קונספט מנצח: המסעדות יוצאות מהקופסה
מסעדות רבות מציעות ערבי קונספט קבועים בהם הן מגישות תפריט שונה, שוברות שגרה, יוצאות מהקופסה ומנסות להגיע לקהלים חדשים
מה קורה כשמסעדה מחליטה אחת לתקופה לשנות את התפריט, לגוון באווירה, או להתמחות במטבח חדש? זה מה שקורה בתקופה האחרונה תחת השם הכולל של “ערבי קונספט”: ערבים קבועים מראש שבהם המסעדה הופכת להיות מסעדה אחרת. אחת המסעדות החלוצות בתחום היתה טאיזו של השף יובל בן־נריה שכבר שנים עורכת ערב הודי בכל יום ראשון. אבל בחודשים האחרונים רואים עוד מסעדות שיוצאות מהקופסה. “החלטנו שאחת לחודש אנחנו הופכים את מסעדת השף שלנו למשהו פחות מחייב” אומר מוטי טיטמן, שף מסעדת מלגו ומלבר, שמקיים שלושה ערבי קונספט בחודש. “כל פעם אני מתנסה בדברים שלא התנסיתי בהם בעבר. כמובן שהיתרון הוא עבור הקהל: זו דרך מבחינתנו להנגיש את המסעדה לקהלים חדשים ולייצר עניין ללקוחות קבועים”. הסבבים האחרונים של ערבי הקונספט היו בנושאים שונים כמו ערב פורטוגל על הבר או יינות רוזה, ובשבוע הבא (15־17 בספטמבר) יתקיימו שלושה ערבים של מיטב המנות מהסבבים הקודמים בהם יוגשו מנות כמו ברוסקטה עם פורל מעושן או שיפוד תמנון בגריל פחמים עם קרם חומוס וארטישוק ירושלמי. הנה עוד כמה ערבי קונספט ששווה לבדוק.
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה