15. כמה רוע בתגובות כאן. בהצלחה איל שני כמה רוע ומילים פוגעניות. בושה. תפרגנו מה קרה? אחת | 05.02.14 (ל"ת)
12. אוכל פשוט במחיר מפלצתי - לאכול פעם אחת ולשים V עובדים עליכם בעיניים. תשלמו יקר על שניצל בפיתה עם הגדרה מפוצצת. | 05.02.14 (ל"ת)
10. הרבה מאד אפשר להגיד על האיש ועגבנייתו - אבל תכלס מדובר באיש הזוי פואטי לא שגרתי לא רגיל חצי עב"ם חצי אדם. ותמיד תמיד אנחנו מהופנטים לאור נוכחותו הטלויזיונית. עדיין סוברים שמדובר בגאון חצי עב"ם חצי אד"ם | 05.02.14 (ל"ת)
8. מה שהיה הוא שיהייה..... הפלצפן אוכל שוב קופץ מעל הפופיק, אני מהמר על כחצי שנה עד פשיטת הרגל הבאה, אבל מר פלצפן יעביר את אחוזותיו קודם לכן על שמו של אדם אחר ואז בקול בוכים ועם דמעת תנין ענקית יזמר את המזמור: "צר לי , מר לי, עזרו לי , אני מסכן....." מיקו46 | 05.02.14 (ל"ת)
7. זה לא הוא? זה לא אותו אייל שני שלפני חודש אמר שהוא לא גומר את החודש....ולכן הוא לא יכול לשלם את החובות שלו? והשופט כמעט אכל את זה... אורי | 05.02.14 (ל"ת)
5. כמו טוני ברקסטון ... נכנס לחובות .. מכריז פשיטת רגל ואחרי שנה קונה בית ב 3 מיליון דולר ... שיטת מצליח בכל העולם spongiforma | 05.02.14 (ל"ת)
4. כנראה שפראיירים לא מתים רק מתחלפים... אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שהאיש מוכר קרמבו בפיתה ב50 ש"ח ואנשים קונים את זה? ז"א שיש לא מעט פראיירים שבזכותם המזנון אצלו מצליח ולכן הוא פותח עוד אחד עכשיו. זה אופייני רק לתל אביבים פלצנים. נראה אותו עושה את אותו הדבר פה באשקלון. מי היה משלם סכום כזה הזוי על פיתה? בסכום הזה אני אוכל ארוחה עסקית במסעדה....חחח אנונימי | 05.02.14 (ל"ת)
3. לפתוח ברמת החייל זו טעות נכון שיש שם כסף וכרטיסי עובד אבל יש שם גם 50 מסעדות על קילומטר אחד... מסעדה כל 20 מטר מישהו | 05.02.14 (ל"ת)
1. לא יכול לשכוח איך אייל שני הכין פיצה ביפו... במסגרת תכניתו שהייתה לפני כשלוש שנים אייל הגיע למאפייה והציע את עצמו לשדרג פיצה. הוא לקח עגבנייה ובמקום לחתוך ממנה בסכין, למרות שהיה במקום, הוא נגס בעגבנייה מספר פעמים עם שיניו והניח את החתיכות הנגוסות מפיו על הפיצה. מבחיל. לכן אף פעם לא אכנס למסעדה אשר בעליו כנראה נהנה ואולי מקבל סיפוק מכל מיני דברים משונים (התמונה עם אבר מינו אשר הוא עצמו פרסם).............. | 05.02.14 (ל"ת)
מה מתבשל: אייל שני מתרחב
16 תגובות לכתיבת תגובה