אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
"אחרי השחרור מ-8200 עבדנו בארומה - שם פשוט אפשר היה לשבת שעות עם לפטופ" צילום: בן יצחקי

30 דקות או פחות

"אחרי השחרור מ-8200 עבדנו בארומה - שם פשוט אפשר היה לשבת שעות עם לפטופ"

רון נסים החליט להקים עם חבר מהשירות הצבאי מיזם טכנולוגי, הרעיון המקורי נכשל אז הם עברו הלאה והקימו חברת סייבר עמוק בתוך תקופת הקורונה. איך הם התגברו על התחרות והתנאים המאתגרים?

06.11.2023, 11:16 | שירות כלכליסט

השבוע בפודקאסט "30 דקות או פחות":

רון נסים גדל בדאלאס, טקסס, אחרי שהמשפחה שלו עברה לשם "לתקופה קצרה" מפתח תקווה כשהוא היה תינוק - וחזרה לארץ קצת לפני שהוא התחיל ללמוד בתיכון. רון, שאהב אלקטרוניקה, השתלב מיד בצוות פיתוח רובוטים במסגרת תחרות בינלאומית בשם פירסט.

אחרי שירות ב-8200 הוא חבר לחבר מהיחידה והשניים יצאו לדרך במטרה להקים מיזם טכנולוגי: "עבדנו בארומה", הוא צוחק, "מי ששמע על זה שאל אם עבדנו בתור באריסטות, אבל שם פשוט אפשר היה לשבת שעות עם לפטופ". הרעיון הראשון שהיה אמור לחסוך שעות עבודה לצוותי ביקורת כשל, והשניים החליטו לחזור למה שהם יודעים לעשות הכי טוב - סייבר. אנטייטל, שמתמקדת בניהול הרשאות בארגונים, קמה ב-2021, עמוק בתוך הקורונה, וגייסה 15 מיליון דולר - תחילה ממשקיעים פרטיים ובהמשך מקרן ההון סיכון גלילות.

שיחה מרתקת על בניית חברה, איך מוצאים את הרעיון הנכון וזונחים את הרעיון שכשל, ואיך עולים מעל לסף הרעש בשוק רווי עם המון תחרות כמו שוק הסייבר הישראלי.

מראיין: אביב פרנקל, איש התקשורת וסטארט-אפיסט.

"אחרי השחרור מ-8200 עבדנו בארומה - שם פשוט אפשר היה לשבת שעות עם לפטופ"
 
להאזנה לפודקאסט
לחץ כאן"אחרי השחרור מ-8200 עבדנו בארומה - שם פשוט אפשר היה לשבת שעות עם לפטופ"

תגיות