אחריות סביבתית
השף רז רהב מסביר איך מנסים לעשות כוכב מישלן מזבל
23.04.23
|
מאיה נחום שחל
אחריות סביבתית
מנכ"ל MaterialsUBQ: "התשובה שלנו היא ייצור חומר פלסטיק אלטרנטיבי שלא פולט שום דבר"
23.04.23
|
אורנה יפת
אחריות סביבתית
מייסדת SUFRESCA: "פיתחנו ציפוי אכיל לפירות וירקות שמשמר את הטריות שלהם"
23.04.23
|
תומר הדר
אחריות סביבתית
מייסדת ומנכ"לית ANINA: "שליש מהתוצרת החקלאית הולכת לאיבוד"
23.04.23
|
עירד עצמון שמאייר
אחריות סביבתית
מייסד TripleW: "הפיכת פסולת מזון לפלסטיק מתכלה פותרת את שתי בעיות הזיהום"
23.04.23
|
מאיה נחום שחל
אחריות סביבתית
"כמשפיעניות יש לנו כוח להוביל טרנד שלאנשים יהיה איכפת מהסביבה"
23.04.23
|
תומר הדר
אחריות סביבתית
מיקי חיימוביץ': "הצלת מזון צריכה להיות אינטרס ומיזם לאומי"
23.04.23
|
עירד עצמון שמאייר
אחריות סביבתית
טלי תובל, שופרסל: "הצלנו 3,800 טון מזון שהיה אמור להיזרק"
23.04.23
|
אורנה יפת
אחריות סביבתית
מנכ"ל לקט ישראל: "בפסח הושמדו 250 אלף טונה של מזון שלא נצרך"
23.04.23
|
תומר הדר
אחריות סביבתית
מנכ"ל ארגון "לתת": "ב-5 מיליארד שקל אפשר לפתור את בעיית הביטחון התזונתי בישראל"
23.04.23
|
מאיה נחום שחל
אחריות סביבתית
מנכ"ל שופרסל: "אנחנו יכולים לסייע למאות אלפי משפחות שאין להן אוכל"
23.04.23
|
עירד עצמון שמאייר