אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מה קורה לחשבון המייל שלכם אחרי שתמותו, ומה אתם צריכים לעשות

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
יש מקרים שבהם יש אחריות מוסרית להכנס לחשבון של מת
דוגמאות: קטין שהאב וההורים רוצים ןצריכים להבין את הסיבות כשמישהו נרצח ומחפשים את הרוצח כשאיש ציבור נפטר ולהתכתבויות האישיות שלו או שלה הן רגישות במיוחד כשמישהו נחטף ועוד... זה לא שחור לבן לכן כל מקרה לגופו אלא אם כן בעל החשבון דאג להבהיר את עמדתו בכתב מראש
רוס | 07.03.20
4.
לדעתי זו קצת חוצפה וחטטנות מיותרת
לדעתי אין לבני משפחה זכות לחטט בדברים אישיים של בן משפחה שנפטר ללא רשותו. ברירת המחדל צריכה לדעתי להיות שאין לאף אחד גישה למידע דיגיטלי של אדם שנפטר אם הוא לא נתן מראש את הסכמתו לכך. גוגל צריכה להציע את האופציה הזו ללקוחות שלה (לאפשר גישה לנתונים במקרה של פטירה, ולציין למי לאפשר זאת) אך מי שלא בחר באופציה הזו הנתונים שלו צריכים להישאר חסומים ולהימחק לאחר תקופה מסויימת באופן אוטומטי. תנו לאנשים את הפרטיות שלהם, כן גם לאחר מותם.
משה | 06.03.20
1.
איך עו"ד גיא אופיר הגיע למיליארדי משתמשים מדי יום ולתביעות קטנות?
בכל העולם יש כשמונה מיליארד אנשים, ולא לכולם יש חשבון בגוגל. הם לא פונים כל יום, ודאי וודאי לא בנוגע לחשבון של אדם שמת, ולכן לא ברור לי למה הוא חושב שהשירות של גוגל צריך להתמודד עם מיליארדי משתמשים מדי יום. למיטב ידיעתי, תביעה בבית דין לתביעות קטנות מוגבלת לכסף, החלפת מוצר, או ביטול עסקה. ז"א, אי אפשר לתבוע אתר, לדוגמא גוגל או פייסבוק, שיעביר בעלות על חשבון.
יובל, תל אביב | 06.03.20
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת