4. תגובות אכן קיים בלבול וחשוב לדרוש מהיצרנים (גם אנחנו כצרכנים וגם המדינה, הרגולטור) שיפעלו אך ורק עפ"י התקן הישראלי ולא ימציאו תוויות, שבסופו של דבר יגרמו לנו להשליך מזון ראוי למאכל (ויגדיל להם את הרווח). לבני, מס' 2, אתה לגמרי צודק כאשר מדובר במזון רגיש מיקרוביאלית. אבל קמח? עדשים? סוכר? תאמין לי, אם חרקים יתקפו את העדשים, כבר תראה את זה.. אופירה אילון | 21.11.20 (ל"ת)
3. מידע ממש חשוב לא הייתי מודעת לשום דבר מהדברים האלה ואני בטוחה שרבים כמוני.ראוי בהחלט לצאת להסברה לציבור בנושא וכן לשנות את דרך הצגת התאריכים ואת המונחים כפי שמוצע בסוף המאמר. למדתי, תודה רבה אירית | 21.11.20 (ל"ת)
2. דעה קצת שונה זהירות מונעת מחלות, וגם זה חוסך כסף (אשפוז, אובדן ימי עבודה...). עדיף להיזהר מאשר להצטער בני | 20.11.20 (ל"ת)
חלק מהמזון המושלך לפח הוא רק לכאורה "פג תוקף" - וזה עולה מיליארדים
5 תגובות לכתיבת תגובה