אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
גלקסי S7 בישראל: יקר יותר בכ-40% מהמחיר בארה"ב

גלקסי S7 בישראל: יקר יותר בכ-40% מהמחיר בארה"ב

מכשירי הדגל החדשים של סמסונג, הגלקסי S7 וה-S7 אדג' יעלו בארץ 3,700 שקל ו-4,200 שקל בהתאמה. משקפי המציאות המדומה שניתנים במתנה ללקוחות האמריקאים ימכרו בארץ במחיר מוזל של 150 שקל

24.02.2016, 11:35 | נמרוד צוק והראל עילם, ברצלונה
כמה יעלו לכם מכשירי הדגל החדשים של סמסונג, הגלקסי S7 וה-S7 אדג' בישראל, יחסית למחיריהם בחו"ל, ומה יהיו ההבדלים בתמורה שתקבלו?

קראו עוד בכלכליסט

המכשירים ייצאו לשוק במרץ. מסתמן שמחירו של הגלקסי S7 בישראל יהיה כ-3,700 שקל. במהלך ההזמנה המוקדמת, מי שירצה לקבל את משקפי המציאות המדומה Gear VR, יוכל לרכוש אותם במחיר מופחת של 150 שקלים, לעומת 600 שקלים בישראל או 100 דולר בארה"ב.

גלקסי S7 גלקסי S7 גלקסי S7

בארה"ב, מחירו של הגלקסי S7 בגרסת 32 גיגהבייט ללא חוזה, בהזמנה מוקדמת דרך אתר בסט ביי, נע סביב 695 דולר, כאשר ברכישה בתשלומים חודשיים מספרינט אפשר לקבל אותו גם ב-650 דולר. המחיר המסובסד, בהתחייבות לשנתיים לאחת מחברות הסלולר האמריקאיות, עומד על 300-200 דולר.

לקוחות אמריקאים שירכשו את המכשיר בהזמנה המוקדמת יקבלו במתנה ערכה שכוללת את משקפי המציאות המדומה Gear VR, כרטיס זיכרון בנפח 64 גיגהבייט ותכנים עבור המשקפיים בשווי 50 דולר. המחירים לא כוללים מס רכישה, שעשוי להגיע לעד 11% מהמחיר, תלוי היכן בארה"ב מתבצעת ההזמנה. כולל מס רכישה, אם כן, מחיר הגלקסי S7 בישראל יהיה יקר יותר ב-46%-31%.  

מחיר האדג' (בגרסת 32 גיגהבייט) בבסט ביי נע בין 780 דולר ל-800 דולר, כאשר בתוכנית התשלומים של ספרינט הוא נמכר ב-750 דולר. בישראל הוא צפוי לעלות כ-4,200 שקלים, הפרש של 43%-29% מהמחירים בארה"ב.

החידושים העיקריים של הגלקסי S7 לעומת ה-S6 הם מעבד עדכני וחזק יותר, זיכרון פעולה גדול יותר (4 גיגהבייט לעומת 3 גיגהבייט), סוללה בעלת קיבולת גדולה, עמידות למים ואפשרות להרחבת נפח האחסון באמצעות כרטיס SD. במקרה של האדג' שטח המסך גדול יותר - 5.5 אינץ' לעומת 5.1 אינץ' בדגם הקודם.

תגיות

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
ישראלים יקרים לעולם לא תקבלו זול יותר או במחיר של ארה"ב
זה לא יקום ולא יהיה. ישראל היא מכולת שקונה מקוקה קולה בקבוקים ואילו ארה"ב רשת סופרמרקטים שקונה משטחים של קולה. תשאלו את היצרן ותראו שמשטח נותן בסופו של יום מחיר בסיס נמוך יותר. שנית מי יממן את שרה'לה וביבי (בית בקיסריה, בית בירושלים, גלידה, יין??) במיסים שלכם. לכן המס שאתם משלמים הוא גבוה יותר (החל ממכס וכלה במע"מ). אחרון עדין היבואנים בישראל לוקחים מתח רווחים גדול מאוד זאת כיון שאין תחרות כעת מצד אף אחד. בצפון אמריקה יש מספיק תחרות אשר שומרת את המכשירים במחירים יחסית יותר נמוכים ממה שהיצרנים היו רוצים למכור. שיהיה לכם בהצלחה בנסיון להוריד מחירים בישראל. רק שכחלון מוריד לעשירים מס ומעלה לכם הפועלים.
ישראלי בקנדה  |  25.02.16
3.
עוד פעם הפופוליזם של השוואת המחיר לארה"ב
שיטת המיסוי בארה"ב שונה לגמרי מהשיטה ברוב מדינות העולם, ובכלל זה ישראל. מוצאי צריכה בארה"ב זולים מאוד שכן יש מעט מאוד מיסים, אם בכלל (תלוי במקום המגורים) אבל אין מתנות חינם ולכן תשלום של פחות מיסים בחום אחד אומר או תשלום מיסים גבוהים יותר בתחום אחר או כמות מצומצמת יותר של שירותים לאזרח. בארה"ב הטלפון אולי זול הרבה יותר אבל מי שרוצה לקבל שירותי בריאות סבירים משלם על כך הרבה יותר כסף ומקבל תמורתו הרבה פחות ומי שרוצה שהילד שלו ילמד בבית ספר סביר, ימשיך לתיכון סביר ויעשה תואר אקדמאי באוניברסיטה סבירה צריך לשלם הון עתק בשביל זה. כאן, כמו באירופה, המיסים גבוהים יותר אבל השירותים נרחבים וטובים הרבה יותר. כן, אני כבר שומע את הגיחוך על ה"שירותים הטובים" אבל העובדות הן שלמרות כל הבעיות (ויש הרבה כאלה) השירותים שאנו מקבלים טובים, ובטח טובים הרבה יותר מאלו שהאמריקנים מקבלים. למשל בתחום הבריאות ישראל נחשבת לאחת המדינות עם השירות הטוב והמתקדם ביותר, עם כל בעיות התקנים והצפיפות, ובכל פרמטר שנבדק היא עולה על השירות שניתן בארה"ב וברוב מדינות אירופה. כל זה נעשה ביעילות מדהימה כשישראל מוציאה רק 7.2% מהתוצר המקומי הגולמי על בריאות, פחות מרוב המדינות המערביות (שרובן מוציאות בין 9% ל 12%) והרבה פחות מהשיאנית - ארה"ב - שמוציאה לא פחות מ 17.1% אבל תושביה מקבלים עבור זה תמורה עלובה ביותר. המימון לשירותים השונים מגיע, כאמור, ממיסים ואם מוסיפים למחיר בארה"ב את מס הקניה והמע"מ מקבלים פחות או יותר את המחיר בו המוצר נמכר מישראל (עם הבדל של כמה עשרות שקלים בלבד). אולי אתם מעדיפים להיות חולים ולמות צעירים יותר (תוחלת החיים בארה"ב היא הנמוכה ביותר בין המדינות המערביות) ולקנות מכשיר סלולרי ב 30% פחות, אני מעדיף לקנות מכשיר פשוט יותר ולחיות איתו יותר זמן ובאיכות חיים טובה יותר (איכות פיזית, לא חומרית).
אמיר  |  24.02.16
לכל התגובות