7. צבע מאכל, מרגרינה, חומרי שימור אין כמעט מוצר אשר במרכיבים שלו אין E כלשהו. לא כל הE מסוכנים אבל חלק גדול מהם אינו בריא. באופן כללי מוצר שהיצרן מאריך את חיי המדף שלו אינו בריא. עמי | 15.02.17 (ל"ת)
5. 95% מהמזון אמור להיות עם סימון אדום הסימון לא ישנה לאלו שאין מספיק כסף. הדרך היחידה לשנות הרגלי צריכה היא הורדת מחירי ירקות ופירות. סימון לא יזיז כי אנשים, כמו בזמן שקילו עגבניה היה 10 ש"ח בשנות השמונים, יגידו אין ברירה וימשיכו לקנות. אחרון... אם הצרכנים לא יקנו אז עלית, אוסם וכל היצרנים האחרים יפשטו רגל. תודה לליצמן על העוגה החצי אפויה. ישראלי | 14.02.17 (ל"ת)
2. שומן זו לא הבעיה שומן זה לא בהכרח בעיה, יותר חשוב סוג השומן, למשל חמאה זה אחוז גבוה מאוד של שומן לעומת מרגרינה שהיא שומן טרנס שאינו בריא יוחנן | 14.02.17 (ל"ת)
1. התכוננו לראות יותר אריזות אדומות שיסוו את התוויות וגם: אריזות ירוקות עם אזורים גרפיים אדומים, כביכול בשביל העיצוב, עליהם יוספו התוויות פיתרון אפשרי: סימון דומה לסיגריות, הוספת התוויות במלבן לבן עם מסגרת שחורה עבה, במקום קבוע בפינה הימנית תחתונה של כל אריזה. מעצב אריזות | 14.02.17 (ל"ת)
שומן, מלח וסוכר: כך יסומנו בקרוב מוצרי המזון
8 תגובות לכתיבת תגובה