אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
השיטה של סמאשבורגר צילום: jeff padrick

השיטה של סמאשבורגר

קיצור הליכים, הרבה שינויים, משכורות טובות

08.03.2012, 10:34 | ליאה לוין

תפריט ייחודי - עם בשר איכותי, מגוון רטבים ותוספות שאין ברשתות אחרות.

שינויים מהירים - מהנדסי תעשייה עוקבים אחר הביצועים ומשכללים את תהליכי העבודה. מה שאינו רווחי מבוטל מיד.

תמריצים גבוהים - שכר העובדים גבוה משכר השוק, ואליו מתווספים בונוסים חודשיים, יומיים ושעתיים.

בלי קבלנים - מתכנני הסניפים, חוקרי השוק והיועצים העסקיים - כולם עובדי החברה.

תנועה מהירה - כל סניף מוקם בתוך שישה שבועות מרגע שכירת הקרקע.

ניהול ריכוזי - זכיינים מחויבים לנוהלי הרשת עד רמת סעיפי התקציב.

התרחבות לשוליים - הרשת פותחת את סניפיה החדשים היכן שהשחקנים הגדולים עוד לא התבססו.

תגיות