אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האלפיון שובר צום

39 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

37.
תתחילו לאכול אוכל כמו שצריך
אם תשאלו אותי לא פעם ולא פעמיים אכלתי במסעדות של רפאל,מול ים וכו. לצערי אני חוזר מהמקומות הללו רעב ובדרך כלל מסיים במנת סביח או אם היה אפשר את הבאגט שקשוקה של אפי מאור יהודה רק שהוא לא פתוח בשעות אלה. כפי זכתה ״הארנב״ לא כל מה שעולה פי שתיים טעים פי שתיים. תתחילו להיכנס לפרופורציות ולהפסיק להתפלצן בכדי להיות עם הסיפור של הבוקר שאחרי לעובד במשרד,כמו, ״אכלנו אתמול ברפאל זוג ויצאתי ב-600 ש״ח בלי שאכלתי כלום... והכי חשוב, גלעד שליט היקר ברוך שובך הביתה.
גוסט בראבא | 22.10.11
36.
אין, אבל אין, על האוכל של אמא
אחי יוצא לא מעט עם אשתו למסעדות יוקרה שכאלו, אבל מודה שהוא נהנה יותר מהאוכל של אמא ביום שישי (נו טוב, אולי גם בגלל שזה בחינם :) ). אני אכלתי פה ושם במסעדות לא רעות ועדיין הכיף הגדול שלי הוא השווארמה ליד הבית - עם טחינה וקצת חריף.... טוב, חייב לבדוק מה יש לי במקרר :)
ערן | 21.10.11
34.
תגובות לתגובות!
ל-1, גם אני, אבל מספר לכולם שכן! (המידע מתגובות על מסעדות מהאינטרנט) במאמר מוסגר- את האינטרנט אני גונב לשכנה למטה, שדווקא נוהגת לבקר במסעדות האלה לא מעט! ל-5, ביחס לאלפיון העליון אנחנו 99.9% מהאוכלוסיה (לקחתי איזה קורס חשבון מטעם העבודה. זה אמור לשפר לי את הפנסיה ב50 ש"ח לחודש, ואם אחסוך אותם שנה, אוכל לממן מנת פתיחה באחת המסעדות לעיל). ל-כולם! גם את השווארמיה מתחת לבניין שלי שפצו החודש. זה עלה 1000 שח (500 מכונת ברד + כסאות חדשים, נוחים ומרווחים יותר, היות ואנחנו גדלים (% שומן) עם המסעדה...)
משה | 21.10.11
31.
הוציאו הרבה כסף על המסעדה אבל אתרי האינטרנט שלהם במצב לא משהו
השקעתם הרבה בעיצוב -שימו תמונות של זה באתר אינטרנט תנו שיווק טוב שאנשים ירצו לבוא. ברפאל השקיעו 6 מליון אבל אפילו הגלית תמונות לא עובדת באתר האתר נראה מצוקמק ואין אפילו מפה להסבר על הגעה כנ"ל בצפרה. מול הים דוקא אתר מושקע שיותר גורם לרצות לבקר (לא לגמרי לטעמי אבל יפה) האתר של הרברט סמואל נחמד ומעניין אם כי הייתי מעדיף יותר שליטה על התמונות המתחלפות ומפה.
איש אינטרנט | 21.10.11
13.
הייתי בכל המסעדות הנדונות ולהלן התרשמותי
אפתח במשפט "לא כל הנוצץ, זהב הוא"! בחלק מהמסעדות אכן האוכל והשירות מוקפדים אבל גם ""הצלחתי" גם לא ממש ליהנות בחלק מהן. לא אפרט שכן זה לא הגון. לגבי כותרת הכתבה, אז אני לא "שייך" בהגדרה לאלפיון העליון (בסה"כ עובד מן השורה במפעל ממשלתי והשכר ממש לא אפילו בעשירון העליון) ובכל זאת הייתי יותר מפעם אחת בכל המסעדות. זה עניין של עדיפות, אני מעדיף לאכול ולא לעשן סיגריות למשל. אני מציע גם למי שלא דרך במסעדות הללו (ובטח לבן ה 60) שילך ויאכל כי לא כל המחירים בשמים. אתן לך רמז קל, לא תמיד מסעדה על המים או ליד המים, מצליחה במנות מן הים. בתיאבון
JOE | 21.10.11
11.
מול ים קמצנים היו וקמצנים נשארו גם בשיפוץ
כל מסעדהאיכותית וזקנה, ולא רק, עשתה שיפוץ מסיבי בסכומים של מליון שח ומעלה ורק מול ים הקמצנים -גם במנות שהם מגישים וגם בטיב החומרים במטבח- לא טרחו להשקיע יותר מ "כחצי" מליון שקל במחירים שהם גובים, היו יכולים קצת יותר..
רותי מתל אביב | 21.10.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת