אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
תביעה נגד בתו של לבייב: ניסתה להשתלט על פירוק חברת יהלומים צילום: ריקי קנטרוביץ

תביעה נגד בתו של לבייב: ניסתה להשתלט על פירוק חברת יהלומים

"בלומברג" מדווח כי חגית סופייב-לבייב מנסה להשתלט באופן בלתי הוגן על פירוקה של חברת "טלי יהלומים", כנשיאה של החברה השותפה LGC USA Holdings; קב' לבייב: "ביהמ"ש אסר על מנהל טלי יהלומים ירון תורג'מן להיכנס לחברה ללא נציג מקבוצת לבייב"

02.01.2014, 13:21 | סוכנויות הידיעות

חגית סופייב-לבייב, בתו של איל הנדל"ן לב לבייב, עומדת במרכזה של תביעה משפטית הנוגעת לחברת אבני החן "טלי יהלומים" (Taly Diamonds) שבה מחזיקה לבייב מחצית מהשליטה. כך מדווח אתר "בלומברג".

חגית לבייב (27), מונתה באוגוסט למנכ"ל פעילות ארה"ב של חברת אפריקה ישראל השקעות. על פי התביעה שהוגשה אתמול לבית המשפט העליון במדינת דלוור, היא מנסה להשתלט באופן בלתי הוגן על פירוקה של חברת טלי בתוקף תפקידה כנשיאה של החברה השותפה LGC USA Holdings.

חגית סופייב לבייב, צילום: ריקי קנטרוביץ חגית סופייב לבייב | צילום: ריקי קנטרוביץ חגית סופייב לבייב, צילום: ריקי קנטרוביץ

על פי התביעה שהוגשה נגד LGC ע"י טלי ומנהלה ירון תורג'מן, באמצעות LGC, חגית מנסה לקבל תמורה לא מוצדקת מטלי באמצעות מכירת חיסול.

טלי טוענת בכתב התביעה, כי חגית התערבה במהלך הפעילות העסקית בכך שדרשה שחתימתה תופיע על כל ההמחאות העסקיות של החברה וכי העלתה חשדות לא מוצדקים ש"מישהו חומק במדרגות האחוריות של משרדי החברה ובידו שקית

נייר גדולה", בעוד שהיה מדובר בסך הכול במנהל המשרד שלקח המחאות לרואה החשבון של החברה.

עורכי הדין של טלי ביקשו מבית המשפט צו מניעה כדי לאפשר לחברה לשלוט בפירוקה וכדי להדיר את LGC מתהליך הפירוק.

ביולי שעבר הפסיד לב לבייב כ-136 מיליון דולר בתכשיטים לאחר שוד במלון קרלטון אינטרנשיונל בקאן, שם הוצגו התכשיטים.

תגובת דוברת קבוצת לבייב: "קבוצת לבייב, באמצעות חברת LGC האמריקאית ונשיאת החברה חגית סופייב לבייב, פנתה בימים האחרונים לבית המשפט בניו יורק במטרה לקבל סעדים זמניים נגד חברה בבעלותה בשותפות עסקית עם ירון תורג'מן בענף היהלומים בניו יורק וזאת כחלק מהליך פירוק החברה המשותפת.

"ביום שני האחרון, לאור ראיות שסיפקה קבוצת לבייב נגד תורג'מן בהן נראים אנשיו משמידים ומסלקים ראיות ממשרדי החברה ומבצעים פעולות חשודות במשרדי החברה ובמחשביה, שעה שהמשרד היה סגור, הורה בית המשפט בין היתר על החלפת המנעולים של משרדי החברה ואסר על תורג'מן ואנשיו להכנס ללא ליווי של נציג מקבוצת לבייב.

בתגובה להחלטת בית המשפט הוגשו על ידי תורג'מן בקשות שונות לבית המשפט בדלאוור המבקשות למנוע את הסעדים הזמניים, והמנסות לצייר מציאות שאינה קיימת, למותר לציין כי הבקשות נדחו. קבוצת לבייב מאמינה במערכת המשפט בארץ ובארה"ב ובטוחים כי הצדק יעשה".

תגיות