אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מיכל ברוורמן-בלומנשטיק מונתה לסמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט מיכל ברוורמן בלומנשטיק, סמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט ומנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח | צילום: יוסי זליגר

מיכל ברוורמן-בלומנשטיק מונתה לסמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט

ברוורמן-בלומנשטיק תמשיך לכהן בתפקידה כמנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, אליו מונתה ב-2020. המינוי הוא חלק משינוי ארגוני כולל במיקרוסופט, במסגרתו יאוחדו כל מוצרי האבטחה תחת חטיבה אחת. ברוורמן-בלומנשטיק תשמש כ-CTO של החטיבה החדשה המאוחדת

31.05.2022, 11:26 | מאיר אורבך

מיקרוסופט העולמית מינתה את מיכל ברוורמן-בלומנשטיק, לסמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט. במקביל, תמשיך מיכל לכהן בתפקידה כמנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח. ברוורמן-בלומנשטיק תהיה כפופה ישירות לצ'רלי בל, סגן נשיא בכיר במיקרוסופט, אשר מנהל את חטיבת האבטחה העולמית ואשר כפוף ישירות למנכ"ל מיקרוסופט, סאטיה נאדלה.

המינוי של ברוורמן-בלומנשטיק הוא חלק משינוי ארגוני כולל במיקרוסופט במסגרתו יאוחדו כל מוצרי האבטחה תחת חטיבה אחת. ברוורמן-בלומנשטיק תשמש כ-CTO של החטיבה החדשה המאוחדת.

בשנת 2020 מונתה ברוורמן-בלומנשטיק, למנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, המרכז הראשון של מיקרוסופט מחוץ לארה"ב ואחד משלושת מרכזי הפיתוח האסטרטגיים של החברה. מאז כניסתה לתפקיד גדל מספר העובדים במרכז ביותר מ-50%. בנוסף, הפך המרכז משמעותי בתחומי הסקיוריטי והבינה מלאכותית, כאשר כמחצית מ-2,600 עובדיו עוסקים בסייבר.


מיכל ברוורמן-בלומנשטיק. סמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט ומנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, צילום: יוסי זליגר מיכל ברוורמן-בלומנשטיק. סמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט ומנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח | צילום: יוסי זליגר מיכל ברוורמן-בלומנשטיק. סמנכ"לית הטכנולוגיה של חטיבת האבטחה העולמית של מיקרוסופט ומנכ"לית מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, צילום: יוסי זליגר


עם הצטרפותה למיקרוסופט ב-2013 ייסדה מיכל ברוורמן-בלומנשטיק את מרכז אבטחת הסייבר של מיקרוסופט בישראל. מיכל, בעלת תואר שני במדעי המחשב מאוניברסיטת קולומביה בניו יורק.

כבר ב-2021 הכריזה מיקרוסופט כי תפתח בשנים הקרובות חמישה מרכזי פיתוח חדשים בישראל ותכפיל את כוח האדם. מאז היא ממשיכה לגייס. בין היתר, ייפתחו מרכזים בירושלים בבאר שבע במטרה להתרחב גיאוגרפית ולמשוך לשורות החברה עובדים מהפריפריה ומאוכלוסיות עם ייצוג חסר בתעשיית ההייטק, דוגמת הציבור החרדי והציבור הערבי. מיקומו של האתר החמישי טרם נקבע והוא יוחלט בעתיד הקרוב, תוך התחשבות ברצון החברה להנגיש את העבודה בה לאוכלוסיות מגוונות ולאפשר לעובדים המעדיפים לעבוד מהמשרד לצמצם את זמן הנסיעה אליו מביתם. בנוסף, ייפתחו מרכזים חדשים בתל אביב ובהרצליה.


תגיות