1. השום הישראלי הכותבים הם בדעה שהשום הישראלי עדיף על השום הסיני. אולי עדיף שהלקוח הישראלי יקבע איזה שום עדיף, וכך גם הדבש, שמן זית, המנגו ושאר הפירות והירקות. רק 3% מהישראלים הם חקלאים, וכיום הם קובעים לשאר ה 97% מי יאכל ומי לא. והם גם קובעים את מחירי התוצרת שהם גבוהים בהרבה ממה שקיים בארצות אחרות. לאחר 70 שנה של שליטה של החקלאים בתחום התוצרת הטריה נמאס ובצדק. הלמוט | 29.09.22 (ל"ת)
פתיחת הייבוא לפני ראש השנה: לא הכל דבש
1 תגובות לכתיבת תגובה