אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למה נכשל משרד הבריאות מול הססני ומתנגדי החיסונים?

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
בגלל מידע שיקרי וחוסר אמינות
בתחילה אנשים הלכו להתחסם כי הפחידו אותם לאחר מכן באה ההתעוררות של אלה שמבינים מעט אבל בגלל חוק העדר התחסנו כיום אלה שלא מתחסנים מתנגדים יותר בגלל העלאת הסנקציות והאפליה נגדם אם לא תתחסן אז...... וזה מעוררת התנגדות גדולה יותר בנוסף אין את החיסונים של חברות אחרותשהרבה יותר טובים מפייזר עוד-אנשים לא רוצים שהנתונים הרפואיים שלהם יועברו לפייזר ז׳א לכל העולם ואימו !!!!!!!!!
דוד | 19.03.21
5.
ומי אמר שהמדינות עצמן והתקשורת מפרסמות נתונים אמינים ומדויקים?
מי שמטעה זה דווקא אירגוני הבריאות של המדינות והתקשורת: 1. להגיד ש-X אנשים מתו מקורונה - זה שקר, כי בתכל'ס אף אחד לא מת ישירות מקורונה, אולי במקרה הכי גרוע מסיבוכי קורונה, אבל 99% מהמתים "מקורונה" הם בכלל מתו ממשהו אבל מצאו אצליהם קורונה, זה כולל מזיקנה, מתאונות דרכים, מהתאבדות, מאירוע מוחי, סיבוכי סכרת, סרטן, איידס, מלריה ומיליון סיבות אחרות. 2. אחוזי התחלואה באיזורים מסוימים או בכלל, זה עיוות בוטה של נתונים. ועוד בשיא החוצפה לבסס על סמך האחוזים האלה את מודל הרמזור המטומטם. לא רק שהבדיקות קורונה עצמן לא מדויקות (אולי ב-70-60 אחוזי דיוק), אלא גם מי שהולך להיבדק, הם שחושדים שנדבקו. הרי אדם בריא ללא כל חשש להידבקות לא ילך להיבדק סתם ככה בלי קשר. כלומר, המספר של אחוזי נדבקים כל כך מעוות שלבסס עליו משהו זה פשע בפני עצמו. אז למה פייסבוק לא חוסמים את השקרים שהמדינות עצמן או התקשורת מפרסמות? התשובה היא מאוד פשוטה - אלו גופים שיש להם השפעה מאוד גדולה על דעת ציבור הכבשים ופייסבוק לא תעז ללכת נגדם. אז מי בעצם מוודא שהנתונים שאנחנו צורכים מהמדינות ומהתקשורת אכן אמיתיים, לא מעוותים ומלאים? NO ONE
כבשה שחורה | 17.03.21
4.
הי ירושלמי מ-#2 - גם אם אתה צודק, אתה קצת מתלהם, לא?
כן, פייסבוק הרבה פעמים חברה חצופה, אבל פה מדובר על מחקר, והמשפטים שציטטת הם מהמאמר, לא של פייסבוק. לא מדובר על כך שפייסבוק מוחקת תוכן לא שקרי - או כזה שאי אפשר להוכיח אחרת - על תופעות לוואי של משתמש. המחקר של פייסבוק מציין שפייסבוק מצאה שלדיווחים כאלה יש השפעה על הקוראים. אחלה, לא? הנה בעצמך ציינת שמקרים בודדים של שטפי דם אצל מחוסנים, עצרו את השימוש בחיסוני אסטרה זנקה. אין עוד הוכחה שיש קשר ישיר, או שהחיסון קשור לשטפי דם, אך לטובת הזהירות עצרו את החיסונים. אגב, לא מדובר בתופעות לוואי שדווחו בפייסבוק, אלא ממש דווחו למנגנונים הרפואיים, אבל חצי אירופה חיסונים רק ליתר ביטחון. והמאמר? המאמר רק אמר שצריך להתמודד עם אנשים שמפרשים לא נכון מידע נכון, או מוציאים אותו מפרופורציה מה שמונע מהם להתחסן. התגובה שלך היתה בעיקר הוכחה שאנשים אכן מפרשים לא נכון מידע, ומוציאים אותו מפרופורציה או מסיקים מסקנות שגויות על סמך מידע אמיתי. בראבו
לא ירושלמית | 16.03.21
3.
ל-2: היהירות היחידה היא שלך. אתה לא הלקוח של פייסבוק, אתה המוצר.
הלקוחות של פייסבוק הם מפרסמים מצד אחד וממשלות מצד שני (יחסי תן-קח שמאפשרות להם להיות מונופול ללא הגבלה תמורת ציות). המשתמשים? הם המוצר של פייסבוק שמוכרים ללקוחות. אם פייסבוק הם מקדונלד, וגוגל הם ברגר קינג, המפרסמים הם הסועדים, ואנחנו הפרות שמכינים מהן את הבשר.
א.ב של ג.ד | 16.03.21
2.
היהירות של פייסבוק עוברת כל גבול
כשפייסבוק מסמנת כדיווח בעייתי "משתמש שמדווח על תופעות לוואי חמורות משציפה", סימן שמישהו כבר התחלק על השכל. איך זה ממשיך? "הדיווח יכול להיות מדויק, וחשוב כחלק משיחה משמעותית בנושא... אך המחקר העלה שהוא גם מעצים פחדים קיימים של אנשים ותורם להססנות להתחסן." שאבין, דיווח מדויק הוא בעיה? פייסבוק היא רופא? ממתי רשת חברתית אמורה לתפוס צד ולנטרל את מי שחושב אחרת? ומה אם, חס וחלילה, יתברר שהחיסון מזיק? פייסבוק תתנצל ותחזיר מהר את כל הדפים שטענו אחרת? במספר ארצות באירופה עצרו את החיסון של אסטרה-זנקה בגלל מספר מקרים של שטפי דם. מקרים בודדים. עם הלוגיקה של פייסבוק, אם בישראל תכתוב על זה פוסט עוד עלולים לחסום אותך לצמיתות. בושה וחרפה.
ירושלמי | 15.03.21
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת