38. מסעדות מצויינות יש בחיפה היפיפיה.מציעה לקהל להגיע ולהתענג-לא הכל זה ת״א הפלצנית אילני | 22.10.11 (ל"ת)
37. תתחילו לאכול אוכל כמו שצריך אם תשאלו אותי לא פעם ולא פעמיים אכלתי במסעדות של רפאל,מול ים וכו. לצערי אני חוזר מהמקומות הללו רעב ובדרך כלל מסיים במנת סביח או אם היה אפשר את הבאגט שקשוקה של אפי מאור יהודה רק שהוא לא פתוח בשעות אלה. כפי זכתה ״הארנב״ לא כל מה שעולה פי שתיים טעים פי שתיים. תתחילו להיכנס לפרופורציות ולהפסיק להתפלצן בכדי להיות עם הסיפור של הבוקר שאחרי לעובד במשרד,כמו, ״אכלנו אתמול ברפאל זוג ויצאתי ב-600 ש״ח בלי שאכלתי כלום... והכי חשוב, גלעד שליט היקר ברוך שובך הביתה. גוסט בראבא | 22.10.11 (ל"ת)
36. אין, אבל אין, על האוכל של אמא אחי יוצא לא מעט עם אשתו למסעדות יוקרה שכאלו, אבל מודה שהוא נהנה יותר מהאוכל של אמא ביום שישי (נו טוב, אולי גם בגלל שזה בחינם :) ). אני אכלתי פה ושם במסעדות לא רעות ועדיין הכיף הגדול שלי הוא השווארמה ליד הבית - עם טחינה וקצת חריף.... טוב, חייב לבדוק מה יש לי במקרר :) ערן | 21.10.11 (ל"ת)
35. ל-1 . אני מוכן להזמין אותך על חשבוני (ברצינות) ואתה תראה בסופו של דבר שעדיף שווארמה בפיתה! יצחק | 21.10.11 (ל"ת)
34. תגובות לתגובות! ל-1, גם אני, אבל מספר לכולם שכן! (המידע מתגובות על מסעדות מהאינטרנט) במאמר מוסגר- את האינטרנט אני גונב לשכנה למטה, שדווקא נוהגת לבקר במסעדות האלה לא מעט! ל-5, ביחס לאלפיון העליון אנחנו 99.9% מהאוכלוסיה (לקחתי איזה קורס חשבון מטעם העבודה. זה אמור לשפר לי את הפנסיה ב50 ש"ח לחודש, ואם אחסוך אותם שנה, אוכל לממן מנת פתיחה באחת המסעדות לעיל). ל-כולם! גם את השווארמיה מתחת לבניין שלי שפצו החודש. זה עלה 1000 שח (500 מכונת ברד + כסאות חדשים, נוחים ומרווחים יותר, היות ואנחנו גדלים (% שומן) עם המסעדה...) משה | 21.10.11 (ל"ת)
32. מליוני שקלים לשיפוצים יש - אבל לטבחים וליתר העובדים משלמים משכורת מינימום אם יש לכם כ" כ הרבה כסף - האם לא צריך להתחיל בלשלם משכורות שיאפשרו לאנשים חייבים מכובדים... מישהו שכח שכסף זה לא מטרה - זה אמצעי ומה שחשבו בסיפור זה אנשים ולא עטיפות נוצצות.... פיכס הצופה | 21.10.11 (ל"ת)
31. הוציאו הרבה כסף על המסעדה אבל אתרי האינטרנט שלהם במצב לא משהו השקעתם הרבה בעיצוב -שימו תמונות של זה באתר אינטרנט תנו שיווק טוב שאנשים ירצו לבוא. ברפאל השקיעו 6 מליון אבל אפילו הגלית תמונות לא עובדת באתר האתר נראה מצוקמק ואין אפילו מפה להסבר על הגעה כנ"ל בצפרה. מול הים דוקא אתר מושקע שיותר גורם לרצות לבקר (לא לגמרי לטעמי אבל יפה) האתר של הרברט סמואל נחמד ומעניין אם כי הייתי מעדיף יותר שליטה על התמונות המתחלפות ומפה. איש אינטרנט | 21.10.11 (ל"ת)
26. שיהיה להם בהצלחה. לי כבר אין כסף לאכול שם. אני חוסך לקנות דירה, אז שלא יבנו עלי בעשור הקרוב... אורי | 21.10.11 (ל"ת)
24. מחירי המנות בהתאם לשיפוץ עכשיו אחרי הון שהושקע בשיפוצים, מחירי המנות יעלו אף יותר דנה | 21.10.11 (ל"ת)
23. ל10 ידידנו שעובד בג'ירף, כאשר אתה עונה בשם ג'ירף תגובה כל כך לא עניינית, נא לחזור לכללי הגילוי הנאות ולכתוב במפורש שאתה נמנה עם צוות ג'ירף. אין אפשרות לפרש אחרת את דבריך, אלא אם אתה שילוב מאוד מצער של חסר טעם, תתרן ועיוור. דני | 21.10.11 (ל"ת)
22. למרות שכל שף כאן מחזיק מעצמו - האוכל בארץ בינוני מינוס לרוב ברמה נמוכה מטבחים חובבים יש כמה מסעדות שאולי האוכל טעים - אבל הוא לרוב גס ופשוט ובמחירים הזויים | 21.10.11 (ל"ת)
19. אין תמונות מרפאל...ואני מסוקרנת לטעמי זו ה-מסעדה. יוקרתית אך לא פלצנית, מחירים סבירים ביותר , אוכל נהדר ושירות נפלא. ולא, לפני שמישהו יאמר משהו בסגנון "חברה של הבעלים"....אני לחלוטין לא חברה. רק לקוחה מרוצה. לילי | 21.10.11 (ל"ת)
17. מכל המוזכרות היחידה ששווה ביקור היא "רפאל" ,מטבח נקי מסודר ומקצועי ואוכל ללקק..... ולא יקר מאוד shark | 21.10.11 (ל"ת)
14. רק חבל שהאוכל תת-רמה, השפים "מכשירים" זה את זה או מקסימום עושים קורס של יומיים ב"לה נוטרה" מדינת ת"א אעלק | 21.10.11 (ל"ת)
13. הייתי בכל המסעדות הנדונות ולהלן התרשמותי אפתח במשפט "לא כל הנוצץ, זהב הוא"! בחלק מהמסעדות אכן האוכל והשירות מוקפדים אבל גם ""הצלחתי" גם לא ממש ליהנות בחלק מהן. לא אפרט שכן זה לא הגון. לגבי כותרת הכתבה, אז אני לא "שייך" בהגדרה לאלפיון העליון (בסה"כ עובד מן השורה במפעל ממשלתי והשכר ממש לא אפילו בעשירון העליון) ובכל זאת הייתי יותר מפעם אחת בכל המסעדות. זה עניין של עדיפות, אני מעדיף לאכול ולא לעשן סיגריות למשל. אני מציע גם למי שלא דרך במסעדות הללו (ובטח לבן ה 60) שילך ויאכל כי לא כל המחירים בשמים. אתן לך רמז קל, לא תמיד מסעדה על המים או ליד המים, מצליחה במנות מן הים. בתיאבון JOE | 21.10.11 (ל"ת)
12. מה שייך האלפיון העליון למסעדות אילו. מכיר הרבה מאילו שהפגינו לצדק ואוכלים שם בשוטף. אחרי החגים שמח חיים | 21.10.11 (ל"ת)
11. מול ים קמצנים היו וקמצנים נשארו גם בשיפוץ כל מסעדהאיכותית וזקנה, ולא רק, עשתה שיפוץ מסיבי בסכומים של מליון שח ומעלה ורק מול ים הקמצנים -גם במנות שהם מגישים וגם בטיב החומרים במטבח- לא טרחו להשקיע יותר מ "כחצי" מליון שקל במחירים שהם גובים, היו יכולים קצת יותר.. רותי מתל אביב | 21.10.11 (ל"ת)
10. צפרה זו אחת המסעדות הכי אובר-פרייסד בארץ יש שם את אותן המנות שיש בג'ירף (פלוס מינוס), במחיר גבוה בלפחות 50%. לא שווה. אחד | 21.10.11 (ל"ת)
9. מעניין מה אפשר לעשות במקום איכותי וסביר כעת מתחילים ההרחבה בקפה באצ'ו,קפש שכונתי שלי,שמוסיף חנות שלישית לקיימות. מעניין כמה תעלה ומה אפשר לעשות בקפה מסעדה איכותית ובמחירים סבירים. אם יש מידע,אשמח לקבל. שאול מוסקו | 21.10.11 (ל"ת)
8. במקום לשבת ממורמרים ולקנא, לחשוב איך הכלכלה יכולה לגרום להון הרב לחלחל לציבור הלא מבוסס פרגמטי | 21.10.11 (ל"ת)
6. אכלתי גם במסעדות נחשבות וגם במסעדות פועלים, ואתם יודעים מה ? לא הרגשתי שארוחה שעולה פי 2, גם טעימה פי 2. (דווקא במסעדות הפועלים נהניתי לא פחות) הארנב | 21.10.11 (ל"ת)
3. למה הם לא עושים שבוע ב50 אחוז כמו שעשו בפאריז .... אפשר לחלוק את הכישרון גם עם פשוטי העם לפעמים ... גרגרן | 18.10.11 (ל"ת)
האלפיון שובר צום
39 תגובות לכתיבת תגובה