל? נהדר. עכשיו אם אתם רוצים להרוויח ולא להפסיד תבינו שאתם לא יכולים לגבות מחיר מטורף על אותה כמות חומרי גלם שאנחנו מקבלים ברשת מזון מהיר בזול, או יותר טוב, מכינים בבית! זה לא שאתם מייצרים איזה מוצר לטובת האנושות, לטובות כדור הארץ או משהו, אתם בסך הכל.. מכינים אוכל אכלן | 19.11.19 (ל"ת)
חצי שנה אחרי שהאימפריה שלו קרסה: ג'יימי אוליבר פותח רשת מסעדות חדשה
7 תגובות לכתיבת תגובה