אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
בעלי מסעדת מול ים שנשרפה ביולי: "התחרטתי, לא אפתח מחדש" צילום: עמית שעל

בעלי מסעדת מול ים שנשרפה ביולי: "התחרטתי, לא אפתח מחדש"

תם עידן בעולם המסעדנות: שלום מחרובסקי הכריז היום כי הוא מוותר על פתיחה מחודשת של המסעדה המיתולוגית במטרה לפנות ל"אתגרים עסקיים חדשים"

18.11.2015, 15:01 | גלי וולוצקי

מסעדת מול ים שנשרפה בחודש יולי האחרון לא תיפתח מחדש, כך מודיע היום הבעלים שלום מחרובסקי. "בארבעת החודשים האחרונים עסקתי בפרויקט המורכב של שיקום מסעדת מול ים מתאונת השריפה שאירעה בחודש יולי. עם זאת, בחלוף הזמן השתנתה נקודת מבטי, והגעתי להחלטה אישית להקדיש עצמי לאתגרים עסקיים חדשים ושונים ולא לפתוח מחדש את המסעדה", כתב היום מחרובסקי.

קראו עוד בכלכליסט

"נכון ששקלנו גם להעביר את המסעדה למיקום אחר לפתיחה המחודשת, אך לבסוף החלטתי לא לפתוח את המסעדה מחדש" אומר מחרובסקי "אני מרגיש גאווה בעשרים השנה האחרונות ויוצא לדרך חדשה". לדבריו, הוא אינו פוסל עיסוק עתידי בתחום אבל "פוזל גם לתחומים נוספים".

מסעדת מול ים נפתחה בשנת 1995 בידי שלום מחרובסקי, שהיה בעבר הבעלים של מסעדת מי ומי וברבות השנים הפך גם ליבואן פירות ים ויינות. המסעדה, שהשף שלה בעשרים השנה האחרונות היה יורם ניצן זכתה בהכרה בינלאומית ונחשבה למסעדת הדגים ופירות הים הטובה בארץ.

מסעדת מול ים לאחר השריפה, צילום: יובל חן מסעדת מול ים לאחר השריפה | צילום: יובל חן מסעדת מול ים לאחר השריפה, צילום: יובל חן

תגיות