אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כך נלחמת מדינת המשטרה הסינית בנגיף הקורונה

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
לא כל כך מבין מה הבעיה?
אדם פשוט ושומר חוק לא ירגיש כלום, אבל פושעים, מחבלים וכו' יפגעו. אין שום סיבה שלא לרשת את הערים במצלמות העובדה שאנשים יודעים שמסתכלים עליהם רק גורמת להם להתנהג כמו שצריך ולא כמו היום. מצלמות בכבישים(לא מהירות) ימנעו מאותם משוגעים שחושבים שהכביש של אבא שלהם לנהוג כמו שצריך (כי לא תהיה בעיה לתפוס אותם) אפילו ברמה של בעלי כלבים שלא בא להם להרים את החרא של הכלב שלהם מהמדרכה יתפסו וישלמו קנס והרחובות יהיו נקיים.
סתם  | 15.02.20
11.
אמצעי שליטה ופיקוח
ידוע מכבר שאמצעים טכנולוגיים הם הכלים החדשים של משטרים לשליטה ופיקוח על הציבור וביתר שאת על המתנגדים לו. אין שום הצדקה לפגיעה בחופש הפרט על חשבון "טובת המדינה". מי יפקח על המפקח? יש להגביל טת השימוש באמצעים אלו ולמחוק אותם. במשטר קומוניסטי של סין זה לא יקרה והציבור ישאר כעדר כבשים לשליטה של כלבי הצאן.
Anonim | 15.02.20
9.
מזל שהנגיף התפרץ בסין ולא במדינת הסמוך - ישראל
אצלנו החולים לא היו הולכים להבדק, ואם כן הרופאים היו אומרים להם שזו סתם שפעת, ורק אחרי כמה עשרות מתים מישהו היה מתעורר, גם אז אף אחד לא היה מוכן להיות בבידוד... בסין ההתרעות הראשונות יצאו לפני מקרי המוות הראשונים. עיר שלמה (עם יותר תושבים מכל ישראל) נכנסה להסגר - אין יוצא ואין בא ואפילו לא מסתובבים ברחוב. אז אולי לאנושות יש מזל שהנגיף הזה התחיל שם ולא פה. לא הכל רע בסין...
ג׳וני | 13.02.20
7.
השיטות של סין יועתקו לכל העולם, כולל לדמוקרטיות
ככל שכמות בני האדם עולה קשה יותר לשלוט, וכדי לשלוט צריך מעקב וזיהוי, הנזק שנגיף או ארגון טרור יכול לגרום גדל ככל שיש יותר אנשים שניתן לפגוע בהם, בעתיד הלא רחוק מצלמות יהיו בכל מקום וכל האנשים יהיו מקוטלגים במאגרי מידע וניתן יהיה לזהות כל אדם באופן שוטף בצילום, מי שלא ניתן יהיה לזהות אלו מסתננים או אנשים שלא אמורים להיות באותה עיר או מדינה. כך גם ניתן יהיה לזהות מיד פושעים, חולים וכו'. מעבירים על הסינים ביקורת, ממקום של התנשאות וגזענות, אבל שוכחים את הסיבות ואת העובדה שמחר זה הולך להיות גם כאן.
מ | 12.02.20
5.
גם בארץ פוגעים בזכויות אדם
סחר בביציות, החפצת נשים זונות פונדקאיות, שלילת זכותו הטבעית של הילד להיוולד לאמא ואבא. הכל בחסות החוק. מה ההבדל בין זה לבין פגיעה בזכויות הפרטיות בסין? שם זה פחות גרוע כי זה נעשה לטובת הכלל ואילו פה זה נעשה לטובת אנשים פרטיים על גבם של החלשים בחברה.
עודד | 12.02.20
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת