אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הרשות הפלסטינית אוסרת על שימוש בסלולרים מישראל

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

21.
בתור מדינה עתידית הם לא אמורים לדאוג לזה לבד?
אם הם יקבלו עצמאות והכל, בתור מדינה עתידית, הם לא יהיו אמורים לעשות את כל הדברים האלה לבד? כמו לגבות מיסים על סחורה מיובאת שאנחנו משמשים כצינור, להקים תשתיות לבד ולהקצות לעצמם תדרים בשיתוף ישראל בשביל שלא יגלשו על התדרים שלנו ויפריעו לתקשורת שלנו, להנפיק מטבע פלסטיני (בחיים לא יקרה בגלל שהשקל הוא מטבע כל כך חזק ביחס לשל עמיתיהם הירדנים והמצריים - הם מעדיפים תשקל מטבע מאוד חזק). בקיצור בתור מדינה עתידית באיזה שלב בעתיד הם יפסיקו להתעלק עלינו יקבלו אחריות על עצמם?
נתי | 29.04.10
16.
4 מיליון משתמשים פוטנציאליים
הצחקתם את עודה משכם. גם תחשיבו את כל הכבשים והחמורים של תושבי יהודה ושומרון ועזה הערבים לא תגיעו ל-2.5 מיליון. זוהי אגדה אורבנית שהפלסטינים והשמאל המתאבד בארץ מנסה למכור שיש כ"כ הרבה פלסטינים. וגם אם המספר נכון, כל תינוק פלסטיני הוא פוטנציאל להיות לקוח סלולרי? קודם שיהיו לו בגדים אח"כ פון.
חיים מירושלים | 29.04.10
7.
אז בואו אני אספר לכם על הצד השני של המטבע
החברות הפלסטיניות גורמות כאב ראש לא קטן למשרד התקשורת. הן "גולשות" בפראות מרוחבי התדרים שמוקצים להן - ומשבשות תקשורת אזרחית וצבאית. ישראל מתלוננת על כך למי שרק אפשר (וזו גם הסיבה שלא מאשרים להם את הדור השלישי - שדורש רוחבי פס עוד יותר גדולים), אבל אין עם מי לדבר.
רונן | 28.04.10
6.
רעיון לחרם ישראלי, שמישהו ירים את הכפפות ויארגן את זה, כנסו
הישראלים לא יפסיקו לדבר בסלולר, גם לא לאות מחאה. יש פתרון אחד להוריד את מחיר דקת שיחה סלולרית בישראל, כולם צריכים לעזוב חברה אחת מתוך השלוש. ברגע שיעזבו (נגיד 300,000 איש לפחות), החברה תוריד מחירים או שיעזבו אותה עוד אנשים. לא מכיר דרך אחרת יעילה יותר. המדינה לא תעזור, רק אנחנו, קחו לדוגמא את המאבק המצחיק להורדת קנסות יציאה.. למה לעזאזל צריך לשלם קנס שבן אדם רוצה לעבור חברה סלולרית בגלל שירות או מחיר לקוי ? לא ברור הקטע. אח"כ נטפל בכבלים,לווין...נדלן, מחירי מזון...אבל נתחיל בסלולר. זה מאבק שיכול להיות קל.
רוני | 28.04.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת