אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מה מתבשל: אייל שני מתרחב

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
כנראה שפראיירים לא מתים רק מתחלפים...
אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שהאיש מוכר קרמבו בפיתה ב50 ש"ח ואנשים קונים את זה? ז"א שיש לא מעט פראיירים שבזכותם המזנון אצלו מצליח ולכן הוא פותח עוד אחד עכשיו. זה אופייני רק לתל אביבים פלצנים. נראה אותו עושה את אותו הדבר פה באשקלון. מי היה משלם סכום כזה הזוי על פיתה? בסכום הזה אני אוכל ארוחה עסקית במסעדה....חחח
אנונימי | 05.02.14
1.
לא יכול לשכוח איך אייל שני הכין פיצה ביפו...
במסגרת תכניתו שהייתה לפני כשלוש שנים אייל הגיע למאפייה והציע את עצמו לשדרג פיצה. הוא לקח עגבנייה ובמקום לחתוך ממנה בסכין, למרות שהיה במקום, הוא נגס בעגבנייה מספר פעמים עם שיניו והניח את החתיכות הנגוסות מפיו על הפיצה. מבחיל. לכן אף פעם לא אכנס למסעדה אשר בעליו כנראה נהנה ואולי מקבל סיפוק מכל מיני דברים משונים (התמונה עם אבר מינו אשר הוא עצמו פרסם)..............
 | 05.02.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת