אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"אנחנו בעצם מנוע חיפוש כמו גוגל עבור גיוסי העובדים בהייטק"

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

13.
Skill inn
Skill inn סטארט אפ יעיל ביותר בקשר לגיוס אנשים מכל החברה על גווניה השונים. היא פורצת דרך בכלים האפקטיביים שהיא משתמשת בהם אליתור מועמדים שונים ושילובם בתחום הכי מתאים עבורם ועבור החברה. דבר אשר מניף את החברה להשיגים יותר משמעותיים. כל זה הודות לגאונות ולמאמצים שניחן בהם מייסד והמנכ"ל של החברה אימן. שפועל הצורה הכי מקצועית. ישר כח
ראידה  | 15.01.20
7.
רעיון פח, הם יכשלו.
הוא חושב שאם הוא יסתיר מידע אז פתאום בראיון אני אהיה בסדר עם זה שקוראים למועמד מוחמד או שהוא חושב שיש לו "השכלה" רלוונטית אבל זה קורס של חצי שנה ולא תואר מאוניברסיטה מובילה. "אנחנו מצויינים ומפוספסים, בואו נמציא דרך איך להציג את עצמנו כמישהו שאנחנו לא ואז בראיון נקווה לטוב".
פיסיקאי | 14.01.20
5.
למגיבה 2 - מה הקשר?
מה זה קשור האם המועמד מתחבר או לא לצוות, לעצם האיתור הראשוני המדויק? הסטארט-אפ סקילין מבצע התאמה טכנית של המועמד למשרה המבוקשת, ונותן מדדים למידת ההתאמה של המועמד למשרה מבחינת ידע וניסיון טכניים. כמובן שום דבר אינו מחליף את הריאיון פנים מול פנים, אבל האם זה אומר שצריך להזמין את כל מי שאינו מתאים בוודאות, רק כי ייתכן שאותו מועמד לא מתאים עשוי להתברר כסחבק נפלא לקבוצה? הרי קודם צריך לסנן את אלה שאינם מתאימים למשרה בכלל, ומתוך אלה שנשארו - עושים ריאיון ומחליטים את מי לקחת לאן, בין השאר על סמך פרמטרים אישיותיים (לא רק חברמן, אלא גם איש שמתאים לעבודת צוות, כישורי ניהול וכו'). הצפת המגייסים והמראיינים במועמדים שאין להם סיכוי להתאים - איננה תורמת כלום, חוץ מבזבוז זמנם היקר, משיכת זמן ללא מועמד מתאים ועיכוב פרויקטים, ייאוש וקבלת מועמד שאינו מתאים וכמובן הפסד של מועמד טוב ומקצועי שיכל להתקבל אם היו מוותרים על כל המועמדים המיותרים ממקודם. יש לי הרגשה שאתה ומגיב 1 עובדים בחברת גיוס / השמה וחוששים לפרנסתכם, ומכאן התגובות חסרות הבסיס שלכם.
איש הייטק ומגייס בעבר | 13.01.20
3.
למגיב 1 - קודם תקרא את הכתבה ותבין מה הסטארט-אפ הזה עושה, לפני שתגיב כמו טרול
החברות שמחפשות בלינקד-אין מוצפות במאות קו"ח שצריך לעבור עליהן ע"י קריאה של מגייס שאיננו איש מקצועי אלא איש משאבי אנוש, ובהתאם - אין לו או לה (בד"כ) מושג האם הכישורים של המועמד מתאימים למי מהמשרות המוצעות. חוץ מזה, בקו"ח, כל מועמד רושם את מה שבא לו, ולכן זה לא מעיד על ההתאמה למשרה הספציפית המוצעת. אפילו "מהנדס תוכנה" אינו מבטיח שהמועמד מבין בתחומים הספציפים שהחברה עוסקת בהם ובוודאי שאינו נותן שום מדד להתאמה למשרה הספציפית. ובצורה כזאת, רואים תיאור כללי של "הכישורים" של מועמד כפי שרשם בקו"ח או בלינקד-אין, מזמנים אותו לראיון רק כדי לגלות שהידע שלו אינו ברמה או בהתמחות הנדרשת וזמנם של המגייס/ת, המראיין/ת ושל המרואיין/ת מתבזבז לחינם. סקילין - מבצעת את ההתאמה הזאת הכי טוב שניתן, בהתאם לכישורים שהמועמד ציין ולדרישות שהמשרה מצפה להן. אין עוד שום כלי או אתר שעושה את ההתאמה הזאת בשוק.
עבדתי עם איימן המקסים | 13.01.20
2.
רעיון יפה מלא בחוסר הבנה
עבודה זה לא רק לשים גוף חם בעל יכולות, יש את החיבור לצוות וקבוצה, אישיות ומקצועיות , גם אם נניח שמוחמד הוא תותח, הרי שאם הוא לא משתלב בצוות זה לא יעבוד. וכידוע, ישראל מדינה גזענית מאד ולכן בצער זה לא יעבוד. בנוסף, היכולת לגלות מיהו המועמד תגרום שפשוט יפסיקו לעבוד עם הסטארטאפ הזה.
שעשוע | 13.01.20
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת